"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 467
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Марина до колкото знам работи в общината

# 166

ми той Митко си е каканарин Wink

Тази дума не я знам Joy

И аз,ама Митко я употреби в обиден смисъл, като откриваха сервиза на Лазар в предния епизод, по адрес на някой си Simple Smile

# 167
  • Някъде на път....
Марина до колкото знам работи в общината

Да, и все е много заета, но има време за кафета със Симона и Асен, обеди и вечери с Божидар...  Laughing

# 168
Те всичко имат много свободно време на Калина като и се обадят зарязва хостела и тръгва.Май само Марио и Джулия прекарват повече време на работното си място.А този бащата на Лазар много ме дразни.Щял да му даде възможност като му даде пари,а не спира да се меси и налага.Май този сервиз няма да работи дълго

# 169
Бащата на Лазар е много изнервящ определено, а между Галя и Жоро със сигурност ще стане доста интересно.

# 170
В началото харесвах бащата на Лазар, дори се дразних , когато Лазар го "режеше" и се държеше грубо с него.
Сега обаче май ще се окаже прав.

А тази Кети ми е толкова дразнещ персонаж, толкова противна малка пикла, може би я ненавиждам толкова , колкото навремето - Сабина.
По-старшите в темата знаят за какво говоря. Joy

# 171
Но явно ще я гледаме още дълго.... Close

# 172
  • Gotham City
И на мен ми е дразнеща, защото много мразя такива дето се набутват в чужди връзки, а това грозофилче много се мъчи да се набута, ама Митака харесва по-нагласени мацки, а не девойчета, дето приличат на наркоманчета.

И офтопик:
Какво се случва???:
Скрит текст:

# 173
Митко, макар често да го представят като селянин, има култови лафове.
Много се смях снощи, когато даде на Стефания 2лв. да си купи кафе с едно локумче или Байкал .. както прецени JoyJoyJoy ииии да му върне ресто.

Може би Митака и Сашо са ми най-свежи в целия сериал.
Там драмата е сведена до минимум.

# 174
Не казвам че Keти е права, но и поведението на Стефи спрямо нея не ми харесва. Обаче прическата на Божидар много ми харесва Simple Smile
https://www.facebook.com/sofiadeninosht/photos/a.118804923455506 … ype=3&theater

# 175
А на мен бретона на Кети много ми харесва. JoyJoyJoy

# 176
  • Gotham City
поведението на Стефи спрямо нея не ми харесва.

Ако трябва да сме откровени, Стефания опита с добро, ама с това добиче не се получи

# 177
# 178
Здравейте. Май се връщам в темата. Някои от по-старите може и да ме помнят. Бях спряла да гледам, ама свърши фермата и сега, след "Дървото на живота", който много, много ми харесва, телевизорът си остава на Нова, та, без да се усетя, се оказа, че гледам пак Simple Smile Simple Smile А и Ася се разкара, ура! Тоест, Травис Wink Wink
Обаче пък, за сметка на това, новата на Боби е потрес неземен!! А Стефания си е все така груба и нелицеприятна за мен, но явно ще стои. Аз да попитам, какво стана с Йоана, някой знае ли?

# 179
Аз да попитам, какво стана с Йоана, някой знае ли?
Коки излизаше с нея, и тогава Ани се появи.. Започна и с двете, като повече харесваше Ани.
Мисля, че Йоана веднъж ги видя в квартирата и тогава се разделиха.

Общи условия

Активация на акаунт