"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 469
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Ето кой е приятеля на Стефания в реалния живот  http://signal.bg/view_article.php?article_id=51162

# 181
А на мен ми попадна това:
http://www.bgdnes.bg/Article/6705557

# 182
  • София
Елизабет Фейм
Ахахаххах Joy Grinning  Joy Joy

# 183
Стефания плеймейт ли е?

# 184
Стефания плеймейт ли е?
Да, беше участвала една година, но не беше спечелила нищо.

# 185
Не знаех.
Цици няма за този кОнкурс.😉😁

# 186
Не знаех.
Цици няма за този кОнкурс.😉😁
Е, то в същата година спечели момиче, което нямаше никакви корекции.. и гърди нямаше Grinning - Ася Капчикова
Тогава имаше няколко такива даже.

# 187
А защо тогава Ася искаше да си подари наградата?
Аз мислех,  че е защото вече има силикон.

# 188
А защо тогава Ася искаше да си подари наградата?
Аз мислех,  че е защото вече има силикон.
Каза, че си е мислила, че ако спечели, ще дари наградата на жена, която има нужда.. нещо такова.

# 189
Здравейте. Май се връщам в темата. Някои от по-старите може и да ме помнят. Бях спряла да гледам, ама свърши фермата и сега, след "Дървото на живота", който много, много ми харесва, телевизорът си остава на Нова, та, без да се усетя, се оказа, че гледам пак Simple Smile Simple Smile А и Ася се разкара, ура! Тоест, Травис Wink Wink
Обаче пък, за сметка на това, новата на Боби е потрес неземен!! А Стефания си е все така груба и нелицеприятна за мен, но явно ще стои. Аз да попитам, какво стана с Йоана, някой знае ли?

Аааааа, аз си те спомням. Kissing Heart Сменила си си снимката.Преди една оФца се разхождаше и всеки път щом я видех се сещах за Михаела. Не знам защо така Satisfied
Добре си дошла отново в темата!

# 190
  • София
Започнах работа и почти нямам време да гледам ,така че май и аз съм малко назад в темата ...надявам се да наваксам

# 191
  • Gotham City
Здравейте. Май се връщам в темата. Някои от по-старите може и да ме помнят. Бях спряла да гледам, ама свърши фермата и сега, след "Дървото на живота", който много, много ми харесва, телевизорът си остава на Нова, та, без да се усетя, се оказа, че гледам пак Simple Smile Simple Smile А и Ася се разкара, ура! Тоест, Травис Wink Wink
Обаче пък, за сметка на това, новата на Боби е потрес неземен!! А Стефания си е все така груба и нелицеприятна за мен, но явно ще стои. Аз да попитам, какво стана с Йоана, някой знае ли?

Аааааа, аз си те спомням. Kissing Heart Сменила си си снимката.Преди една оФца се разхождаше и всеки път щом я видех се сещах за Михаела. Не знам защо така Satisfied
Добре си дошла отново в темата!

И аз, и аз я помня!

Елизабет ходи с един танцьор. Човек да не си качи снимка в нета с някой от другия пол и веднага са го сгаджосали

# 192
  • Sofia
Абе,Михаела какви цомби е обадила  Shocked и тя.От скоро гои забелязвам... newsm78

# 193
  • Варна/Филаделфия
Михаела беше 100 пъти по- хубава от предната моделка Simple Smile

Мислите ли, че бащата на Лазар ще забрави за моделите на Стела? Thinking

# 194
И аз си мисля,че Стела ще се провали за ревют

Общи условия

Активация на акаунт