"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 209
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
Естествено, че ще се провали. То нещо с хепи енд има ли в тоя сериал?! А на Боби новата курабийка къде замина?

# 196
Абе,Михаела какви цомби е обадила  Shocked и тя.От скоро ги забелязвам... newsm78
Аз от доста време съм ги забелязала ..

# 197
Естествено, че ще се провали. То нещо с хепи енд има ли в тоя сериал?! А на Боби новата курабийка къде замина?
Бе, да ходи където ще, баси зъбатия щъркел! Grinning
Стела на 20 години вече има кариера на ПиАр в столичен клуб и на преуспял дизайнер (почти Wink ). Аз на 20 още се чудех къде да се почеша, я хората какво правят.
П.С. Здравейте, момичета Simple Smile))

# 198
  • Gotham City
И според мен ще се провали, просто от началото гледам сериала и  ум не ми побира да се случи нещо положително на някой.

Да, на 20 години наистина бая постигна, аз на 20 киснех пред компа и играех видео игри  hahaha

# 199
  • София
Одеве догледах серията- веганката вече се е "подковала", но доста се е изхвърлила с кубиците - големи цици на това малко тяло, въх  Naughty ooooh!

# 200
  • Gotham City
Тя от началото си е така, ако не се лъжа, просто никога не е носила блузи, които да го подчертават, до снощи. Имайте предвид, че и този корсет е повдигащ, така че ги прави значително по-големи

# 201
И аз така мисля, съдейки по снимки в Инстаграм. Просто снощи беше акцентирано там Smiley

# 202
Аз не съм гледала ни един епизод тази седмица. Много противни ми се събраха, не мога да понеса всички на куп. 😆

Стела някак си все си я представям с образа от самото начало, не мога да я възприема по друг начин за съжаление.

# 203
И аз и поразгледах стари снимки в Инстаграм от 2013, а и има снимки по бански на които си личи, че са естествени. На дребната и фигурка изглеждат много голями... но дай Боже всекиму:) А в сериала наистина я обличат така, че не се вижда. Както казваше баба ми като осулена 🙂

# 204
Винаги съм харевала Михаела. Хубава игра, хубава външност и в ролята и на моменти се припознавам. Да много мрънка, но кой не мрънка когато ревнува или се чувства пренебрегнат? А гласа и, който съм чела една от потребителките, че я дразни, съпруга ми смята за много секси.

# 205
  • В царството на игрите:)
Скрит текст:

Никога не бих казала, че това е Бояна Генова....Изглежда 100 пъти по добре така

# 206
# 207
Стефи е много сладка и женствена на тези снимки. Ако ги бях срещнала случайно из нета, нямаше да я позная.

# 208
Мен много ме тормозят сегашните ѝ вежди...
Скрит текст:

# 209
Последните две серии нямам време да изгледам, но ви чета за да съм в час. Grinning
Прочетох за обрива на Коко и естествено първата ми мисъл беше - това да не е поредната шега на останалите към Коко?
Тя Стела вече не трябва ли да е на 20+ години? Но съвсем прекалиха там образът относно кариерното развитие.. То ако ставаше така - един ден си танцьорка, следващия PR. Един ден си нещо си там (така и не разбрах какво работи при бащата на Лазар), следващия дезайнер. Късметлийка е тази Стела. Joy

Общи условия

Активация на акаунт