"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 205
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Баба Станка що не я вземат в квартирата? Място бол там, хахах

# 211
  • Варна/Филаделфия
Защо наричате 'кариера' няколко месеца пиар в клуб и няколко харесани и ушити скици от познат. Grinning Нищо странно не виждам. Пък като се запознаеш с този- онзи никак не е трудно, било то на 20.

Хич не ми се гледа Коко вече! Зверски скучен е!

# 212
Боби кога работи, та оправя на всеки бакиите, включително и задника на Коко?
Симона и тя вечно се държи като малко дете-тропа с крак и все нещо иска.Голяма е да се омъжва, а се държи като 10 годишна и все трябва да я дундуркат-Марина 'що не и е осигурила апартамент, баща и да и даде 2 бона за наем...Ай сиктир!😠

# 213
Тази Симона като чуе за пари и незнае къде се намира.На никого не му трябват и не са му спешни-само на нея

# 214
Митака някакви нови татуировки си е направил около врата ,като огърлица от шипове му стои  Rolling Eyes
Не ми харесват изобщо .Симона ми е адски нагла и си мисли,че светът се върти около нея.Марина много я толерира ,въпреки отношението и като към майка.Аз не бих я изтърпяла  Angry

# 215
  • София
Последните две серии нямам време да изгледам, но ви чета за да съм в час. Grinning
Прочетох за обрива на Коко и естествено първата ми мисъл беше - това да не е поредната шега на останалите към Коко?
Тя Стела вече не трябва ли да е на 20+ години? Но съвсем прекалиха там образът относно кариерното развитие.. То ако ставаше така - един ден си танцьорка, следващия PR. Един ден си нещо си там (така и не разбрах какво работи при бащата на Лазар), следващия дезайнер. Късметлийка е тази Стела. Joy
Като „на филм” Joy

# 216
  • В царството на игрите:)
Мен много ме тормозят сегашните ѝ вежди...
Скрит текст:
Те сегашните изрисувани и доста дебели, изкуствени вежди по принцип ме дразнят...От супер тънки косъмчета вместо вежди, сега са ги удебелили до нуезнаваемост. Чувството за мярка е важно навсякъде.
Давам пример само
Скрит текст:
Търсех друга снимка но ми попадна тази..

# 217
# 218
Хайде всички да си уредят живота в Чужбината и да свършва сериала.

# 219
# 220
Човек да не си направи обща снимка с някой. Няма шанс да не са двойка.😉😁😁😁

# 221
  • София
Мен много ме тормозят сегашните ѝ вежди...
Скрит текст:
Те сегашните изрисувани и доста дебели, изкуствени вежди по принцип ме дразнят...От супер тънки косъмчета вместо вежди, сега са ги удебелили до нуезнаваемост. Чувството за мярка е важно навсякъде.
Давам пример само
Скрит текст:
Търсех друга снимка но ми попадна тази..
И аз ненавиждам сегашните освен дебели и рунтави вежди, без извивка и форма. Да не говарим, че не на всяко лице отиват такива вежди.

Симона само за да иска пари се вижда с Боби и Марина или ако няма къде да живее. Голям егоист е.
Стела и тя попадна на спонсор съвсем случайно, абе въобщее...

# 222
Вчера гледах Анна-Мария с още две кифли при Венета Райкова.И Анна беше с ужасно дебели веждаци, които и придаваха много груб вид.А едната от миските беше с някакви ъгловати, напълно изрисувани вежди, по-голяма грозотия не бях виждала....😣

# 223
  • София
И аз ги гледах вчера и не само веждите, а целият им макияж особено този на Анна Мария, беше покъртителен. Stop

# 224
Симона, Асен и компания са ужас.🙄

Общи условия

Активация на акаунт