"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 202
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
  • В сърцето на живота!
Мен пък Коко много ме дразни, отдавна.Нито ми е интересен, нито смешен, нито забавен. Драмите около него са изсмукани от нечии пръсти. В началото ми беше смешен... сега хич  ooooh!

# 226
И аз ги гледах тези кухи лейки.. не знам кой е по-прост... те че са прости, прости са... ами и аз май не съм мн добре щом ги гледам тези подобия ...

# 227
Мен пък Коко много ме дразни, отдавна.Нито ми е интересен, нито смешен, нито забавен. Драмите около него са изсмукани от нечии пръсти. В началото ми беше смешен... сега хич  ooooh!

Тъкмо влизах да напиша същото. То бива бива малоумщини, ама сценаристите се излагат вече. Имам чувството, че запълват празните си епизоди с Коко.

# 228
  • София
Много ме дразни Коко. Какво ли не измислят сценаристите, за да остане в сериала. Образа му се изчерпи много отдавна.

# 229
Дъщеря ми е на 10 и оценява поведението на Коко като на идиот. Защо си мислят, че 25-6 годишен мъж е нормално да се държи така?
И защо си мислят, че е смешен изобщо?
В другите страни, в които го излъчваха, не свърши ли вече?
Интересно ми е дали има край сериала, или ще го снимат докато има рейтинг?

# 230
На същото мнение съм за Коко. Все се надявам да претърпи няккава метаморфоза и да го видим в друга светлина. Изключително изчерпан образ.

# 231
  • В сърцето на живота!
Коко би ми станал интересен отново, ако може би започне и се задържи малко по дълго на работа.  Laughing
Но всички знаем, че това е мисията невъзможна   ooooh!

# 232
Вчерашния епизод беше върха на тъпотията (говоря за Коко), не разбраха ли че вече доста прекалиха с неговия образ...

# 233
Коко понякога ми е забавен и ме развеселява,но понякога наистина прекаляват с глупостта и простотията.Струва ми се нереално да си толкова тъп в живота наистина

# 234
Ние гледаме сериала на запис и когато има сцена с него го превъртаме. Дори не ми се дразня вече, защото не го гледам... изключително е безинтересен ... по-хубаво да сложат по-дълга реклама, та дори и Теди да се кълчи малко, но да му скъсят екранното време.... уникална безмислица ...

# 235
# 236
Довечера отново Кольо и Теда ще ни завимават с техните простотии  Rage

# 237
Аз пък не мога да си обясня връзката на Коко с Ани.Нея я представят като разумна, а търпи малоумщините на този инфантил.
За капак на всичко често ни пробутват Коко гол-с увисналите цици, за да му се насладим в цялата му прелест....(повръщащ емотикон).
Симона не мога да я трая-като я даваха, че ще им дадат на Божидар хонорар, как се радва и вика:"Паричкииии!!!!!"
Другия противен е Жоро италианеца-с изключително беден речник, нагъл и с тъпа мутренска физиономия.

# 238
Повечето момичета,които са били с Коко са нормални,разумни,но всички казват едно и също-бил малко откачен,но това било мнооого сладко. 🙄🙄🙄 И Боби,и Митко,и всички дето го търпят ,и на тях им се чудя. Не само,че не е забавен,а си ме дразни да го гледам. Снощи само ме разсмя като каза,че ще поства молитви във фб и готово! 😂😂😂
Симона и компания много нахални-нанасят се и почват с купоните,музиката,виковете. 🙄 Трябваше да ги изхвърлят,че да се научат,но пак им се размина. Много грозно беше как почна да гушка Марина като разбра за парите,а преди това се караха и крещяха нон стоп. 🤐

# 239
Аз минавам само да попитам, Симона и Асен докато се нанасяха и изнасяха кой им отвори и работи в бара? Или и той е с работно време от време на време?
А за Коки, то, че е дебил ясно, ама тоя лумпен си е и отявлен престъпник. Последно се възмутих как открадна на човека акумулатора, посред бял ден и пред свидетели и пак му се размина. Не знам какво му харесват момичетата, бил ги разсмивал!! Ми, ха ха!

Общи условия

Активация на акаунт