"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 199
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
🤭 Какви невероятни цветове бяха тия рокли! 🤐 Самите модели не ги видях,но цветовете на дъгата ме потресоха. 😂

# 241
  • В сърцето на живота!
А пък тази Зара, тъй да ме дразниии, всичко ме дразни в нея  ooooh!

# 242
  • Sofia
Моделите и цветовете са потрес Dizzy Face ,сигурно са. на Калина фешън/Галка/,нали и тя е моден гуру...

# 243
Точно влизам да пиша за роклите Joy То парцали висят,  воали се мятат...

# 244
Бели денсът на Тодорка си е типично индийско-циганско кълчотене.Двоумя се кога ми е по-противна-когато врещи като "приклещена коза" (по Чудомир Simple Smile ), или когато мята гьобеци като изоглавена.....😒

# 245
Уау, дрехите са уникални.
От къде мога да си поръчам?😉😁😁😁😁
Иначе май скиците й бяха хубави. Нищо общо с тези.......

# 246
На мен пък ми харесаха. Фешънски такива, като за ревю. Обаче Галя с какви парцалоци се облича....нямам думи. Ако това е нейната колекция, май няма да има успех. Особено преди няколко епизода, когато ходи да се обяснява с Милан. Едно розово рокленце, малиии, още го сънувам Laughing

# 247
  • Варна/Филаделфия
Да, точно за ревю бяха тези на Стела. Не конфекция за масата.
На мен днес роклята на Галя много ми хареса! Още повече с цветето, но и го взеха Simple Smile

Днес за първи път се смях на Коко от много време Joy А, и вчера като щеше да преговаря с Господ Joy

За приклещетата коза съм на мнението на #Frozen#. Joy даже днес като хукна да се преоблича си викам 'Айде, изкочи пак с оранжевото ансамбълче Joy

# 248
Самите рокли май не бяха толкова зле,Но. Тези воали в тези цветове просто бяха Flushed

# 249
Като сме тръгнали - много ме дразни Мишето бре... Мале, такова ревниво мрънкало. Много била преживяла, тц тц ти да видиш.

Следваща по дразнене ми е Зара. Тази със сигурност е за лекар.

# 250
  • Варна/Филаделфия
Като сме тръгнали - много ме дразни Мишето бре... Мале, такова ревниво мрънкало. Много била преживяла, тц тц ти да видиш.

Абе и аз да видя приятелят ми така тагнат ще ме жегне нещо Grinning.

Ама чак да го кара да напуска работа - аре стига!

# 251
Михаела понякога наистина прекалявас.Постоянно се сърди за нещо.Интересно ако Дани напусне работа от поканите ли ще преживяват.Пак станаха много безработните, чудя се как живеят без доходи

# 252
  • Варна/Филаделфия
Май само Стефания е без работа. И Коко де ама той е ясен!

# 253
  • Gotham City
Значи, че снимката с тагването не беше редна е факт, и честно казано, аз ако бях видяла такава снимка, също щях да избеснея, но при нея е от най-малкото "Ааааа ама той не иска да обядва с мен, не мога повече такааааааа уааааааааааа" кифло, човека е на работа  Rolling Eyes

# 254
  • София
Значи, че снимката с тагването не беше редна е факт, и честно казано, аз ако бях видяла такава снимка, също щях да избеснея, но при нея е от най-малкото "Ааааа ама той не иска да обядва с мен, не мога повече такааааааа уааааааааааа" кифло, човека е на работа  Rolling Eyes
Такова същество не бих търпял и две седмици... сега пък и работа да напусне..

Общи условия

Активация на акаунт