"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 191
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Ми Дани си е виновен за мен... Казваш, че не искаш да се снимаш и точка. Той горкия мънка като ощипана госпожица... Мерси от такива мъже.

# 256
Аз и тази седмица съм обявила бойкот. Миналата седмица гледах само един епизод и то точно този с цирея на Коки. 🤢 Чудя се как е възможно да занимават драгия зрител с такава глупост. От къде изобщо им ги раждат главите. Мечтая за деня, в който ще разкарат тоя нелеп образ. 😒

# 257
  • София
От началото на седмицата не съм гледала сериите. Предполагам, че не съм изпуснала много.
 Много ме дразни Стефания. Страхотно самочувствие има....Дано да е с покритие. Мисли се за голяма красавица, но не е!  Mr. Green

# 258
А, що? Виж какви яки вежди има Sweat Smile

# 259
Значи, че снимката с тагването не беше редна е факт, и честно казано, аз ако бях видяла такава снимка, също щях да избеснея, но при нея е от най-малкото "Ааааа ама той не иска да обядва с мен, не мога повече такааааааа уааааааааааа" кифло, човека е на работа  Rolling Eyes

Снимката беше прекалено и определено би ми станало криво,  обаче сутрин мрънкане, че тръгва на работа,  на обед мрънкане,  вечер мрънкане. Ужас. Да си седи вкъщи и да се търкалят цял ден в леглото. А като чуя "много ми дойде, много изживях" направо ме избива на агресия Simple Smile

# 260
А, що? Виж какви яки вежди има Sweat Smile
А косата!? За чудо и приказ. А кожата на лицето!? Песничка!! Чудна красавица е Стефито. Младо момиче пък с такава кожа, предполагам че не е без възможности, защо не положи грижа малко. Не че аз съм първа красавица, ама се старая да се грижа за външния си вид.

# 261
Калина Пъпката как се оправи. В началото беше като пица в лицето, сега ѝ е доста чисто. Ама Стефито според мен и в реалния живот се има за супер красавица и не се вижда реално на какво прилича.
Михаела в началото изобщо не беше такава смотана кифла. Беше страхотна. Сега е супер мрънкало и много куха. Не знам Дани как я търпи. Дано приеме предложението за Америка и се спаси от тая мръхла! Аз ако съм на него, излитане с 300!!
А Калина пък с тия пиърсинги на странни места направо ме потриса. Преди имаше на ключицата, ма май го е махнала. Сега има на едната ръка, върху кожата отгоре на китката. Ужас! Все си представям как си облича някоя от задръстените жилетчици и ѝ се закача там ръкава. Scream Scream Уникален сериал, уникални юристи! Grinning

# 262
На Дани са му предложили да заминава ли? Аз малко избирателно гледах снощи, май съм пропуснала... Smiley

И на Калина пиърсинга не съм го забелязала Satisfied Обаче наистина лицето ѝ е добре в момента, даже мога да кажа, че визуално и като персонаж започна да ми допада доста повече, отколкото в началото.

Но за мен мен най-потресаващо съсипаният и деградирал образ е на Галя. От сериозна жена с работа, жилище и характер, стана кифла, която си ляга с всеки, който ѝ се усмихне Close

# 263
  • Варна/Филаделфия
Наистина, каква е таз работа със задължителното обядване заедно, с тръгването, когато някой те извика, без значение кое време е.
Стефания се беше разсърдила на Лео, че не си отиде у тях да и вземе гримовете и да и ги занесе! Или да я изчака да си ги вземе Joy
И въобще ако някой е възпрепятстван от работа е егати незаинтересования смотаняк! Joy
Не се вживявам аз толкова, че да коментирам вещо работата на сценаристите. Ясно е, че има недомислици, но не е ли по- добре да се абстрахираме от тях и да коментираме случващото се. Simple Smile

# 264
И аз си мислех за тези обяди. Почне ли някой работа и веднага гаджето му пристига за обяд. Митко за първи ден в сервиза - хоп Стефания пристига. За какво? Да обядват 🙂 На следващия ден Михаела при Дани за същото. Изобщо бездействащите, гледат да пречат на малкото работещи. Ревността на Михаела е напълно оправдана след този таг. Изобщо не съм съгласна, че Теди не танцува добре. Симона, Асен и компания нахални и дразнещи. А Коко и ме е досаден и ме разсмива.

# 265
И на мен ми направи впечатление, че всяка рокля беше с воал, поне да имаше малко разнообразие.
За ревнуването от работата - без коментар. Само ми е интересно Дани какво ще реши за предложението и Михаела как ще реагира (ще се сърди, аз пък какво съм се зачудила Joy )
А колко предвидима ми беше ситуацията с Оги. Само като тръгнаха към бара си викам "и какво си седят на някой ще му стане нещо и Оги ще го спаси" и за моя изненада - познах. Grinning
Не успях да видя промото за днес така че ще чакам да разбера в последствие.
П.п. От Теодора и тая оранжева рокля глава ме боли вече.

# 266
А колко предвидима ми беше ситуацията с Оги. Само като тръгнаха към бара си викам "и какво си седят на някой ще му стане нещо и Оги ще го спаси" и за моя изненада - познах. Grinning
Не успях да видя промото за днес така че ще чакам да разбера в последствие.
И аз си знаех, че така ще стане с Оги..

А за промото , запомних че Стела ще се развика на Лазар, че някоя му е писала в 3 часа през ноща .. та, си мислих дали няма да е Зара Grinning , все пак беше пияна, ама ще видим.
Също, Жоро ще иска от Джулия да му докладва за Сашо.. Другото не помня.

# 267
# 268
Много ми стана странно, Зара защо така изтрещя и се напи от сутринта? Нито тя е дизайнерката, нито да кажеш кой знае какво е направила, а вика и крещи по Стела, все едно че Стела ѝ е провалила на нея нещо. Що ли си мисля, че Зара и Лазар както не се харесват, тъй ще си легнат заедно под влиянието на алкохола. Стела загатна, че двамата добре се разбирали като си пийнат...

# 269
Оказа се, че никоя не е писала на Лазар.. Стела се е шегувала.

Зара и Лазар, обаче пак се закачат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт