"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 184
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
Кариерата на Стела като дизайнер май ще приключи в следващия епизод.Симона пак ме издразни днес

# 271
  • Варна/Филаделфия
Толкова харесвах Симона, но последните серии направо едва се трае! Добре го играе като единствено, егоистично хлапе, на което всички са длъжни. Кофти е да те отрежат, когато имаш нужда, но тази злопаметност и правене напук са мега тъпи.

Сашо доста кофти се дъни..
Сцените в бара май са най- интересни за сега.

Пп. Видях пиърсинга на Калина. Expressionless Заболя ме. Joy

# 272
Симона е просто едно лекенце дето всичко му е на готово. Лелята плати за бара, маминка и Божидар платиха квартирата, много пъти са давали Боби как и дава пари и тн. Плюс това можеше да приеме че тези пари сега Боби все едно ги дава на нея за да си плаща на служителката,  но тя си е просто едно мамино лигаво момиче.

# 273
Добре де, в този сериал не могат ли да направят малко по- реални нещата?
Сашо много бързо взе да се дъни и то по абсолютно малоумен начин- все едно е Коко.
Сшмона и тя лиглата- вместо да приеме, че новата сервитьорка ще й работи безплатно, и тя голямата работа се извъди.
Хубаво направих, че заспах накрая.
Ама съм изпуснала промото за днес.
Какво ще стане с " дизайнерката "?

# 274
Хвърляше си роклите през терасата, защото някой е написал лош отзив за ревюто ѝ в някакъв сайт Smiley

# 275
Хвърляше си роклите през терасата, защото някой е написал лош отзив за ревюто ѝ в някакъв сайт Smiley
Не съм аз.😁

# 276
В промото дадоха как Стела изхвърля цветните воали през балкона.Михаела пак мрънкаше на Данни,че няма време да обядва с нея и май това беше

# 277
Къде има пиърсинг Калина?Аз гледах ,ама нещо не видях  Cry

# 278
Къде има пиърсинг Калина?Аз гледах ,ама нещо не видях  Cry

И един на ключицата по същия начин.пробит.

# 279
  • Sofia
Отвратително и гадно...да и се ненадява човек,много харт била...аз такива забити игли не съм виждала,дори и при маниаци на пиърсинги...

# 280
И аз да се запиша тук.
На Стела моделите за мен не бяха ама въобще кой знае какво. Пък и много ме издразни дето не хареса помещението за ателие, не стига че пукнат лев няма , ако не беше бащата нищо нямаше да си реализира , че и сега претенции има. Къде било, какво било и т.н.

# 281
Симона е отвратителна разглезена лигла.Като нямаше пари ,а и трябваха спешно обърна света да ги намери.Баща и най-много и е помагал за всичка,а сега се направи на "тежка ",за Кети  .Може би ако Калина иде да поговори с нея .... Thinking А Сашо влюбения горкия от толкова време  Rolling Eyes ,забравя важни работи ,ама така е любовта не прощава.... Боби и Лазар дадоха работа на доста лентяй ,еми късмет извадиха младите Satisfied

# 282
Симона и Асен уж много работа имат и пак нямат пари. Нали бяха спестили, че чак Симона щеше да връща някакви на Боби.. Thinking Сега се замислих - Оги и Цеци толкова ли нямат пари, че дори и малко да дадат за квартирата?
Много ми се иска Стела и Лазар да ги оставят заедно - подхождат си, но имам едно чувство, че Лазар ще изневери със Зара.. Thinking (дано да греша, ама като ги знам сценаристите)

# 283
И аз си мисля,че Лазар ще изневери със Зара.Купонът им зачестиха,а те все се закачат и прегръщат като са пияни,но ще видим.Сашо ме разби с тази торта чорап.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт