"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 181
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Gotham City
Да, и ние това си говорихме снощи за Зара и Лазар

# 286
  • В сърцето на живота!
Що си мисля, че тая малката Кети ли беше забравих, ще направи някаква мизерия на Стефания. Нещо с роклята й?!  Whistling

# 287
Що си мисля, че тая малката Кети ли беше забравих, ще направи някаква мизерия на Стефания. Нещо с роклята й?!  Whistling
Не мисля.. по скоро ще загубят колата.. Grinning Даваха го на реклама.

# 288
  • В сърцето на живота!
Не мисля.. по скоро ще загубят колата.. Grinning Даваха го на реклама.

Пропуснала съм я.
Стефито, големи лиготии покрай тази сватба.

# 289
Майко мила, Стефания с това облекло ли е отишла на изискана сватба?? В шато?? Ми та тя за шатрата на цирка!! Тц, тц! ШеОмрА!

# 290
  • Варна/Филаделфия
Най- накрая нещо свястно от Дани! Да и дойде акъла на Михаела!

# 291
Стефания постоянно - сватбата, та сватбата.. Ужас!

# 292
Стефания много изискана с тази къса рокля,тези чизми и шапката направо ми разби представите за стил.Май накрая Стела ще изневери,а не Лазар

# 293
Най- накрая нещо свястно от Дани! Да и дойде акъла на Михаела!

Дани казва на Михаела,че няма време да обядват заедно,но тя решава да му занесе обяд.Е може ли такова нещо.Тя наистина не го оставя да диша сам

# 294
Май накрая Стела ще изневери,а не Лазар
И аз си го помислих, но добре че не го направи..

Утре Михаела май пак ще иска да си ходи в Пловдив.

# 295
Да ще чака Дани в Пловдив.Дадоха,че Симона ще извика Кети да работи в бара.Как ли си е променила решението

# 296
  • Варна/Филаделфия
Aми, DebSs, тя е преживяла много! Joy
При Лазар и Стела не мисля, че ще има изневяра.
Абе откога Лазар стана Зазо. Много изведнъж го пуснаха и все ми става смешно, че му вика така. Изведнъж, ама все едно винаги така е било.
Стефания просто строши с облекло. Сини чизми, кафява шапка, черно яке с картинки.. и сватбата та сватбата! Ама майката на Митко беше права... Joy

Пп. Синята ластичка на Галя в клуба- е може ли!?

# 297
  • В сърцето на живота!
Дадоха,че Симона ще извика Кети да работи в бара.Как ли си е променила решението
Боби каза, че той ще й плаща. Явно Симонка си е размърдала малко мозъка, щом се е навила да я вземе.

# 298
  • Варна/Филаделфия
Дадоха,че Симона ще извика Кети да работи в бара.Как ли си е променила решението
Според мен Асен и останалите са я навили. Както някой беше писал - Боби и е помагал винаги!
Или ще се случи да не могат да се оправят нещо в бара.

# 299
Визията на Стефания беше чалгаджийска. Дани постъпи типично по " мъжки" напоследък преди всеки разговор с Михаела използва репликата: " Не искам да я лъжа, обаче..." и в крайна сметка излъгва. То не бяха тагове, снощи беше на заведение с две от бившите си гаджета, а с нея да излезе няма време. А успя да я изкара и виновна! И като големия мъжкар я пусна нея да ходи на тавана,.

Общи условия

Активация на акаунт