"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 720
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Оф, от този Коко до гуша ми дойде.. Бях сигурна, че тази кутийка не е негова, като знам предните му неща какви боклуци бяха - просто кутийката не се вписваше. Днес пак ще ни занимават с него - ужас. М/удругото тази блузка, която беше - много му личеше как се е поналял - то едно стомахче пуснал.. Grinning Няма лошо, ама поне блузата да не беше по него.
Като цяло серията не беше нещо особено - цяла серия гледаме как Зара св опитва да развесели Стела и на Калина терзанията. Което ме навежда на мисълта - Калина пита 100 човека дали да приеме работата, а била добър адвокат.. Ако така е сигурна в действията си и в съда - леле мале. Joy

# 646
  • Варна/Филаделфия
Мен друго ме мъчи в образа на Калина. Как действащ адвокат в Белгия става адвокат в България?
Законодателството е абсолютно различно. Трябва да притежава звание, придобито и в двете страни или най-
малкото поне да ги прочете тез БГ закони Joy.
Което ме навежда на въпроса - на колко години е Калина?!
*
Скоро гледах снимки на Коко от първите серии, ами добре изглежда. Сега е мазен. Шкембе, ц*ци, ръце като на леличка. Ужас! Scream
*
Хубава беше сцената с Кети и Митака.

# 647
То на повечето снимки на Миленита в тоя сайт не й се вижда лицето..защо ли Sweat Smile  Sweat Smile
то май само вие жените не виждате хубостта на Миленита,защото сте субективни. Била е на корица на списание Максим.Също така има участие в първи сезон първи епизод  на стински истории

Аз лично не я намирам за крисива и това е, далеч е от моите представи и критерии, така да се каже. Поне да имаше някакво излъчване и харизма, но и това няма момичето. Това, че е била на Максим, не е кой знае какво постижение, а "Истински истории" беше доста посредствено и театрално. Но всеки има право на мнение. Grin
Леля Мария е голям образ, харесвам я, но от жените за мен играе най-добре Стела -ролята й е многопластова, много ми хареса как се разви в сериала, както казах и по-нагоре. И тя не е пример за първа красавица, но поне си играе хубаво момичето, за разлика от една Галя, например, на която наистина физиономиите през повечето време са й едни и същи.

# 648
  • Варна
нещо не ми се цитира правилно от тела - ама бях мернала нещо такова, че е от Варна някъде из фейсбук и за това ... ама явно не е била хд

# 649
  • Варна/Филаделфия
Е, не, Стела и Зара защо се държат като бавни хлапета?! Dizzy Face

# 650
Е, не, Стела и Зара защо се държат като бавни хлапета?! Dizzy Face

Май не искат приятелката да остава, защото нямало мято и щяла да им пречи, както каза Зара.. Много тъпо се държаха, особено Зара. (а вчера я похвалих)

# 651
Абсолютно подкрепям.
Държат се дебилно.

А Коко няма ли кой да го свали на земята най-после.

# 652
Е Михаела да потърси в интернет как се правят тъпите кутийки. Или да я разглоби и да види, басиму!! Еййй, голямо тръшкане, голямо нещо! Hug

# 653
През цялото време ми идва да взема нещо и да й попия лицето на тази Дени... Никой ли не ги гледа как излизат? Astonished

# 654
През цялото време ми идва да взема нещо и да й попия лицето на тази Дени... Никой ли не ги гледа как излизат? Astonished
И аз си го помислих 😂

# 655
Оле, вярно-лицето на приятелката изглежда като намазано с олио-бляк!
ОМГ-италианеца защо държи да вечеря гол, а Галя е в някакви дрехи в садо-мазо стил....

# 656
И аз си го помислих 😂
И аз Grinning

# 657
Ауу, майката на Миленита си е харесала Боби за себе си.. Grinning
Кети ще дава на Митко в устата, и Стефка ще си дойде..

Стела ще прави дрифт.. дали няма да пострада? Хм..

# 658
  • Варна/Филаделфия
Ауу, майката на Миленита си е харесала Боби за себе си.. Grinning

Тя ще го води в Париж два пъти месечно Joy

# 659
И ще имат вила на морето и яхта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт