"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 719
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • София
В епизода от вчера отново с простотиите на Коко ни занимават. Честно казано, заради него почти не гледам сериала.

# 661
Ама моля ви момчето е "природозащитник" Joy

# 662
  • София
Ама моля ви момчето е "природозащитник" Joy

Струва ми се, че ролята на Коко доста се опорочи. Разбирам, че образа е комичен, но напоследък стана и неадекватен и ми опротивя.

# 663
Хахаха маминка на Миленита харесала Боби Sweat Smile Той сега съвсем ще изпадне в ужас, че изглежда стар Smile

# 664
През цялото време ми идва да взема нещо и да й попия лицето на тази Дени... Никой ли не ги гледа как излизат? Astonished
Аз като се намажа с хайлайтър по лицето и аз изглеждам мазна и блестяща като Дени  #Silly

# 665
Стела и Зара наистина много тъпо се държаха, а неуместния въпрос няма да коментирам. За една вечер няма нищо нямаше да им стане, ако беше останала въпросната Дени. А иначе Стефания като живя там защо не се държаха като разглезени момиченца и да тропат с краче недоволно..
Абе тея сценаристи не мога да ги разбера. Нямат никаква логика на играждане на даден персонаж, да следят израстването му и пр.
Не знам защо, но в последната серия Жоро ми беше някакъв "мазен", много противен.. Thinking

# 666
# 667
Е Михаела да потърси в интернет как се правят тъпите кутийки. Или да я разглоби и да види, басиму!! Еййй, голямо тръшкане, голямо нещо! Hug

Няма как да я разглоби, защото онзи й я взема Simple Smile
Ама за боя със спагетите нищо не казахте Simple Smile 

# 668
  • Варна/Филаделфия
Iskra Philipova 2 станици назад го коментирахме гнусния бой със спагетите. ☺

А тук гласувахте ли?
https://nova.bg/filmovinagradi/finalists/772/%D1%80%D0%B8%D0%B0% … 0%B0%D0%BB%D0%B8/

Аз избрах Митака и Симона. Sunglasses
Гледам, че и Начето е нареден там! Сашо да бяха сложили, то сигурно за Найден само техните са гласували Joy

# 669
И Зара я няма Sad Значи няма да гласувам.

# 670
Ейййй, 1000 лв за един дрифт.😁

# 671
  • ВАРНА

Уж беше 2500  лв. -  пък пред Зара каза 1000?!

Усещам  че Кети скоро ще целуне Митко в устата и на Стефи ще и гръмнат бушоните.

# 672
  • София
Не бяха ли 2500 лв? Laughing

# 673
Може. Пропуснах плащането. Къде тези цени ???? Да взема и аз да стана дрифт шофьор.🤔😄

# 674
  • В царството на игрите:)
Може би и дължи 1000, а иначе е взела 2500..Примерно...

Общи условия

Активация на акаунт