"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 703
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Тук настанало голямо мълчание... Какво ще кажете за назначаването на Коко в КоХостела? Дали застраховката, ще покрие щетите? Simple Smile

# 706
Ми то ние останахме без думи вече от тъпотиите му, затова е мълчание Smile Сега ще направи някоя супер голяма мизерия, уж ще му се ядосат и после пак ще се размине всичко, както всеки път.

Тази Кети ми е адски дразнещ образ. Хем искаше да работи, хем сега се тръшна за училището. Съгласиха се да ѝ помагат - почивка искала. От к'во? Ами... този път и аз мястото на Симона щях да я изгоня.

# 707
Асен каза "Чудя се защо толкова си приличат със Симона" и се чудя дали няма да зявъртят пак нещо около бащинството, братя, сестри и Т.н.

Коко няма какво да го коментираме.

# 708
Кети ми е в пъти по - симпатична от Симона. Сама е и и е трудно на ново място и сред чужди хора. И се старае да се адаптира и да се държи добре. А Симона безпардонна, арогантна, невъзпитана! Коки пък дано ни изненада и си намери мястото този път. Като предложиха на Мишето работа в хостела си помислих, че ако приеме, ще завъртят пак старата интрига, Михаела, Марио, Джулия. Добре, че не прие, че тъкмо Джулия горе - долу е излязла от каруцарския си период Simple Smile А когато ревнува и прави гадни номера ми е бетер Симона.

# 709
По Кино нова дават епизод от старите...колко са младии...

Е, те не, че сега са много големи Grin

# 710
# 711
Ясен, Теодора...кой им пише промото на тия Simple Smile

Марио нещо някой го е ступал яко.

# 712
Ако знаете как ми се иска работата в хостела да е чудото на Коки и персонажът му да стане по-сериозен и по-отговорен. Ноо, надеждата ми още от сега потъва бавно като кораб.
Да видим днес какво толкова е станало, че Марио е пребит..
Давайте залозите в инфото коя двойка са имали в предвид - Теодора и Найден или Калина и Ясен. Joy
Залагам на първите. Joy

# 713
Коки ми става все по-антипатичен и по-антипатичен.Знам, че такава му е ролята в сериала, но все пак..
Много ми харесваха с Йоана като двойка, не знам защо го махнаха това момиче, харесвах я, а сега с тая близначката нещо..

# 714

Да видим днес какво толкова е станало, че Марио е пребит..
Давайте залозите в инфото коя двойка са имали в предвид - Теодора и Найден или Калина и Ясен. Joy
Залагам на първите. Joy
Теодора и Найден са.. В промото от вчера ги дадоха.

А, за Марио си мисля, че ще е нещо свързано с онзи, който предлагаше работа на Джулия .. не знам защо.

# 715
  • Варна/Филаделфия
Начето ще направи гига изненада на Теди, която ще препищява през цялото време 'ама кажи миии' Expressionless Защо ли си мисля, че ще е някаква върховна тъпотия Grinning и ще има 'Леле, Начее, супер сии'

Вчера ми направи впечатление като Кети каза, че даже харесва Симона..
Е, не! Честно, може ли някой да се държи така с теб, а ти да го харесваш¿?

# 716
Айде, Зара вече е без работа.. Време е да завъртят нещо покрай нея.

# 717
Ехо, магаренца!

# 718
Магаренцеее, ела, магаренцее!!!
Е, може ли да си толкова лигава и проста?🙄

# 719
Мисля да не гледам повече докато тая не се разкара. Не мога да я гледам, направо изпитвам ужасна непоносимост. Дразни ме гласа и, инфантилната прическа, манга миглите, абе всичко. Никога и никакъв друг образ от телевизията не ме е дразнил така. 😒

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 07:24 от ARIA*

Общи условия

Активация на акаунт