Място за боси стоножки - 16

• 133 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Някой знае ли дали обувките Richter си отговарят?

# 346
Здравейте! Някой знае ли дали обувките Richter си отговарят?
Купувала съм няколко чифта на дъщеря ми, според мен си отговарят, за тесен крак са. В българския сайт има таблички с точни размери, към всеки модел.
https://www.richtershoes.bg/bg/products/category13/product99.html

# 347
Благодаря. Ще заложа на точен номер.

# 348
Благодаря, това ми е крайния вариант. Тези се намират все още защото са от миналата или по-миналата година, но това лаченото ми идва в повече.
п.п. Явно в аутлета на Кларкс е моят чифт. Намерих две фирми да поръчват оттам и ще се възползвам.  Благодаря за помощта.

Би ли споделила кои са фирмите?

# 349
  • NE
GGBG и Leron.bg
В крайна сметка поръчах с Лерон. Днес дойдоха и съм много доволна.

# 350
  • София
Здравейте, някоя от вас ползвала ли е протектори за подметки/
Дали има тук в България, само по сайтовете намирам..

Става дума за едни прозрачни лепящи се. Обикновено предпазват боядисани подметки (например червените) или подметка от естествена кожа.

На мен ми трябва за второто. Много лесно се изтъркват и не знам дали си струваше инвестицията. А не искам да сменям подметки на 2-3 месеца, защото все пак се различават от оригиналната.

# 351
GGBG и Leron.bg

Благодаря. И аз поръчах с лерон уж. Казвам уж, защото днес е почивен ден и нямам отговор. Дано не се изчерпи номера ми докато отговорят.

# 352
  • Варна
Някой може ли да ми измери сандали Crocs 35.5? Харесала съм за дъщеря ми, но във Варна няма къде да пробва. А не ми се иска да давам пари напразно.

# 353
  • София
GGBG и Leron.bg

Благодаря. И аз поръчах с лерон уж. Казвам уж, защото днес е почивен ден и нямам отговор. Дано не се изчерпи номера ми докато отговорят.

Аз също съм поръчала сандали чрез Лерон - много са коректни и реагират бързо. Дано не свърши номерът Ви. Успех.

# 354
Направиха поръчката, дори без да съм платила още.
Жената ме попита дали ми е позната Flower fairy /мисля, че нея имаше предвид/, тъй като съвсем скоро е поръчвала същия модел Grinning

# 355
Направиха поръчката, дори без да съм платила още.
Жената ме попита дали ми е позната Flower fairy /мисля, че нея имаше предвид/, тъй като съвсем скоро е поръчвала същия модел Grinning

Какви са условията? Че май и аз искам да поръчам....

# 356
  • NE
Момичета, радвам се че нещата се наредиха. От Кларкс и аутлета им става само чрез посредник. Иска английско IP, както и английска банкова карта.
Аз имам Clarks romantic moon и в лилаво и са най-удобните ми сандали.
Лерон смятат паунда по курс продава на УниКредит в деня на поръчката. Смятат към сумата 7% (не по-малко от 5 лв.) и х2 лв. на килограм. Плаща се предварително 70% от сумата. Получаването става чрез офис в София или чрез куриер.
Аз следя и ибей и употребявани чифтове стигат по 40+£ на търг.

# 357
А аз харесах и тези в цвят шампанско Sunglasses, но първо да дойдат черните.

Иначе чрез Лерон се поръчва като се регистрираш в сайта им и им изпратиш мейл с линк какво искаш. В сайта е описано ясно.

# 358
  • NE
Ето ги в черно. Heart

# 359
  • София
Аз също поръчах при условията, споменати по-горе. Ще споделя, когато пристигнат. Черните са чудесни!

Общи условия

Активация на акаунт