Място за боси стоножки - 16

• 133 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Сърце юнашко не трае и след дълго обмисляне,снощи се предадох и поръчах 3 чифта обувки от Амазон.де и 3 чифта сандали от обувки.бг.За първи път купувам от втория сайт,ще пиша после.Става въпрос за популярни марки като Тамарис,Габор,Каприз и Геокс.

Аз съм доволна от обувки.бг Hands Plus1 С кодовете, които пускат, понякога има добри оферти за децата.
AniK, тъй като в момента търся ботички за малката 24/25н, нещо по-красиво отвън и с малко топличко вътре, набързо хвърлих око и се оказа че до около 40 лв, които съм решила да дам има много хубави, но ще се радвам да препоръчаш нещо изпробвано
аз разгледах на lasocki kids,не съм ги чувала до сега..

# 616
  • Sofia
аз разгледах на lasocki kids,не съм ги чувала до сега..

За цената, която си определила, те са ти добър вариант - полски са, естествена кожа, не блестят с външен вид, но са издръжливи. За съжаление 24-25 е доста купуван размер и почти нищо няма. Вчера за приятелка рових 24-ки и само едни-единствени ботички само 1бр. за 41 и нещо с кода.

LilaC, аз мноооого намалих количествата и пазаруването, но още си пазя някои Javari-ски. Какви времена бяха... Сега повече за децата търся, че на 2-3 месеца сменят размер - е то да не знае човек къде да рови - едни складове са ни останали и там хем нищо, хем много народ дебне Grin

# 617
Търся мъжки обувки 38 номер, но или няма нищо интересно, или цените са космически...
Минах през юношески и детски секции, пак нищо.
Трябва ми по-класически модел и понеже съм на зор, се ориентирах към някои дамски модели, които според мен изглеждат по-мъжки.

Все пак ме притеснява, че са дамски и ме е страх да не си личи. Затова ми се иска да чуя и странично мнение. След много ровене в Амазон се ориентирах към БГ сайтове, защото е по-лесно и евтино връщането.

Та, какво ще кажете за тези обувки, може ли да минат за мъжки?
Линк
Линк

От Амазон пуснах тези, но ми се иска да имам и резервен варинт, в случай, че не се харесат или не паснат като размер: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01I4H1L0I/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 618
  • София
Амазонските са най-мъжки, но изкуствена кожа. Другите ми са малко дамски, заоблени са някак.

# 619
И по мое мнение българските си имат леко женски фасон.

Ето едни Hush Puppies, които според мен са унисекс. Не знам моделът дали ще се понрави. Складът има -20% от тази цена в момента.

Последна редакция: нд, 25 ное 2018, 12:43 от @steraki

# 620
На мен ми изглеждат сравнително мъжки, но и приятелят ми смята, че са си женски модел Sad Значи продължавам да търся. Бях харесала тези: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00TDFFSLO/ref=ox_sc_saved_t … mp;th=1&psc=1 Но се изненадах че 6 го дават като 40, а това вече са два номера отгоре и ще са големи със сигурност. Мислех, че е 39

Тези Кикърси също са ми мъжки, но не ми се поръчва от Амазон, защото досега не съм връщала стока обратно. А и ако доставката ще е колкото половината цена, пък изобщо няма смисъл.
https://www.amazon.de/gp/product/B0798CKNKP/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1

Mиналата зима поръчах от СпортсДирект два чифта юношески, но се оказаха малки. И никой не ги иска Grinning Нито тук, нито в OLX Simple Smile Затова сега търся в БГ сайтове.

# 621
6 УК = 39 по принцип. Къде видя, че отговарят на 40? Даже в коментарите за Padders има мнения, че са умалени.

# 622
До падащото меню, от което се избира номера има Size Chart и според него 6 UK = 40 EU.
Отказах се да ровя повече, ще изчакам да дойдат тези от Амазон и ако не станат, тогава ще го мисля

# 623
  • София
6 УК = 39 по принцип. Къде видя, че отговарят на 40? Даже в коментарите за Padders има мнения, че са умалени.
И аз видях такъв коментар.

# 624
Четох пак коментарите и аз и мисля да ги поръчам. Сега умувам какво друго да пусна, че да е безплатна доставката и ровя за мен си... Innocent

Ако някой си пада по подобни обувки, Есприт, 36 номер, естествена кожа, след отстъпката стават 18-19 евро:
https://www.amazon.de/ESPRIT-Damen-Derbys-Schwarz-Black/dp/B07BF … mp;th=1&psc=1

И ботуши Флай Лондон, 36 номер, след отстъпката излизат 22-23 евро:
https://www.amazon.de/FLY-London-Stip170fly-Stiefel-Anthracite/d … mp;th=1&psc=1

# 625
Поръчах Padders-ите. Дано наистина са умалени. Ако не са, ще се опитаме да закърпим положението със стелка Simple Smile

# 626
Момичета, моля да споделите - Clarks, боти, отговарят ли си. Нося 38-ми номер. Харесала съм обаче модел, от който има наличен 39. Чудя се дали да рискувам. Опитът ми с марката се основава единствено на едни обувки с ток, от които си взех моя номер и ми подпират на пръстите, но го отдавам на по-твърдата кожа и неразтъпканите все още обувки.
Че и за съпружието харесах. А днес в аутлета има намаление 25%

# 627
И аз имам едни на ток ,ама си взех половин номер по голями и ми спят на краката.И на щерката така направих.Сега поръчах пак едни с половин номер нагоре.За ботуш цял номер защо не!Аз бих си взела ,особенно ако са на добра цена.Пусни линк тук ако може и аз си търся!

# 628
# 629
Трябва да си взема нещо за повод, след това ще ги нося рядко, но искам да са качествени. Разглеждах сайта на clarksoutlet. И там харесах 2 модела, на по-нормални цени - 30 паунда. Имаше ли проблем с доставка  до адрес на превозвач от там?
Миналата седмица си получих ботите, поръчани от clarksoutlet. Проблем с доставката да превозвач нямах, но имах с плащането - не приема български карти - трябва да е с английска...
А всъщност - как решавате проблема с английската карта? Аз бях спокойна, че моята ще мине, т.к. е издадена от английска финансова институция, сметката е в паунди...но при плащане явно засича, че е регистрирана на адрес извън Англия и плащането не мина.

Общи условия

Активация на акаунт