Място за боси стоножки - 16

• 132 798
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Кларкс по принцип не си отговарят. Имам  4 чифта и са различни номера.
За плащането преди ставаше с ПП. Сега няма ли такава възможност?

# 631
Трябва да си взема нещо за повод, след това ще ги нося рядко, но искам да са качествени. Разглеждах сайта на clarksoutlet. И там харесах 2 модела, на по-нормални цени - 30 паунда. Имаше ли проблем с доставка  до адрес на превозвач от там?
Миналата седмица си получих ботите, поръчани от clarksoutlet. Проблем с доставката да превозвач нямах, но имах с плащането - не приема български карти - трябва да е с английска...
А всъщност - как решавате проблема с английската карта? Аз бях спокойна, че моята ще мине, т.к. е издадена от английска финансова институция, сметката е в паунди...но при плащане явно засича, че е регистрирана на адрес извън Англия и плащането не мина.
Уви, наложи се да помоля колежка, чиято дъщеря учи в Англия, да плати от там, с издадена там карта...

# 632
Кларкс има 4 чифта и всички са умалени - нося 38, взимам 5,5 UK. За ботуши бих взела и 6UK.
От сайта на Кларкс може да се плаща с пейпал, но от аутлета няма такава възможност.

# 633
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
В аутлета плащания с ПП не приемат.
Каня се да грабна тези Ара - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0716Z1FWY/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1, с -20%. На точен номер ли да заложа?

# 634
В аутлета плащания с ПП не приемат.
Каня се да грабна тези Ара - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0716Z1FWY/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1, с -20%. На точен номер ли да заложа?
Ара си отговарят.Аз имам и боти и обувки,всичките са един номер.Но прочети все пак и отзиви за конкретният модел.(В другите амазони-ненският например)

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 21:48 от ev55

# 635
40% намаление в немския и английския Рийбок

# 636
Веднага и рязко искам да похваля обувки.бг.Три оригинални,красиви,удобни и разкошно опаковани чифта летни обувки току-що ме сполетяха и много им се радвам.Цената им беше възможно най-изгодна,доставка-бърза.Дали са ми кодове за 10% отстъпка  от новата колекция за над 100,200,450 и 850 лв.до 31.12,съответно 10BG,20BG,45BG,85BG,ako на някого му трябват.Мисля,че дават и 18 лв.,ако се абонираш за бюлетина им и поръчаш нова колекция над 200.

Имам поръчани от Амазон три чифта за дъщеря ми,на ток,в черно и нюд,но са от склад и съответно по-изгодно е от там да се вземат.

# 637
Здравейте! Искам да си поръчам сникърси на Bronx. Прочетох доста добри отзиви. Чудя се само за номера. Отговарят ли си? Видях няколко модела с разлика в стелката 0,5 см за един и същ номер. Има ли някой опит с тази марка?

# 638
Имам боти, отговарят си.

# 639
  • София
Bronx дъщерята има 1 чифт сникърси, твърди и леко неудобни,доста време трябваше да се отпуснат, даже бих казала че са за по- тесен крак.

# 640
Момичета,спешно:леко  широки и с няколко мм.по-дълги обувки на токчета.Дъщеря ми обаче много ги хареса,защото не й стягат краката като в менгеме,но пък се притеснява да не се изуват.За някакви силиконови подплънки говорихте,може ли да ми намерите снимка?Благодаря предварително!

# 641
  • София
Момичета,спешно:леко  широки и с няколко мм.по-дълги обувки на токчета.Дъщеря ми обаче много ги хареса,защото не й стягат краката като в менгеме,но пък се притеснява да не се изуват.За някакви силиконови подплънки говорихте,може ли да ми намерите снимка?Благодаря предварително!
Има същите велурени, за мен са по-добри, мекички, имат вътре една лента, която ми създава леко неудобство , но се научих да я махам и сега всичко е ок. Има ги в по-големите аптеки.
https://demo.zebra-online.com/app/webroot/uploaded/gallery/old/S … 740-Anti_Slip.jpg

# 642
Миленски ,аз не я махам ами изрязвам до само лентата и като залепя за обувката лентата се пада най -горе и пак е много удобно.Аз купих за щерката на Ессо 6UK и на Тамарис 5UK ама със каишки са та дано един чифт поне да и пасне.

# 643
https://www.amazon.de/gp/product/B00O2QXTM4/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B00BCQM97I/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Teзи са за щерката,на по-добри цени от сегашните,четох отзиви.Геокса е 5,т.е.37,5 EU,Габор-38.
Какво е това копитце...37,5 напоследък й стиска(по Хьогел),правят й жестоки рани и допълнителни костици,пръстите й побеляват.38 пък хлопат ли,хлопат.Не знам вече.Обикаляхме като луди магазините,нищо не й е удобно,затова реших да поръчам.И ако не подействат лентите,за които говорите,и ще връщам,какво да ги правя...Чакам един чифт за мен,Тамарис,нюд,стандартни,трябваше да дойде с тази пратка,но разделиха поръчката.Поне да видя кои ще връщам

# 644
Момичета,вместо да се мъчим и харчим пари за подложки и после пак да се мъчим,реших да продам или върна двата чифта.
Постнах ги в Неуспешни покупки,като цената е без доставка.Амазонци ми бяха изгубили един чифт и ме черпиха с една безплатна доставка,та така.Ако на някого му трябват стилни черни обувки 38ми номер спешно,може да ми пише.
Ако не-здраве да е,ще си изчакам моя чифт следващата седмица,и връщам каквото не ни става.

Общи условия

Активация на акаунт