Място за боси стоножки - 16

• 133 191
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София-Младост
С молба да ми потвърдите, че си отговарят, че вече ги поръчах Simple Smile) Имам от плат, дано и кожените са готини. Видях ги онзи ден в Интерспорт, но нямаше моя номер.
https://www.amazon.de/Converse-Unisex-Erwachsene-CT-Wht-Sneaker/dp/B072QLRSTK

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 12:40 от Ала-Бала

# 226
  • Козлодуй
Дойде и втората пратка от TK Max. Всичко е перфектно, много съм доволна. И благодаря на chockolina, че покрай Ecco-то ми насочи вниманието към сайта Heart Eyes
Това са пантофките Jana. И Ипанема ми станаха, и двата чифта, но няма да ви ги показвам, че не съм си оправила педикюра Mr. Green

# 227
  • Варна
Дойде и втората пратка от TK Max. Всичко е перфектно, много съм доволна. И благодаря на chockolina, че покрай Ecco-то ми насочи вниманието към сайта Heart Eyes
Това са пантофките Jana. И Ипанема ми станаха, и двата чифта, но няма да ви ги показвам, че не съм си оправила педикюра Mr. Green

Много са хубави, честито! Кажи дали си отговарят и за тесен крак дали стават, че са заоблени.

# 228
  • Козлодуй
Благодаря Hug
Кракът ми е нормален, мисля, с ластик са отстрани и вероятно стават и за по-тясно краче. Нося 39, този номер поръчах и са ми точни.

# 229
  • гр. София
На Jana обувките обикновено са ца широк крак.

# 230
А меки ли са? Много са хубави ,честито!

# 231
Здравейте, попаднах на реклама сайта obuvki.bg на New BaLANCE - доста симпатични моделчета има. Въпросът ми е от къде другаде мога да намеря марката( някой чужд сайт) и толкова ли им варира цената  120-180лв

# 232
Ако става въпрос за тези New Balance, те са спортни обувки.

# 233
Да, точно спортни си търся

# 234
# 235
  • София
Здравейте, попаднах на реклама сайта obuvki.bg на New BaLANCE - доста симпатични моделчета има. Въпросът ми е от къде другаде мога да намеря марката( някой чужд сайт) и толкова ли им варира цената  120-180лв

Можеш да си купиш от всеки Амазон, стига да ти е достатъчно изгодна цената. Купувала съм от английския, немския и последно едни чакам от италианския (за 22 евро).Купувала съм също и от английския сайт на бранда www.newbalance.co.uk с доставка до превозвач.За мен и моето семейство това са най-добрите маратонки и имаме различни модели за различни спортни дейности, включително и най-удобните за дълго ходене по екскурзии - лайфстайл модел 574. Маратонките са с много високо качество и комфорт, но впечатленията ми са за моделите от 574 нагоре и са умалени с един номер.

# 236
Еха 22 евро мисля, че е чудесна цена.
Много благодаря за насоките 🤗
А се влюбих в този модел от рекламата, обаче като цъкна не мога да намеря същия .

# 237
# 238
  • София

Според мен са тези, но надали скоро цената им ще падне, защото от миналата година този цвят е много актуален.Днес влязох в Хуманик и почти всички кецове и спортни модели дамски обувки бяха в този цвят плюс със злато или сребро.
Аз имам сините от този 574 класик, купени на 1.12 миналата година от английския Амазон за 35 паунда.Трябва да се гледа и може да се купят доста изгодно.

# 239
Умалени като адидаса ли? т.е заради подметката която обира от дължината на стелката ако купувам 37 от тях да взема 38номер така ли?

Общи условия

Активация на акаунт