Място за боси стоножки - 16

• 133 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
А ако все пак ви се наложи да връщате до Амазон.де,пробвайте Спиди.
Вече работят с Амазонските сайтове,имат отстъпки от тях и ми излезе  с 10 лв.по-евтино от БГ пощи.

Ей, я сподели! Какво тегло - каква цена? Аз последно върнах 2.200кг. до Германия с Интерлогистика за 30лв.

# 661
  • София
В момента в Спиди е някакъв екшън, имат проблеми със системата и е лудница.

# 662
Връщам два чифта обувки,първо отивам в БГ пощи да питам колко ще ми струва.Пакетът излезе 1,400-1,500 кг.,с проследяване.Казаха ми 32 лв.и нещо,отделно трябваше да си купувам хартия,скоч,да лепя,пиша и т.н.Питам ги защо поне не го таксуват като малка пратка,каквито имат от 1 до 2 кг.и са около 20 лв.Не,колет било!Казах,че ще търся по-добра цена и проверих в Спиди.28 лв.ми поискаха  и започнахме да пишем адреса.И изведнъж им изпадна едно меню на Амазон,с адрес,тел.,всичко.Амазон има договор със Спиди и ни дава намаление още 5 лв.,т.е.платих около 23 лв.
Може да има по-добри варианти,казвайте,ако знаете нещо.Наистина толкова скъпи доставки малко обезмислят покупките.

# 663
  • Sofia
Малък пакет над килограм в БГ Пощи е 32.50лв. Пакети над 2кг са колети и струват още по-безбожно скъпо. Супер, че Спиди са ни опция! Hands Plus1

# 664
В края на ноември се опитах да върна едни обувки до немския амазон със спиди, но ми отказаха,тъй като не можех да предоставя телефон на амазон. В тази връзка какъв телефонен номер давате за контакт с амазон?

# 665
В края на ноември се опитах да върна едни обувки до немския амазон със спиди, но ми отказаха,тъй като не можех да предоставя телефон на амазон. В тази връзка какъв телефонен номер давате за контакт с амазон?

Взех от сайта номера за връзка с клиентите на немския Амазон.И на мен ми го поискаха,но щом започнаха да въвеждат адреса(взет от формата за връщане),номера,адреса,всичко си излезе автоматично.Момичето каза,че никой няма да им звъни,складовете са известни и куриерът директно си влиза и връчва.

# 666
Момичета, да ме насочите към марки, освен Jana,  за много широк крак?

# 667
Като стана дума за сандали. Marco tozzi за 10лв от фешън дейс от черния петък

# 668
  • Popovo
Като стана дума за сандали. Marco tozzi за 10лв от фешън дейс от черния петък

Мека ли е кожата, че имам кокалчета отстрани? Заглеждам точно същия модел в Амазон, но прочетох, че не са естествена кожа и се чудя.Ако твоите са 37 или 38, би ли измерила стелката?Имам спомен, че са умалени Marco tozzi.

# 669
  • София
Погледни Hotter. Тук някой ги хвалеше, но аз все още нямам опит с тях. Gabor имат модели за широк крак. CAPRICE  също..
Последно съм си купувала два чифта на Andrea Conti. Много мека кожа, красиви модели и направени за широки крачета. Чети отзивите за моделите!
За спортните Мерел и Скечърс

# 670
  • гр. София
Кларкс имат за широк крак модели, Padders. Аз съм с тесен, та не мога да бъда много от полза. Изобщо повечето с анатомична стелка биха паснали на по-широк крак. 

# 671
Reni1111 моите са 39. Но не са много меки ( да не кажа изобщо) и идват точно на кокала. Но пък нали бяха 10лв и веднага ги грабнах

# 672
Благодаря, момичета. Май Jana си остават най-сигурни за широк крак. А Кларкс май са си тото Grinning
Ако ви изпадне нещо изпробвано широко, 39 номер, пишете. Да се подмажа на майката на приятеля ми Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent

# 673
Art също са за широки крачета. Имам техни сандали. Имам и Mjus от Випа пак сандали, които са за широк крак, но при тях си е до модел.

# 674
  • ...на безопасно
Caprice  са за широк крак и добре им падат цените. Имам 7_8 чифта. Яна са за доста широк крак, зависи твоя какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт