Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 783
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
И как са?Изпират ли?

# 271
Прахът е добър. Компактен е като Денкмит, силно избелващ, но без зеолити.

# 272
Прахът е добър. Компактен е като Денкмит, силно избелващ, но без зеолити.
Супер!!!ще го търся,в Лили има ли го?

# 273
Не. Той е паралелен внос.

# 274
Преди време бях решила да купя праха Felce Azzurra и единственото, което ме спря, беше, че мерната единица за дозиране е дадена в грамове, а не в милилитри. Около 50 г за 4-5 кг пране, ако не се лъжа, и беше нарисувана пълна догоре чашка за кафе. Нямам кухненска везна, както и чашки от такъв калибър, и се отказах. Не ми се стори много надеждно да го меря на око.
Който го е ползвал и евентуално знае каква е дозировката в милилитри, да сподели.

Купих омекотител Bingo Soft Baby Freshness. Не бях виждала такъв. Много приятна и лека миризма, на чисто. Бях забравила, че от тези разфасовки на марката се слагат по 100 мл. Едва ги побрах в отделението на чекмеджето.
Скрит текст:

# 275
След като е паралелен внос,коя фирма го предлага,или кой склад на едро?

# 276
Преди време бях решила да купя праха Felce Azzurra и единственото, което ме спря, беше, че мерната единица за дозиране е дадена в грамове, а не в милилитри. Около 50 г за 4-5 кг пране, ако не се лъжа, и беше нарисувана пълна догоре чашка за кафе. Нямам кухненска везна, както и чашки от такъв калибър, и се отказах. Не ми се стори много надеждно да го меря на око.
Който го е ползвал и евентуално знае каква е дозировката в милилитри, да сподели.
Точно така – 50 грама и кафена чаша. Имам май още от него. Освен да измеря колко милилитра са 50 грама. По спомени май 50 мл беше, но да не те излъжа.

# 277
  • Русе
just user, аз от омекотителя Бинго слагам 50 мл., т.е. 1/2 капачка за 5 кг пране. Пак омекотява и оставя деликатен аромат. Това беше по съвет на някой от темата преди години, когато и аз изкоментирах, че дозата е голяма.

# 278
  • София
Омо прах за цветно има ли съставка против пренос на багрила? Пере ли добре, сравнен с Персил?

# 279
  • Ловеч
Има съставка против пренос на багрила.

# 280
  • оттам, откъдето започва България
Купих омекотител Bingo Soft Baby Freshness. Не бях виждала такъв. Много приятна и лека миризма, на чисто. Бях забравила, че от тези разфасовки на марката се слагат по 100 мл. Едва ги побрах в отделението на чекмеджето.
Скрит текст:
Пробвала ли си този? Ароматът му е много деликатен.
Да не би да са сменили само картинката?
Скоро не съм се заглеждала по омекотители и показания от теб не съм го виждала, но ще го потърся.

# 281
Точно така – 50 грама и кафена чаша. Имам май още от него. Освен да измеря колко милилитра са 50 грама. По спомени май 50 мл беше, но да не те излъжа.
Ако имаш възможност, ги измери. Поне да се знае, защото мине се не мине време някой попита за този прах и се стига до това как се дозира.

just user, аз от омекотителя Бинго слагам 50 мл., т.е. 1/2 капачка за 5 кг пране. Пак омекотява и оставя деликатен аромат. Това беше по съвет на някой от темата преди години, когато и аз изкоментирах, че дозата е голяма.
Ще пробвам, макар че по спомени отпреди години, когато известно време ползвах омекотителите Бинго, не омекотяваха особено добре, ако се сложи по-малко. И сега да е така, ще го преживея. Купих го заради аромата.

didka pitka, показаният от теб го знам, даже ми беше любим по едно време. Този е друг вид и с друга миризма. В магазина имаше и от двата и ги мирисах за сравнение - различни са.

# 282
Ако имаш възможност, ги измери. Поне да се знае, защото мине се не мине време някой попита за този прах и се стига до това как се дозира.
50 грама ми излизат 45 милилитра.

# 283

Скоро не съм се заглеждала по омекотители и показания от теб не съм го виждала, но ще го потърся.

Ха ха върна ме 15-20 години назад. Баба ми на времето купуваше "Бинго", просто защото е евтин. "Бинго" е турски производител, а аз като цяло избягвам да купувам, каквото и да е било турско. Все пак над производството в ЕС има доста по-сериозен контрол на безопасността.

# 284
  • Русе
Скрит текст:

Ха ха върна ме 15-20 години назад. Баба ми на времето купуваше "Бинго", просто защото е евтин. "Бинго" е турски производител, а аз като цяло избягвам да купувам, каквото и да е било турско. Все пак над производството в ЕС има доста по-сериозен контрол на безопасността.
BM21, ами, някои от нас купуват и турски стоки, че и в Турция на почивка ходим, и храните им ядем, и сме живи и здрави, и от години не сме клиенти нито на личните си лекари, нито дори на аптеките. Все пак този омекотител е официален внос и едва ли е внесен без контрол. Не мисля, че омекотител за 10 пранета на редовна цена около 2,50 лв. е евтин. Дори и когато в промоция е намален на 1,80 лв. пак излиза по-скъп от Ленор, Силан, Коколино и т.н., произведени под контрола на ЕС.
За сведение - по принцип ползвам предимно омекотител Коколино, но когато Бинго е на промоция, купувам и от него.

Общи условия

Активация на акаунт