Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 776
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Да попитам от Лидл таблетките за котлен камък които са 50 БР, как точно се ползват, понеже не мога да открия упътване.

# 286
  • Русе
Да попитам от Лидл таблетките за котлен камък които са 50 БР, как точно се ползват, понеже не мога да открия упътване.
51 са 😉 Слагаш 1 таблетка в отделението за прах и дозираш праха, като за мека вода.
За почитателите на омекотител Бинго - следващата седмица ще е 1, 69 лв. в Кауфланд.

# 287
  • Бургас
Благодаря Ви

# 288
Харесвам омекотителите на Бинго.Синият ми е любим и тъкмо ми свършва,благодаря за имформацията.Онзи ден си взех от Дм този омекотител на Силан но не съм го пробвала още Blush

# 289
  • На изток от Ада
Miss X ,кой е този син омекотител на Бинго ?

# 290
Miss X ,кой е този син омекотител на Бинго ?
Този Hug

# 291
  • На изток от Ада
В нашия Кауфланд го няма.

Felce Azzura го има в Елитис ,омекотител май.
стува ли си и кой вид?

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 16:00 от nasito8988

# 292

Явно Кауфланд в различните градове си решават кои модели да зареждат,защото при нас пък никога няма от розовия:unamused:

# 293
  • Русе
Насито, 4 литровия омекотител в ЛИДЛ не става за нищо. Има същия 2 литра. Той е по-хубав.

# 294
И той е същата стока.

# 295
Да ви попитам какво ви е мнението за праха на Amway SA8 (само моля да не се включват дистрибутори Simple Smile ) от към химичен състав и качество на изпирането. Надявам се пак Гес да се включи, нека не коментираме и колко бил екологичен. Пробвах една доза от моя приятелка, направи ми впечатление че праха е много фин, не ми миришеше на нищо,едната доза беше около 50 гр , при тях нали всичко е концентрат Wink  и мога да кажа, че изпра добре. Но пералнята ми беше заредена наполовина и дрехите не бяха силно замърсени, нямам малки деца и постоянните лекета . Определено не ми е изгоден като цена и нямам намерение да купувам, но като ви чета вече от 2 месеца тук всички имате богат опит, и ако сте го пробвали моля за коментар, пък макар и от чисто любопитство какво ви е мнението за този определено скъп прах.

# 296
  • Русе
Е, не е толкова "бистра водица".

# 297

Явно Кауфланд в различните градове си решават кои модели да зареждат,защото при нас пък никога няма от розовия:unamused:
Има нещо такова. В нашия град имаме два магазина. Един прах за пране бяха пуснали на промоция - в единия беше само за бяло, в другия - само за цветно.

# 298
Да ви попитам какво ви е мнението за праха на Amway SA8 (само моля да не се включват дистрибутори Simple Smile ) от към химичен състав и качество на изпирането. Надявам се пак Гес да се включи, нека не коментираме и колко бил екологичен. Пробвах една доза от моя приятелка, направи ми впечатление че праха е много фин, не ми миришеше на нищо,едната доза беше около 50 гр , при тях нали всичко е концентрат Wink  и мога да кажа, че изпра добре. Но пералнята ми беше заредена наполовина и дрехите не бяха силно замърсени, нямам малки деца и постоянните лекета . Определено не ми е изгоден като цена и нямам намерение да купувам, но като ви чета вече от 2 месеца тук всички имате богат опит, и ако сте го пробвали моля за коментар, пък макар и от чисто любопитство какво ви е мнението за този определено скъп прах.
27.01 лв. струват 24 пранета. Аз лично за този прах такава цена не бих платила, както и за който и да е друг впрочем. Не е нещо долнокачествено, но определено не струва толкова пари. Всеки прах от супермаркета ще свърши същата, че и по-добра работа за част от цената на този.

# 299
  • Бургас
В Лили до 28.02

Общи условия

Активация на акаунт