Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 709
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Ако говорим за цветно, на Денкмит минусът е че има много зеолити, а плюсът е, че има много повърхностноактивни вещества (позволява го това, че е компактен, т.е. гранулиран е със зеолити). Абе... змия, захапала опашката си. Минусът води до плюс. Laughing
Прахът Персил не знам да има минуси. Поне не съм намирала досега.
На теория марковият продукт трябва да е по-добър от собствената марка, но не се подписвам под това.

# 541
На мен Денкмит не ми става на камък,и никога не подсушавам чекмеджето преди следващо пране.Дори в момента работи пералнята с второ зареждане,едно след друго.
Ако никой не се престрашава да купия новия Денкмит,аз ще го пробвам Grinning
Възможно е да е по-добър от старата версия.

# 542
Да купим, ама го няма.

# 543
  • Ловеч
Аз май ще разнообразя Ариел-а за цветно с Персил. От бебешкия, който си е за бяло не съм особено доволна. Трябва да слагам по-голяма доза, за да ми изпере. Не знам има ли разлика в състава с обикновения Персил за бяло?

# 544
Ако переш много замърсени дрехи с видими петна, естествено, че трябва да увеличиш  дозата. А ако искаш да ползваш доза за нормално замърсени дрехи, трябва или да третираш петната, или да ползваш добавка към праха.

# 545
Не намерих в темите отзиви за прах nevos от кауфланд. Ако сте го ползвали, моля споделете.

# 546
  • Ловеч
Аз ги третирам винаги, но като сложа доза за нормално замърсено пране някои петна ми остават, затова вече си я увеличавам и нямам проблем. Simple Smile

# 547
Не намерих в темите отзиви за прах nevos от кауфланд. Ако сте го ползвали, моля споделете.
Не съм го ползвала. Бях се засилила, но се отказах, защото му чукнах декларацията и видях, че е ултра зле.
По-скоро бих ползвала Савекс, отколкото него. Савекс може да е пълен със сода, сол и стрита скала, но поне има там целулаза, фотоизбелител, пък и е български.

От собствените марки само тези на Лидл (без LEL) и DM стават за нещо.

# 548
Лидл какъв друг прах имат освен Лел,който да си заслужава?

# 549
Формил.

# 550
Не съм виждала прах Формил,само течен.Но не съм доволна,ползвах течния концентрат за цветно.
Значи прах Формил е нещо като прах Денкмит?

# 551
  • Бургас
Днес видях този течен, някоя от вас ползвала ли го е, цената е 3.06 лв

# 552
Фифи75, избери си най-накрая прах за пране. Laughing

Не е никак добре:
Скрит текст:
Вода
Етоксилиран мастен С  12-15 алкохол + 7 ЕО
Калиев кокоат
Кокосов диетаноламид
Ензими
Полисорбат
Натриев лаурил етер сулфат
952446 Diamond
Всички препарати, а те имат доста, на тази фирма, колкото и да са хвалени, са гола вода.

# 553
Ако това наистина е копирано от официална декларация за състав, потвърждава за пореден път думите ми, че те въобще не трябва да се четат или от тях да се правят изводи. Не визирам конкретния препарат (за първи път го виждам), пиша по принцип.

# 554
От препарат за стъкла а1 майка ми получи ужасно силна алергия,с големи по площ лющещи се обриви по лицето.Едва се оправи!
Сега като ги видя в Кауфланд,гледам да ги заобикалям отдалече!

Общи условия

Активация на акаунт