Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 689
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ползвам попринцип прахове за бяло и цветно и рядко течен, но обичам да ползвам и нещо ново
И понеже не са ми ясни съставките, въпреки, че ви чета и затова се допитвам и до вас дали даден перилен препарат е добър или не😀

# 556
Такива малки производители няма как да направят добър продукт, който да е и конкурентен като цена.
Сега, не вярвам, но може и този А1 да е добър, не знам, изгубих си експериментаторския дух.

# 557
Ползвам попринцип прахове за бяло и цветно и рядко течен, но обичам да ползвам и нещо ново
И понеже не са ми ясни съставките, въпреки, че ви чета и затова се допитвам и до вас дали даден перилен препарат е добър или не😀

От информацията за състава, която достига до потребителите е абсолютнпо невъзможно да се предскажат качествата на който и да е перилен препарат. Аз бих се наел да (опитам) правя предсказания само ако имам пред себе си истинската формула. Това, което се публикува е много далеч. Не си губете времето с това.

Конкретният препарат не го коментирам защото никога не съм го виждал, а и да го видя не бих го купил. Не вярвам в чудеса.

# 558
  • Бургас
Благодаря на всички за споделеното мнение, много сте полезни в съветите😀

# 559
  • София
Омо прах и гел за цветно имаха ли съставката против пренос на багрила?

# 560
  • Ловеч
Прахът има. За гела не съм сигурна.

# 561
Според информацията, която са качили, в праха има, а в капсулите и течните – няма. Който иска да вярва, който иска да не вярва на предоставената информация.

# 562
Нямам спомен да е писано, но все пак... някой пробвал ли е капсулите на Савекс?

# 563
Като ги пуснат на промоция, ще съм първата, но над 7 лева за капсули не давам. Не мога да ги намеря на бройка.

# 564
  • Бургас
На Метро днес беше лудница, пратиха на всички, регистрирани за карта по вайбъра ваучери за 20 лв. отстъпка за сума над 100 лв. Аз взех 2 пакета Омо колор, че беше на промоция, консултирах две жени да си вземат от него междувременно, че гледаха тубите с течните. И съм доволна и спокойна сега да си ви чета с кеф!  bouquet

# 565
Като ги пуснат на промоция, ще съм първата, но над 7 лева за капсули не давам. Не мога да ги намеря на бройка.
Аз взех една за цветно (капсула, не кутия) за проба. Силно се надявам да не миришат евтино и гадно като повечето препарати на фирмата...

# 566
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм прала с прах Савекс и след изпиране не мирише евтино и гадно. Дори много приятно си ухае прането.
По-скоро неприятно ми миришат Ариел и Омо, но това си е лично мое усещане за аромати.

# 567
При мен Савекс не оставя аромат, така че няма драма. Ароматите са ми приятни, особено оня зеления, fresh, но качеството му ме възпира да го ползвам по-редовно.

# 568
Беше казала, че тези капсули са от производителя, който прави и на ДМ капсулите. За Dalli Werke ли става дума?

# 569
Днес окончателно приключих с Денкмит за деликатни тъкани. Последната доза от пакета сложих като предварително подсуших чекмеджето, е, този път беше останала вкаменелост.  ooooh! С другите два праха на марката не ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт