Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 672
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
А какво ще кажете за това Омо дали е добро и за цветно пране ли е
Добро е Омо-то,универсално е.
Благодаря

# 586
  • Габрово
Момичета,здравейте!Вчера взех от магазина малка кутия прах за пране,а после като погледнах е била за ръчно пране.Искам да попитам може ли да я ползвам за автоматичната пералня и каква е толкова голяма разликата между праха за ръчно пране и праха за автоматична пералня.Благодаря!

# 587
Много се пени. Не е подходящ за пералня.

# 588
  • Пловдив
Момичета,попаднах на тоя Персил в англ.Амазон...https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B073V252L9/ref=aw_pd_cart_cp_3_ … C5BN2D5B3Y0QJSTDM
Мнения?

# 589
интересува ме за bingo прах, понеже в предните теми имаше добри отзиви, дали все още е добър прах или не толкова?
В момента го ползвам, но няма да повторя. С нормално замърсените дрехи се справя, но не изпра петно от кръв в/у памучна дреха на 60°. За мен най-добрият прах за цветно си остава Персил.

# 590
Бях се зарекла повече омекотители да не купувам, но видях този
Скрит текст:
и не се сдържах. Много ми харесва.  Peace Сега се оглеждам за намаления на Персил мегаперлс. Само двамата сме с мъжа ми, бях купила една голяма опаковка Ариел и направо ми писна от него. Стана и на бучки накрая.
 Как съхранявате по-големи количества прах, между другото?

# 591
  • Русе
интересува ме за bingo прах, понеже в предните теми имаше добри отзиви, дали все още е добър прах или не толкова?
В момента го ползвам, но няма да повторя. С нормално замърсените дрехи се справя, но не изпра петно от кръв в/у памучна дреха на 60°. За мен най-добрият прах за цветно си остава Персил.
Е, на мен снощи Омо като не ми изпра петно от червено вино на бяла покривка да го хвърля ли? До сега не се е случвало. Явно причината е в мен. Може би е трябвало да сложа още малко прах. Иначе петно от кръв беше изпрано.
А Бинго ми е изпирал кръв и от бели и от цветни дрехи. Различни прахове, разбира се. Бях писала преди време, че малката при ухапвания от комари се чеше до кръв, а после насън си разкървавява раничките. Дрехите и се изпираха без проблем.

# 592
viki, за мен петно от вино и такова от кръв са несравними. Количеството прах беше съобразено, програмата също. С Персил никога не ми се е случвало да имам проблем.

# 593
  • Варна
Здравейте! Някой ползвал ли е тези перли:

https://m.emag.bg/aromatni-perli-lenor-unstoppables-fresh-180-gr … 996/pd/DKYTK2BBM/

Знам, че в САЩ много се ползват, но производителят е различен (Downy), та се чудя дали тези са хубави.

# 594
  • София
Здрваейте! Имате ли мнение за течен оранжев Dash?
Мисля че така изглеждаше (на една витрина го видях)- https://www.kosmosonline.bg/DASH-GEL-ZA-PRANE-19-PRANETA-SIMPLY_pr1970.html

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:52 от Bossa Nova

# 595
Здрваейте! Имате ли мнение за течен оранжев Dash?

Страхотен за мене, ако има наличен си вземи frezcceza estiva

# 596
Този не е ли с орязаните съставки?

# 597
  • На изток от Ада
Някой ползвал ли е Малиция твчен или омекоттител ?

# 598
Здравейте мами ! Вчера си взех от прах ИЗИ за цветно пране. Останах много доволна. Цената му е много добра и изпира отлично. И за пръв път виждам прах с дозиращо прозорче. Много е удобно.

# 599
Браво, продължавай с него.
След по- дълга употреба, сподели какви са резултатите?

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 19:06 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт