Нещо подобно на цистит, но не точно

• 1 473
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! От половин година ме мъчи един проблем... Понякога когато уринирам изпитвам ужасно парене. Паренето остава след уриниране и е адски неприятно. Казвам понякога, защото се случва примерно веднъж на седмица за по един ден, след това минава все едно че не е било, но след седмица пак се връща паренето. Не продължава повече от ден. Мислех си, че е цистит. Пила съм хапчета дори. Но ако е цистит, не трябва ли това усещане да е по-продължително? Аз тъкмо почвам да пия някакви хапчета и то веднага изчезва - за 24 часа.Много е странно. Но дискомфортът е огромен, буквално не мога да издържам когато се появи въпросното парене, само лежа и се моля да премине бързо. Чудя се какво да правя, да си пусна ли изследвания на урината... Все отлагах, но проблемът си продължава. Говорих с личната, тя ми каза че обикновено при цистита често ти се ходи до тоалетна (при мен не е така), паренето е по продължително като времетраене,а не няколко часа или ден и не изчезва от самосебе си, както е при мен. На някой да му се е случвало нещо подобно? Ще съм благодарна, ако споделите и ме насочите какво да правя. Hug

# 1
Аз много съм страдала от цистит преди години.  Имах тези симптоми, които описваш . Казваш, че пиеш лекарство, паренето отшумява за 24 часа и ти спираш лечението.  Трябва да взимаш лекарството, независимо от облекчението за момента. Тогава вече може да се говори за излекуване. А ти прекъсваш лечението  и проблемът почва отново, защото не си се излекувала докрай.
Опитай с чай от лайка и мечо грозде. Тези билки много облекчават.

# 2
Аз много съм страдала от цистит преди години.  Имах тези симптоми, които описваш . Казваш, че пиеш лекарство, паренето отшумява за 24 часа и ти спираш лечението.  Трябва да взимаш лекарството, независимо от облекчението за момента. Тогава вече може да се говори за излекуване. А ти прекъсваш лечението  и проблемът почва отново, защото не си се излекувала докрай.
Опитай с чай от лайка и мечо грозде. Тези билки много облекчават.

Благодаря за препоръките, ще си набавя чайовете и вече като ми се появи пак проблемът почвам сериозно да пия хапчета. Ще пусна все пак една стерилна урина в понеделник. Blush

# 3
И отиди на уролог.

# 4
Пусни си една урина за да видиш дали няма някакъв проблем. Най-добре и стерилна да се пусне и тогава се започва лечение.

# 5
И аз имам почти същия проблем.Появява се и изчезва вече няколко месеца. Отначало беше като някакво боцкане като че ли вътревлагалищно, но напоследък взе да ми прилича на нещо близо до цистит. Чудя се дали не е от симптомите на пременопауза, но и аз не знам какво да правя, а и като знам пред колко различни кабинети ще трябва да чакам с надеждата някой да ме диагностицира, засега отлагам и пия мечо грозде и уринал, но ефектът е временен.

# 6
И аз имам почти същия проблем.Появява се и изчезва вече няколко месеца. Отначало беше като някакво боцкане като че ли вътревлагалищно, но напоследък взе да ми прилича на нещо близо до цистит. Чудя се дали не е от симптомите на пременопауза, но и аз не знам какво да правя, а и като знам пред колко различни кабинети ще трябва да чакам с надеждата някой да ме диагностицира, засега отлагам и пия мечо грозде и уринал, но ефектът е временен.

Много е възможно да е от това, и аз имам подобни бодежи и някакъв дискомфорт от време на време, но без парене. Отшумяват за ден 2 от чайове и билкови добавки.

Общи условия

Активация на акаунт