Всичко за косата

• 94 002
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Milena_318 Момичетата са ти дали съвет.Първо ударна хидратация после използвай серии за боядисана коса които са балансирани.Лично аз не използвам за боядисана коса , предпочитам балансирани продукти .Косата ми не се чувства добре когато е прекалено хидратирана или прекалявам с протеините.
Ми аманте ми помага за омекотяване и разплитане на косата  ( предпазва от цъфтене)и за разкош пръскам кенди мист на Алтерна на суха коса.Бях забравила колко е хубав Purple Heart
Аз нямаше да ви показвам какво мисля да правя ,но не издържам.Кажете си мнението:)
този цвят или този

# 556
Вторият. И мацката е по-хубава, и цветът Grinning
И аз най-много обичам балансирани серии, то и за това К-пак на Джойко са ми толкова любими, а интенз хидратора особено много. От няколко години ми е топ продукт, всеки път резултатът е отличен.

# 557
Чаровничка, и двата цвята са много хубави, но трябва да прецениш как ще стоят на лицето ти. Има нюанси, които много отварят и освежават визията. Аз го видях върху себе си. Реших да сменя черния цвят с по-светъл и в момента, в който фризьорката обезцвети кичурите, лицето ми направо светна. Уж ми ходеше черно... Simple Smile

# 558
Аз много си харесвам "лятната" коса, от март до октомври почти не ползвам сешоар и косата се отблагодарява. За съжаление в студените месеци не ми е приятно да ми е мокро и суша.
А я кажете - предпазвате ли косата по някакъв начин по врема на СПА процедури - сауна, парна баня, където е доста горещо? Предстои ни почивка скоро и сега се замислих...

В сауната задължително с кърпа, увита на главата. Страшно се изсушава косата.

# 559
Аз преди сауна и парна баня винаги намазвам обилно косата с подхранваща или с хидратираща маска. Като преуош, нанасям на влажна коса. Стоя сума ти време, а после след измиване косата е абсолютна разкошотия.

# 560
Жана, дай ми моля те линк към този интензивен хидратор Simple Smile

Чаровна, втория.  Първия е най обикновен жълто кафяв и ще ти изрижавее за отрицателно време. Такъв си му е под тона според мен (или поне според моя дисплей)  Stuck Out Tongue Winking Eye

Да допиша че и аз обожавам лятната си коса. Обожавам!!!

# 561
  • Бургас
Вторият цвят и аз го харесвам повече.

# 562
Чаровничка, и аз харесвам повече второто, а и мисля, че ще ти отива. Обаче е червено-лилаво, а това, знаеш, няма поддръжка, особено ако си щадиш косата. На второто измиване вече е обикновено изпрано червеникакво. Ако ти е само да се видиш с този нюанс, според мен си харесай по светъл цвят за сезона, направи се и следващият път като си преди боядисване се намажи с
 оцветител или нещо семи-перманентно. Ако се харесаш, чак тогава с боя, защото разправията ще е доста, с все нови серии и т.н., та да си сигурна, че си заслужава.

# 563
Герганче, (Мамче, ти си, нали ? ) заповядай : Hug
https://www.enzo.bg/joico/k-pak-moisture-maska-za-sukha-i-uvredena-kosa/
Ама са се оляли пак ! Преди няколко месеца купих голямата опаковка за 40+ лв. ! Баси.

# 564
  • Street of Dreams
Аз съм с втория цвят и по съвет от тук се правя с elumen, боята е бетон и няма падане. Иначе аз съм за сегашния цвят на чаровна.

# 565
И аз съм за втория цвят  Heart Eyes

# 566
Супер е това което казваш, Ondine.Сега съм в друга гама, обаче със сигурност ще пробвам и аз elumen -а по нататък. Много ми е слабост червеното във всички нюанси, но това изхабяване на цвета ме побъркваше. А нито имам времето, нито желанието да вися всяка седмица по 1 час с оцветяваща маска.

# 567
Милена, косата ти е в доста прилично състояние мен ако питаш. Не личи да е толкова зле както я описваш. На мен ми се вижда мека и гладка. Иначе препоръчвям Лореал Абсолют липидиум и Макадамия маската -две маски, които ми се отразяват чудесно. Липидиума ми плеобрази косата точно за 2 м. след червено омбре. Уникална маска за мен. Вземи си цялата серия, няма да сбъркаш. Моята коса е ужасна тия дни. Снощи не се среших за да устане чуплива и ли легнах с вляжна коса. Ужас е днес сутринта. Дали е от тукашната вода.? По принцип съм забелязала, че ми се отразява чудесно. И пак съм с 2 см. корени. До РД на бебуна(след месец)няма да се боядисвам.

# 568
  • София
Milena_318,втория цвят ми харесва повече.

Искам финиш,който да има и термозащита.Досега съм ползвала 12те ефекта на МШ.Доволна съм,но сега си мисля да опитам друг.Имате ли предложения?Ми аманте има ли термозащита?И не искам да ми отежнява,че съм с много тънък косъм.
https://www.zlatnaribka.com/top-ten-10-in-1-lakme-kstyle-cool-15 … xP3hoCpU0QAvD_BwE
https://www.zlatnaribka.com/top-ten-10-in-1-lakme-kstyle-cool-15 … xP3hoCpU0QAvD_BwE

# 569
Герганче, (Мамче, ти си, нали ? ) заповядай : Hug
https://www.enzo.bg/joico/k-pak-moisture-maska-za-sukha-i-uvredena-kosa/
Ама са се оляли пак ! Преди няколко месеца купих голямата опаковка за 40+ лв. ! Баси.

Аз съм Kissing Heart  Благодаря, звучи добре, но ми е скъпичка. Оставям си я в уиш листа.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт