Всичко за косата

• 94 015
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
Mi amante e чудесен финиш.
Бях предубедена към него заради "кифлите"на които им е даден безплатно да му направят реклама.
В действителност се оказа един чудесен продукт,който наистина е много добър и лично на мен много ми харесва,и нямам намерение да спра да го използвам само защото поредната кифла го рекламира.
Мисче,финиша го има в сайта на ми аманте ,в арлен и в много други онлайн магазини .

# 511
И аз много съм доволна. ДПШ + ми аманте = жива, мека и бляскава коса. Simple Smile

# 512
Аз какво ви писах за сешоарите.
Номер 4 .
Изпратен от наша съфорумка,прочела поста ми за сешоарите Joy.
Пробвах го,не е лош.Благодаря Kiss.
Очаквам номер 5 Joy

# 513
Номер 4 .
Очаквам номер 5 Joy

Ауу този то искам и аз. Хубав е казваш?  До скоро имаше в нашия лидл, дано не са го разкарали вече.

# 514
Това Ми Аманте и аз го мисля.. Май ще го пробвам, и без това са ми на свършване финишите. Чудя се между Митик ойл и Ми Аманте? Някой дали ще може да ги сравни?
Аз съм много щастлива, че се подстригах, дължината на косата не ми се е свидела никога. От дълга до кръста коса я направих на каре през август 2017 и до миналия месец почти си беше пак до кръста, та затова не ми се и свиди. Предпочитам къса прическа, но здрава и бляскаво изглеждаща коса. Накъдрих се снощи, имах повод и сложих преди това някакъв реконструктор на някаква измислена марка от Елитис, не е мръднала прическата, без лак за коса е. Супер съм доволна от това. Grinning
Трябва да се боядисвам идните дни, не съм решила с каква боя обаче.

# 515
Mi amante e чудесен финиш.
Бях предубедена към него заради "кифлите"на които им е даден безплатно да му направят реклама.
В действителност се оказа един чудесен продукт,който наистина е много добър и лично на мен много ми харесва,и нямам намерение да спра да го използвам само защото поредната кифла го рекламира.
Мисче,финиша го има в сайта на ми аманте ,в арлен и в много други онлайн магазини .

Ми Аманте два продукта ли имат  - финиш и шампоан? И това ли е финишът -
Скрит текст:

# 516
Номер 4 .
Очаквам номер 5 Joy

Ауу този то искам и аз. Хубав е казваш?  До скоро имаше в нашия лидл, дано не са го разкарали вече.
Пробвах го.Добър е .
Суши бързо има и йонизация.Нямам забележки .
Дъщеря ми много му се радва на цвета и на това,че светел в зелено като се включи йонизацията.
Самсара,да това е финиша.Има и шампоани и маска за коса.

# 517
  • София
На коя прическа казвате "каре"? Къса отзад и по-дълга около лицето или равна на всякъде?

# 518
Привет, чета ви относително от скоро и нямам много познания по темата, затова преди да си купя поредното ненужно нещо, този път ще питам.

Имам коса до средата на гърба, гъста е, но косъмът е тънък.  Боядисвам се от много време, до преди 5-6 месеца беше изцяло 9.1, сега в корена е 4-ка, със сиво омбре в краищата. Естествения ми цвят е някъде около 7-цата май ( тъмно, пепелно русо). Суша я със сешоар ма всяко миене, преса не ползвам. От три месеца ползвам четка за сушене, но не въртяща се, а по-скоро сешар с приставка четка. Мия два пъти седмично като редувам John Frida зелен за обем с маска за възстановяване и синята хидратираща серия на Joico.  За финиш наскоро приключих една опаковка от Керастаз цимент термик за финиш, но едва доизразходих количеството. Косата по краищата ставаше твърда и се заплиташе.  Покрай поръчката на шампоан си поръчах някакво кератиново олио, марката е Natural world brazilian keratin smoothing therapy.
Разресвам се лесно и се оформя лесно, но в средните дължини се получава много неприятен фриз, който не знам как да овладея. Предполагам, че олиото има някаква връзка, макар да нанасям само от ушите надолу, но все пак при ресане се разнася, а и реално краищата са добре подредени и меки.

Моля препоръчайте ми добра термозащита, с която да нямам такива проблеми, а ако е на спрей, още по-добре.

# 519
  • Торонто/Сливен
Момичета, ми аманте може ли да се намери във физически магазин (пък ако е и във Варна ще е перфектно Wink  ).
Присъединявам се към горния въпрос. Винаги суша със сешоар, и каквото и олио да сложа (дори и в най-минималното количество, без значение преди или след сушене) косата ми винаги се наелектризира и хвърчи.

И още нещо се сетих - правих теста с мокър косъм. Директно се скъса без да се разпъне. Доколкото разбирам, това значи нужда от хидратация. Препоръчайте ми, моля, хубав хидратиращ шампоан. И какъв тип маски са подходящи в моя случай?

Предварително благодаря!

# 520
Mi amante може да се намери и във фризьорските салони.Може да им пишеш на страницата и да те насочат в салон близо до теб от който да вземеш продукта.
Олиото аз винаги го слагам в края.Никога по време на сушенето.
Капвам една две капки и разнасям за разкош .
Нямам проблем с фриз.
Когато е под формата на спрей(мъгла)процедирам по същия начин.Пръскам след като косата е напълно суха Simple Smile
Лаленце,каре е точно това което си описала.
Като има различни вариации и подстригване при карето(асиметрично,късо,дълго и т.н)

# 521
Привет, чета ви относително от скоро и нямам много познания по темата, затова преди да си купя поредното ненужно нещо, този път ще питам.

Моля препоръчайте ми добра термозащита, с която да нямам такива проблеми, а ако е на спрей, още по-добре.

Доста дълго време използвах тази (но е крем) и бях много доволна, като в този период ползвах преса на всяко миене (2 пъти в седмицата) :

В момента ползвам това (олио) и също съм доволна, защото ми реши и проблема с фриза:

# 522

използвам тези

Спрей за защита от топлина с пантенол, глицерин и екстракт от грозде Keune Design Blow Dry Spray

https://www.arlen.bg/product/2688/termozashtiten-sprey-keune-des … -spray-200ml.html
Подхранващ термо спрей Philip Kingsley Daily Damage Defence за предпазване на косата от топлинна обработка.
Спреят предотвратява накъсването и цъфтенето и прави косата лесна за разресване.

https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashti … ge-defence-125-ml

Philip Kingsley ми допада повече Simple Smile

# 523
Благодаря ви, момичета!

И аз загледах ФК в рибката, но реших да питам първо. Ама пък и два положителни гласа за Кюн... хвърлихте ме в размисли, но тия дни ще трябва да взема нещо.

Нади - пробвах го и така олиото, но първо, че се губи ефекта на термозащита, втори, че косата се сплесва и става на пръчки.

Коприната на Чи протеинова ли е?

# 524
  • София
Правите ли си домашни маски за коса и ако да с какво масло?
С масло от аптеката за 3-4 лв. или с по-скъпите био масла?
Според вас има ли разлика в качеството и действието им?

Общи условия

Активация на акаунт