Всичко за косата

• 93 047
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Много сте бързи значи, с махането на снимките!
Моята коса път никога не се наелектризира. Сега ще я мия пак и този път ще пробвам лореалската маска с кератиновите кристали. Да видим.

Коя е тая маска? Може ли линк?
Заповядай
https://www.zlatnaribka.com/vitamino-color--za-boyadisana-kosa/m … -color-aox-250-ml

# 706
Скрит текст:
Много сте бързи значи, с махането на снимките!
Моята коса път никога не се наелектризира. Сега ще я мия пак и този път ще пробвам лореалската маска с кератиновите кристали. Да видим.

Коя е тая маска? Може ли линк?
Заповядай
https://www.zlatnaribka.com/vitamino-color--za-boyadisana-kosa/m … -color-aox-250-ml

Благодаря! Хреса ли ти, как ти се отразява?

# 707
  • София
Момичета, ето какво получих от рибката днес:

"Страхотно предложение за дамите, които боядисват косите си! До края на месеца с всяка закупена боя Oro del Marocco получавате доза ColorpHlex, която защитава косата при боядисване, на стойност 9.90 лв."

# 708
Здравейте, не съм наминавала отдавна  Hug
Белите ми косми станаха безброй, мъжът ми не се навива да ги реже Grinning и вече е крайно време да се боядисам, та започнах да се чудя каква боя да избера.
Любимият ми цвят е на BES 6.1, но боята ми идва мноого нетрайна и се колебая м/у Лакме колаж и тази на Алфапарф https://www.arlen.bg/product/2078/boya-za-kosa-dalgotrayna-alfap … ml?CurrencyID=BGN
Следя фб страницата на един салон, работещ с Алфапарф и ми прави впечатление, че се получават много добри цветовет, но как ли е трайността?
Лакме  съм ползвала само за потъмняване, дали ще успее да изсветли 3-4 тона?

# 709
Офертата с боята изглежда интересна,но ми е трудно да избера цвета без да го видя...искам роуз голд цвят да си направя краищата.Веднъж след като видях с каква боя ме прави фриз. поръчах същата ,НО без изобщо да се замисля поръчах виолетово вместно розово- познайте какво стана ....

# 710
Цитат
Следя фб страницата на един салон, работещ с Алфапарф и ми прави впечатление, че се получават много добри цветовет, но как ли е трайността?

Трайни са много, и цветовете са хубави и наситени.

# 711
Здравейте,имам проблем-патешко жълта коса,боядисвам се със боя farmavita 9.7 обаче онзи ден забелязах,че косата ми е станала жълта,имате ли представа защо,да ползвам ли матиращ шампоан и колко често? Ще се радвам ако някой може да помогне Simple Smile

# 712
  • В полите на Пирин планина
Здравейте,имам проблем-патешко жълта коса,боядисвам се със боя farmavita 9.7 обаче онзи ден забелязах,че косата ми е станала жълта,имате ли представа защо,да ползвам ли матиращ шампоан и колко често? Ще се радвам ако някой може да помогне Simple Smile

Това 9.7 не е ли златисто? От златисто до жълто границата е много тънка, така че са възможни фалове.
Може и с тониращ балсам да се замаже ситуацията.

# 713
  • Варна
Ondine, тъкмо свърших маската за суха коса, от шампоана имам още доста. Хубава е, много съм доволна, пасни ми и смятам, че серията е по-добра от цената си. Точно разглеждах какво друго тяхно да пробвам, сподели като тестваш антиоксидантната маска, може нея да поръчам.
Ти имаше серията против накъсвания, нали? Протеинова ли е?

# 714
Момичета ,наложи ми се да сменя фризьора за мое огромно съжаление и по препоръки посетих друг ,който предложи да ме подстриже с машинка (от онези за цъфтежи) достраша ме ,защото съм чела противоречиви мнения ,че след такава подстрижка косата цъфти още повече ,но се съгласих като след машинката мина и с ножицата и сега месец - месец и нещо косата ми е страшна...
Зимата е нормално доколкото знам от всички дрехи ,шалове,шапки и т.н да има голям цъфтеж ,но вярно ли е ,че при подстрижка с машинка косата цъфти двойно повече ?
И с мен се случи същото, смених фризьора си, защото се преместих в друг град и ми предложиха да ме изравнят  с машинка, вярно стана много равна дълга черта, но след два месеца косата ми беше цялата с цъфтежи. Върнах се при стария си фризьор и ме подстригаха и косата ми се оправи.

Като става въпрос за изглаждащи продукти искам да похваля маската на Алфапарф, чудесна е за непокорни коси.

# 715
  • София
Офертата с боята изглежда интересна,но ми е трудно да избера цвета без да го видя...искам роуз голд цвят да си направя краищата.Веднъж след като видях с каква боя ме прави фриз. поръчах същата ,НО без изобщо да се замисля поръчах виолетово вместно розово- познайте какво стана ....
Аз също искам да се направя така. Сега съм омбре, но искам да е розово злато цвета. Като намериш боя да споделиш. Аз пробвах няколко временни бои, но се отмиват на второто къпане. Търся по-издръжлив цвят.

# 716
Aurori, едва ли е от машинката този цъфтеж.Когато ме засичат с машинка и като отида след 6 месеца нямам никакви цъфтежи.Само изтъняване на косата имам.Е аз полагам и огромни грижи и може и затова да не ми цъфти косата.
Иначе от полировчика,това което маха цъфтежите съм чувала,че след него косата цъфти още повече.
Харесвах много Мароканската боя,но последния път с нея ми докара ужасно парене и сърбеж и в последствие пърхот.
За боите алфапарф,лакме колаж и бес.И трите са щадящи и нетрайни.
Която и да избереш няма да сгрешиш според мен.

# 717
Момичета, ето какво получих от рибката днес:

"Страхотно предложение за дамите, които боядисват косите си! До края на месеца с всяка закупена боя Oro del Marocco получавате доза ColorpHlex, която защитава косата при боядисване, на стойност 9.90 лв."

Хмм на мен изобщо не ми дава да добавя  една доза от color -a....

# 718
Щом са нетрайни, вероятно ще сгреша Grinning
Трябва ми нещо трайно, което да покрива белите косми. От Бес косата ми ставаше рижава след 2-3 седмици.

# 719
Правили са ме с полировчик 3 или 4 пъти, не съм забелязала косата ми да е започнала да цъфти повече, напротив, след него успях да пусна дължината която искам, и сега се подстригвам сама.
Явно е до коса, моята е гъста с тънък косъм.

Общи условия

Активация на акаунт