Rouge MakeUp Bulgaria

• 12 029
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,

и аз получих пратка от тях, която трябваше да е на една цена, с безплатна доставка. Оказа се, че цената е по-висока, и са ми таксували и доставка от 7 лв. Това е само част от поръчката, за другата част сигурно също ще включат доставка.  Фактура няма, както и никакви документи.

За съжаление не съм била вкъщи, когато е доставена, и сина ми я е платил Sad

Не мога да се свържа с тях, защото никой не вдига на телефоните, нито отговаря на мейла, дори и сайта им не работи в момента Sad
Предполагам, че съм поредната измамена .... И със сигурност ще подам жалба в КЗП, но дали ще се случи нещо....

# 16
Аз отдавна съм подала жалба, а може би и за това не им работи сайта. По принцип гледах скоро новините и ми става ясно, че относно ментета може да се сигнализира във Патентно ведомство. Там не съм подала.

# 17
И аз днес получих пратка със стойноста 68 лева Sad
Пълни измамици

# 18
Здравейте отново! Нямам представа по каква причина не откривам коментара си от вчера, но както и да е! Аз съм поредната излъгана. Това е измамен сайт. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПОРЪЧВАТЕ!!!

# 19
  • Бургас
Мислех, че подобен тип сайтове, фейсбук и инстаграм бутици, олх магазини предлагащи висок клас брандове, част от които все още неналични в България, замряха, защото няма кой да се подмами вече.
Конкретният сайт руж мейкъп изглежда също толкова ненадежден, колкото и в началото. Даже бих казала, че тогава е можело да мине за правдоподобен, но сега е невъзможно. Все още продават лимитирани продукти, които са се продавали в момента на пускането на сайта, но от години вече ги няма. Моля ви внимавайте. Отнасяйте се към такива покупки като към луксозно преживяване (100 лева за палитра сенки не са малка сума). Ако решите да се поглезите с дизайнерска чанта, едва ли ще я закупите от дизайнербагс.бг, например. Отнасяйте се по същия начин и с козметика и гримове.

# 20
Не препоръчвам да ползвате този сайт. Днес техен куриер отказа да ми достави поръчката до адреса и искаше да отида на съседна улица, защото трябва да слезе от колата?!?

Общи условия

Активация на акаунт