ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #6 [251]

• 83 685
  • 720
  •   1
Отговори
# 45
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Доживях някое дизи да катурне Възкръсналия от първото място в тотала. Не е за вярване направо Grinning Насилието продава, насилието се харесва... Или пък се харесва това как ще се спасим от злото и насилието... Но браво на екипа, напипали са пулса на съвремието Joy

# 46
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден на всички! Hug

# 47
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Доживях някое дизи да катурне Възкръсналия от първото място в тотала. Не е за вярване направо Grinning Насилието продава, насилието се харесва... Или пък се харесва това как ще се спасим от злото и насилието... Но браво на екипа, напипали са пулса на съвремието Joy

Искрено се надявам да е второто!
Той сериала е и на първо място по коментари в социалните мрежи. Осман Синав е прежалил 700 - 750 хил. турски лири, като е "хвърлил" заснет материал в кошчето и е сменил трима от актьорите. Така и "нашата" Гьозде е в сериала...

пп Абе, к'во става със сериала на батЮ? То голяма вятърна мелница: хвърчат режисьори, сценаристи, актьори...

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 17:07 от tara_lezhka

# 48
Енгин/Пончик в NY !
https://instagram.com/p/BeqD1JnHZ0e/
Той, защо толкова често е в Америка? Няма ли си работа в Турция?
Здравейте 😉
Ани 🤗😘
За теб😁

# 49
Привет Joy

Ако питали Ранини коя иска да е партньорка на Чачо, щяла да каже Айча Айшин Туран Joy

Тази пък Ранини .. седи, седи, мълчи и се изкаже .. Joy

някой писал отдолу, че Чачи не Аресвал жени с цветни очи Joy все едно ще го женим за нея Joy
а някой друг писал, че се надявали да е Мелиса Сьозен .. не я знам коя .Ранини пита тази Мелиса дали щяла да бъде кака му? Joy Joy

# 50

Ако питали Ранини коя иска да е партньорка на Чачо, щяла да каже Айча Айшин Туран Joy

Тази пък Ранини .. седи, седи, мълчи и се изкаже .. Joy
Grinning

От мен го е чула Ранини... Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

Зарязахте ли в този пролетен ден? Thinking  Чин-чин! Wine GlassWine Glass

https://youtu.be/r4RRKe6U81U

# 51
  • Яко в Матрицата...
Ранини да не знае нещо и да ни го загатва с тоеа писание? На Айча дизито вече едвам крета, ким билир, може тя да е късметлийката да се уреди до наЩУ... Joy

# 52
Ранини да не знае нещо и да ни го загатва с тоеа писание? На Айча дизито вече едвам крета, ким билир, може тя да е късметлийката да се уреди до наЩУ... Joy
Може, може! Grinning

Добре, че продължиха Черно бялата любов Joy

Рени Hug

# 53
  • Sofia, Bulgaria
    Братя Улусой Crazy Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 01:10 от Iskra Pandova

# 54
  • Пловдив
Добро утро!
Лежерен, приятен и весел петък!

# 55
Aaa, тоз го знам  Peace и да, не е нормален  hahaha hahaha hahaha

https://www.instagram.com/movier/
не е нормален, вярно, от нашите е JoyJoyJoyJoy
ама не знаех, че го играе режисьор Stuck Out Tongue Winking Eye

Искрено се надявам да е второто!
Той сериала е и на първо място по коментари в социалните мрежи. Осман Синав е прежалил 700 - 750 хил. турски лири, като е "хвърлил" заснет материал в кошчето и е сменил трима от актьорите. Така и "нашата" Гьозде е в сериала...
"нашата" Гьозде мяза на гарга след градушка JoyJoyJoyJoy очукана, оскубана.... TrollfaceTrollface
дизито обаче ми хареса  Stuck Out Tongue Closed Eyes  някак психарско  LaughingLaughing като продължение на Анне-то ми дойде Stuck Out Tongue Closed Eyes
а мацката в гл роля е чок гюзел Heart Eyes
и дребното е добро, не като онова Кънчовото Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Таре, я кажи повече за епизодите в кошчето Rolling Eyes

още се надяваш, нали? JoyJoyJoyBlue Heart

# 56
  • Яко в Матрицата...
още се надяваш, нали? JoyJoyJoyBlue Heart

Абс, все още се надявам да е някоя дето може да играе Joy

Добро утро! Hug

# 57
  • Sofia, Bulgaria
   Добър ден на всички! Hug

Purple Heart

# 58
  • ... да усещаш мириса на море ...

[...]

Ранини пита тази Мелиса дали щяла да бъде кака му? Joy Joy

вЕрно Мелиса е малко големичка за Чачо, тя така си и изглежда... Wink

Айча я наричат турската Miranda Kerr. За участието си във филма Sevimli Tehlikeli, Йозджан Дениз я накара да си промени фасадата (зъбите). Гледала съм я малко в Черна роза, но нямам спомени за акьорските и умения. Thinking

Абс, все още се надявам да е някоя дето може да играе Joy

Да-а-а, наистина ще е хубаво ... yes

Таре, я кажи повече за епизодите в кошчето Rolling Eyes

Иве не знам подробности. Само, че режисьора не харесал актьорското изпълнение, не отговаряло на неговите представи, и на духа на историята. Много важно било как ще започна сериала...  Интервюто с Осман Сънав (режисьор и  продуцент) тук. Е, летящият старт на сериала, доказва, че е бил прав, може би.

Добре, че продължиха Черно бялата любов Joy

Скрит текст:

Това е снимка към статия от сайта на Ранини, която е озаглавена Güzel ve Kurbağa... Та се питах кой е жабата? tooth

HeartHugHeart

# 59
За участието си във филма Sevimli Tehlikeli, Йозджан Дениз я накара да си промени фасадата (зъбите)
аз само тук съм я гледала и ми хареса Sunglasses
ама филмът е супер мноУ мега зле JoyJoyJoyJoy
Тарантинова работа
TrollfaceTrollface

http://images.ranini.tv/008f9eb9-c15a-4bf6-8938-c25dd538daaf.jpg
Това е снимка към статия от сайта на Ранини, която е озаглавена Güzel ve Kurbağa... Та се питах кой е жабата? tooth
JoyJoyJoy
от два дни проявявам волско търпение с един фен профил на батко Ибо.... Smiling ImpSmiling Imp
https://pbs.twimg.com/media/DU802LnW4AA5Hwf.jpg
зарад ей това, ахааа да го блокна и се откажа..... засега устисквам Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт