ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #6 [251]

• 83 703
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug
Благодаря за новата ни прекрасна тема Hug Hug Hug
Ани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ма както винаги сте едни подробни,наблюдателни-аферим.Наложи се,да се ровя и да търся на тая стари фотки-та да и видя фасадата hahaha hahaha hahaha
Въх,пък тая дет играе с Ибо в момента ми е ужасен отврат....то бива грозота,ма веке ме заболяа очите да ги стискам яяя.Още ги гледам берликте,с премигване-ма те бълват ....яне,немат спиране.Ма макар и рядко ми харесват и некоя друга кадъна де-да не си помислите нещо друго LaughingВсе пак си гледам и двата пола-джендъри не траЙМ Joy
бЕГАМ ОТ КОМПА,ЧЕ ИШИМ ВАР.Честит празник на всички мъжки майки и петлетата им Hug Hug Hug

# 61
  • ... да усещаш мириса на море ...
Иве, а видя ли това ? Алперен щял да играе в Ямата ролята на полицай психопат, брат на Сена Smirk

# 62
Иве, а видя ли това ? Алперен щял да играе в Ямата ролята на полицай психопат, брат на Сена Smirk
видях Bowtie
милото Атешче не може да излезе от образа на брат й
JoyJoyJoy
ще е готин, готин психопат Heart Eyes може да погледна откъсче или поне гифче YumYum
а онзи ден с голямо учудване установих, че с Бурджуто още били заедно Laughing

# 63
  • близо до брега на морето
smile3508 smile3508 smile3508
ох,котьоооооо
Не съм джадъ,ма ако е верно се кефим

# 64
видях Bowtie
милото Атешче не може да излезе от образа на брат й
JoyJoyJoy
ще е готин, готин психопат Heart Eyes може да погледна откъсче или поне гифче YumYum
а онзи ден с голямо учудване установих, че с Бурджуто още били заедно Laughing

Ох, това за психопата, не знам дали ще излезе вярно, защото според Бирсен това било за ролята му във филм, а според Милиет, за ролята му в сериала newsm78

Аз Бурджуто я харесвам  Simple Smile

# 65
Аз Бурджуто я харесвам  Simple Smile
виж как мило....  я изписах LaughingLaughingLaughing
аз разбрах, че Атешче ще е психясало ченге JoyJoy па във филма .... като им гледам постера, май всичките са психясали JoyJoy и космясали Stuck Out Tongue Closed Eyes

мноУ са готини с Дилянка
Heart EyesHeart Eyes

# 66
# 67

Коя ли ще ми изберат? Joy

# 68

потънал е в размисъл по този въпрос JoyJoyJoy
Която ще да е.. само да не е нещо като Фиона Joy

Мимкаааа Heart Eyes викаш мижиш, мижиш, ама е чок зор Joy

# 69
  • Яко в Матрицата...

Най-кадърната Joy

# 70
той си я избра отдавна.... само вие се правите на неразбрали Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 71
той си я избра отдавна.... само вие се правите на неразбрали Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Toва пък Joy не е избирал онази Памуковата и нЕма да е тя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 72
  • Яко в Матрицата...
Тъй де, най-кадърната Party Joy
Има една още по-кадърна - Бузла, дизито й ще свърши след две седмици...

# 73
Тъй де, най-кадърната Party Joy
къде ти, най-кадърната чупи рейт в четвъртък JoyJoyJoyJoyJoyJoy и нервите на Мигльо JoyJoy

# 74
хелоУУУУУУУУУУУУУ Stuck Out Tongue Winking Eye

непубликувани били, ама може и да не е баш така Joy

Общи условия

Активация на акаунт