да заобиколим стадото 
той е наясно, че едното му гърне е пукнато и може да се пробие всеки момент,

но пък ако оцелее..... добре дошло! 
да заобиколим стадото 

но пък ако оцелее..... добре дошло! 

чак такива подробности за Кънчо.... дали на някой тук му пука 
Всъщност смисъла на многословието ми беше, че ми е любопитно дали Киво би се включил в Ямата, въпреки че не ми се вярва. И знам, не ме замеряй
, този сериал си има тема

, благодаря ти за разясненията. Не го бях забелязала това за сериалите на Клунито. Освен Ранини, днес и Сина Колоулу е писал по въпроса. Той пък се впечатлил и от това, че никъде в съобщението на Нетфликс не се казва името на сериала. То си е и така, нито в турската, нито в английската версия, които Рени преведе не се споменава. Защо ли? 
, този сериал си има тема
кога съм замеряла? 

споменават името на сценариста на 1 епизод- Дж. Джордж и че е сценарист на сериала "Наркос", което е така частично, защото той е автор на 2 серии от него. Последните години е по- скоро продуцент. Работи и с Нетфликс, но не само. Сега се е хванал със " Сто годишния старец, който скочи от прозореца и избяга...", което е странно, не знам дали има 3 години от филмирането на романа... Нейсе! Говорихме за него още първия, втория снимачен ден, когато някой сложи снимка в едър план на Евреноловото копие на сценария на "Протектора". Но... името на сериала още не знаем, може това да е работно заглавие.
Отивал на работа 

споменават името на сценариста на 1 епизод- Дж. Джордж и че е сценарист на сериала "Наркос", което е така частично, защото той е автор на 2 серии от него. Последните години е по- скоро продуцент. Работи и с Нетфликс, но не само. Сега се е хванал със " Сто годишния старец, който скочи от прозореца и избяга...", което е странно, не знам дали има 3 години от филмирането на романа... Нейсе! Говорихме за него още първия, втория снимачен ден, когато някой сложи снимка в едър план на Евреноловото копие на сценария на "Протектора". Но... името на сериала още не знаем, може това да е работно заглавие.
Отивал на работа 

мерси за разяснението

"простатата ти алармира" ли ? 

и хич не ми харесва, но...

Чагаят Улусой 

а баш!

а баш!