Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 872
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Аааа, изпреварих. Сори. Направих си намека и за големия брат. Fairy, знаем се Simple Smile Мога да ти отстъпя малкия.

# 211
Аааа, изпреварих. Сори. Направих си намека и за големия брат. Fairy, знаем се Simple Smile Мога да ти отстъпя малкия.
Хахахах, ех, тоя малкия да беше като Оня малкия, веднага го взимах. Засега малкият не показва никакъв потенциал да ме спечели, направо виждам как тайно (за да не те дразня Grin ) съм на страната на големия.
Но като цяло аз съм на страната на Зорница. Когото тя обича, и аз ще обичам.

# 212
Тя няма да го обича истински, след разочарованието ще покаже тъмната си страна Wink

# 213
Неее, Дона, моля ти се, ако нещо си пожелавам горещо, то е да няма тъмна страна и да няма самоунищожителни действия. Всичко друго преглъщам. Grinning

Обаче Калин дори и в промото е с различни чорапи Joy

# 214
Хаха, споко, лигавя се Grinning С това промо какво да измисля вече Simple Smile

Хаха, чорапите!!! Вярно!

# 215
Мисля, че малкият брат ще я хареса и ще почне да търчи по Зорница, брат му няма да одобрява това му увлечение по нея и ще се опита му влее разум да не я притеснява. Тя и без това няма да е любовно настроена, та покрай брат си да почне самият той да я харесва.

Калинко с различни чорапки, мислех че не съм видяла добре Grinning

# 216
Може да реши, че Зорница ще вкара брат му в правия път и на нея да й е по-добре с него, и да я отстъпи, нещастен.

# 217
Може да реши, че Зорница ще вкара брат му в правия път и на нея да й е по-добре с него, и да я отстъпи, нещастен.
Мхм, а тя пък да хареса него и така големият отстъпва Зорница на малкия, а Зорница иска при големия и те ти драма Grinning
Ама това ще стане във втората половина на сезона. В първата Зорница няма да иска и да чуе за мъж и те ще пърхат около нея. Естествено, подбрали са им специалностите достатъчно подходящо, та да им се налагат да се сблъскват постоянно в работата.

# 218
Какво значи това да му я отстъпва, тя да не е вещ, ако някой ще решава, ще е тя с кой да бъде. Не мисля, че тя ще хареса малкия като мъж изобщо..........тя има някакъв афинитет за такива като големия брат, измъчени от нещо Grin
Факта, че ще го играе хирург големият, означава че ще са в близък допир за консултация или да асистира той/тя за нещо.

# 219
Не е вещ, но ако смята, че ще е по-щастлива и брат му ще е по-щастлив може да се жертва.

# 220
Няма нужда да е чак толкова безкористен, но дори и така да смята той, пак се пренебрегва това, което иска Зорница, нещо което не искам.

# 221
Може пък Зорница този път да се бори до край за това, което иска. Първият път отстъпи заради съпруга, вторият път отстъпи заради съпруга, този път няма да отстъпва заради някакъв си брат Simple Smile

Ще видим как ща завъртят историите. Може да сме тръгнали по съвсем заблудени пътища.

# 222
Изобщо не искам да се бори за когото и да било. Нека те се борят за нея.

# 223
Чудя се кога новите ще ги информират за клюките в болницата, кой с кого е спал, кого са зарязали, и т.н. . Това ще повлияе по някакъв начин на новите с отношението към тях-братята и новото момиче, към Зорница и Боби.

# 224
През трите месеца, които няма да видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт