Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 42 160
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
Предполагам още като са завършили четвърти сезон са започнали да работят по новите епизоди и докато ние се любувахме на Банков, те са крояли кой да го замести.... 

# 376
Най-вероятно е така, още като са решили да има пети сезон, са почнали да мислят сюжетните линии. Аз си представям, че правят скелета и после почват да пълнят. Тия дни попаднах на едно интервю с главната сценаристка, което е някъде след втори сезон. Казваше, че е доста трудно, защото примерно измислят случай и дойде консултантът лекар и казва - абсурд, това няма как да стане. И почват отначало. Казваше и че понякога се налага да променят репликите в движение, както някакво стихче от Алекс към Биляна, което той не могъл да почувства и съответно да пресъздаде, та му измислили друго...бе, къртовски труд си е...което обаче не ги оправдава за малоумщини като да не могат да напишат два реда щастие преди поредната драма.

# 377
Много са лаконични когато трябва да се описва щастието: "След 4 месеца"

# 378
Да, аз това го отчитам като най-генералната им грешка. Можеха да отделят буквално пет минути, в които да ни покажат тези четири месеца. Виждала съм в други сериали прекрасно пресъздадено преминаване на определено време, през което героите са примерно щастливи. И то в рамките на две-три минути екранно време.
И тогава нямаше всичко останало да ни изглежда като кръпка...
Не знам.да се надявам ли да са си взели някои поуки или ще си скачаме от покривите цял сезон...

# 379
Ще видим дали са си взели поука сега когато изглежда, че пак ще прескочат 3 месеца. Или само за да не покажат щастието на Калин и Наталия около бебето и направо да започнат по същество с проблемите.

# 380
Сезонът завърши много бурно за почти всички. Аз тук разбирам скокът във времето, когато нещата са се поуталожили. Но се надявам да дадат няколко серии време да се порадваме на Калин и Наталия преди да ги забият в проблемите.

# 381
За тези 4-ри месеца най-много съжалявах, не само за това, че не видяхме хубавите моменти между Зорница и Банков, но и заради Вяра ми беше много любопитно точно как Ася я е спасила, това си беше голямо липсващо парче от историята.
Fairy, и аз мисля, че не им трябваха повече от 2 мин. да покажат героите през тези месеци, а  определено им се получаваха добре монолозите, винаги бяха в десетката за героите.

# 382
  • Кърджали
Голяма грешка беше това прескачане на тия четри месеца. Много неща останаха висящи. То така и не се разбра как жената на Банков беше се озовала в кома - защото явно не е пробвала да се самоубие от вина за детето, тъй като в последната серия се разбра че тепърва ще разбира за смъртта на дъщерята. Така че и версията за самоубийство отпада за мен. Въпреки че и така ни подплъзнаха да мислим. 
Та моля,след като пак ще правят скокове във времето този път да е по-доизкусурено. А не пак да седим и да се чудим кво е ставало...

# 383
За жена му историята е такъв миш-маш, че едни епизоди говорят едно, другите друго и накрая пак не разбрахме какво е станало, макар че то сякаш вече нямаше и значение, предвид изхода на историята.
И аз на това се надявам, ако няма да ни ги покажат, поне по-подробно да ни разкажат как са минали, особено за щастливите двойки, които няма да оставят щастливи дълго и без това.

# 384
На жена му историята според мен не я разказаха, просто защото...не можаха да я измислят Grinning как е пострадала, кой е карал, как трима катастрофират с мотор, заедно ли, поотделно ли...изгубиха му края те самите и го зарязаха така да си виси в небитието.

Заслушах се вчера отново в интервюто на двамата братя и това, което разказват за героите си. Очевидно малкият ще е ведрият тип, щото казваше, че заради многото тежки преживени неща, се наслаждава на всеки миг от живота. И естествено нашата мома ще се натресе на по-трагичния от двамата, защото това да я привличат тъжните образи си е съдба, няма да избяга от нея Grinning

# 385
Те ведрите, усмихнати, приятни и добри момчета не се котират в този сериал Grinning Grinning  От магаре надолу трябва да е - еднорозите не вАжат Grinning
Жалко, че засега няма с кой да вържа малкия брат - ще ми се едно мило момиче за него. Но Вяра е на специализация (тя не е и от най-милите де), Ася е на другия бряг, другите са обвързани я с новия директор, я с брат му или са на 50+.
За неразказаните истории не ми се почва, защото тррябва да изхейтя сценаристите, а след снощния ти разговор с yahoo ми е неудобно Grinning (не че не сте прави де, това си е къртовски труд)  

Снощи ли щеше да гледаш магарето, как беше? Не си се отчела в театралната тема Wink

# 386
Ааа, Дона, виж сега, това, че е къртовски труд и че не е лесно да се изпипа всяка подробност, е факт. Но да не можеш да задържиш основните линии на историите хомогенни, вече си е за мрънкане. Grinning

Иначе знае ли човек, може пък малкият брат да пребори големия (не че ми се вярва, де, ама си фантазирам какви са възможните изходи от тази ситуация) Grinning

Снощи ли щеше да гледаш магарето, как беше? Не си се отчела в театралната тема Wink
Ами по-скоро трябваше да се отчета в някоя кръчмарска тема Smile Нямаше постановка, отложиха я за края на февруари.

# 387
За малкият брат предлагам да поканят за участие Евелин Костова,така да я харесвам-млада,красива и талантлива.

# 388

Иначе знае ли човек, може пък малкият брат да пребори големия (не че ми се вярва, де, ама си фантазирам какви са възможните изходи от тази ситуация) Grinning

На Зорница работата накрая да не стане от два стола на земята Grinning

Амбър, не я знам, но я видях в гугъл - точно такава си представям за него

# 389
В "столичаните" беше гадже на Андрей Лютов.

Общи условия

Активация на акаунт