Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 804
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Злати, а каква друга причина?
Hе знам, просто усещане. Kакто пише maichetoo0o, няма смисъл да го нищим, защото едва ли ще разберем истинската причина  Grinning
Fairy, извинявам се за спама, исках да те питам нещо, обаче не мога да ти изпратя съобщение?

# 541
Хахаха нямаше да го споменавате в тази тема,нали ?!!!Три страници само за него чета и мед ми капе на душата.Защо да се връщал...ами да си го гледкам Heart

Е не  ми харесват братята да си кажа ,и засега абсолютно нито един от тях не виждам до Зори.

# 542
Амбър, съпротивлявахме се изестно време, но накрая се поддадохме на порока си Grinning

Ето, специално за тебе поздрав Heart
Скрит текст:

Злати, пробвай сега:)

# 543
Амбър, аз предупредих Fairy, че няма да ни се получи да не го споменаваме, че ще е мисия невъзможна Joy размекваме се стане ли въпрос за него Grinning

# 544
Феъри HeartHug
Майче,нали такъв мъж забравя ли се Blush
Може да сменя аватара с този по-благ поглед Joy

# 545
Ама да знаете, че по тоя начин и ние, и Зорница ше се седим нещастни Joy

# 546
Tози си е много добре Heart, макар да имам чувството, че ще ми се скара Grinning

Аз против нямам да и намерят някой, почнах да прием Павлов като заместник, не искам да е сама като кукувица Зорито Grinning

# 547
Tози си е много добре Heart, макар да имам чувството, че ще ми се скара Grinning
Ами точно,все казвате ,че гледа строго Joy

# 548
Мм, аз не бих отказала по-благия Wink

Sea ми припомни за майсторския клас, та пак го изгледах, от сърце се забавлявах отново Heart Eyes

# 549
Ама по-секси начин строго Heart Eyes Sunglasses Grinning

Някой има ли спомен дали за първия епизод от 4-ти сезон дадоха специално промо само за него или си остана само официалното за сезона.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 23:35 от maichetoo0o

# 550
Ама по-секси начин строго Heart Eyes Sunglasses Grinning

Някой има ли спомен дали за първия епизод от 4-ти сезон дадоха специално промо само за него или си остана само официалното за сезона.

https://www.youtube.com/watch?v=9mGBOnfiUDA това трябва да е Wink

# 551
Имаше си специално, то му е още на корицата на фейса Simple Smile

# 552
Благодаря ви, но явно не съм се изразила правилно Grinning имах предвид за самия първи епизод, дали е имало индивидуално промо за епизода като цяло, а не за героя Simple Smile

# 553
Аааа, не знам, аз почнах да го гледам няяяякъде след десети епизод.
Но и аз се чудех дали няма да ни зарадват с още нещо - снимчица, малко промонце още Grinning Че до 27-ми с тия 35сек не се живее Joy

# 554
И аз заради това питам Grinning, имам спомен само за този, който вие казахте и онова с картонените фигури....нямаше, май промо както обичайно получаваме след всеки епизод

Общи условия

Активация на акаунт