Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 200
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Дона, преди да прочета втория параграф, щях да ти кажа, че изобщо не ти вярвам за Калин и Наталия Joy човек като ти погледне аватара му става ясно кое те е впечатлило Joy

# 676
Дона, преди да прочета втория параграф, щях да ти кажа, че изобщо не ти вярвам за Калин и Наталия Joy човек като ти погледне аватара му става ясно кое те е впечатлило Joy
Хаха, да, сцената с Калин и Наталия сама по себе си беше изключително емоционална и красива, но за луди калинки като нас, беше само досадно прекъсване на интересната част Joy

# 677
Да сцената им беше много нежна и емоционална, особено като и целуна корема Heart, но както каза ти,ние друго чакахме  Sunglasses Joy

# 678

Майче, виновна съм, признавам си без бой аххаа

Трябваше двете сцени да ги разделят Grinning За да се насладим по-добре на по-чаканата Grinning
Сегааааа, и сцената на Банков и Огнянова беше сравнително нежна и много емоционална хахахаха

# 679
Беше, беше ама по друг начин нежна и емоционална  Wink Joy

# 680
  • Кърджали
Да си кажа и аз, като чуя All the kids go и само дето не ми се доревава. И аз я свързвам с тяхната любов и ми става едно....

# 681
Да си кажа и аз, като чуя All the kids go и само дето не ми се доревава. И аз я свързвам с тяхната любов и ми става едно....
Александра, ти си непоправимата романтичка в нашата група. Heart Останалите вече почнахме да се настройваме на друга вълна, Злати даже дръпна една дължина с идея да си сменя аватара, само ти държиш фронта и си упорито на вълна #teammagare Grinning Hug

# 682
  • Кърджали
Абе...почнах да приемам идеята за баткото. То избор ли ми оставиха? Ако се държи добре и слуша. Друго магаре ми не трябва.
Но оригиналното магаре си ми остава в сърцето.

# 683
Да живей #teammagare ! Форева!

Fairy, все с нещо трябва да се развличаме (и Зорница, и ние), докато магарето се появи в последния епизод Heart

# 684
Чета ви , чета ви , но не се намесвам с мнението си  за ...Юрген Волф  Joy Joy

# 685
Чета ви , чета ви , но не се намесвам с мнението си  за ...Юрген Волф  Joy Joy
Е защо?! Ти си ни точно необходима в този момент. Кажи две-три приказки за него, та да го преживеем по-лесно Joy

# 686
Е защо?! Ти си ни точно необходима в този момент. Кажи две-три приказки за него, та да го преживеем по-лесно Joy
И да дойде Амбър ииииии пак се върнахме в изходна позиция Joy Joy Joy
Ели, примемаме всички мнение, дори тези, които не са ласкави за нашите любимци, няма да ви отлъчим я Joy

# 687
Умълчахте се, затова пускам една снимка на магарето от друг ъгъл Wink
Спря ми тока на тази

Скрит текст:

# 688
  • Кърджали
Дона,изобщо не ми помагаш да го забравя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 689
Ако мислиш, че аз мога, жестоко се лъжеш Simple Smile От време на време ме хваща срам от другите и се опитвам да проявявам здрав разум по отношение на баткото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт