Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 42 209
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
В промото Наталия е седнала срещу Калин, с бебето на ръце и върху куфар ☹️, дали пак няма да стегне куфарите.

# 286
  • Разпиляна във въображението
Имаше една сцена в предишните сезони, където някои помислиха, че Калин ще бъде в инвалидна количка, а той просто чакаше пациент /ако не се лъжа/ и беше седнал в нея.

# 287
Това беше докато чакаше да оперират Наталия да дари бъбрека.

Но тук това сядане със сигурност ни предвещава проблеми , без значение дали го приемаме буквално или преносно.

# 288
Няма как нещо да е в промото и да не значи нищо - освен ако в последствие не решат да променят сценария. Но поне засега смятам, че определено е сигнал за бъдещи проблеми

# 289
Проблеми ще има, не е ясно от какво естество, аз лично не го приемам буквално.Въпреки че спрямо предишното промо всичко се случи едно към едно и единствено картонените фигури не разгадахме какво значат.

# 290
  • Разпиляна във въображението
Не казвам, че няма да стане нещо, което да повлияе на Калин, само казвам, че някои потребители тук са "предположили" нещо на Калинко преди време и сценаристите са прихванали мисълта и я осъществяват Simple Smile  Wink

# 291
  • София
Чувствам се като в часа по литература с тези анализи на промото, какво е искал да кажа автора. Grinning Казвам го с най-добри чувства, разбира се. Flowers Hibiscus

# 292
Промото е символика и е много добре обмислено. Единствено дотук не разбрах посланието на различните чорапи на Калин какво значи Grinning

# 293
  • София
Все си мисля, че си е идея на Димо това с чорапите. Grinning

# 294
Значи, че Наталия не му ги окомплектова (егати думата) след като ги вади от пералнята Wink И тооо, сутрин като му се спи на човека, хваща първите два Grinning

# 295
Калин винаги си ходи с различни чорапи, това си е негова запазена марка, няма специална символика.

# 296
Е аз точно с това се пошегувах, че са допуснали все пак да включат нещо, което може би нищо не значи.

# 297
Дори и самия Димо си ходи с различни чорапи. В интервюта съм го виждала.

# 298
  • Wonderland
Промото е символика и е много добре обмислено. Единствено дотук не разбрах посланието на различните чорапи на Калин какво значи Grinning
Че Калин ще страда от раздвоение на личността Joy

# 299
Сега се сетих как като пубертет веднъж хвърлих някакви дрехи в пералнята, ама що да сложа всички чорапи на баща ми - само някакви там, да отбия номера. Накрая се оказа, че съм изпрала 7-8 различни чорапа и нито един чифт JoyJoy

Ей, сега се скъсват да показват промото - на всяка реклама. Искат да заобичаме двамата братя преди началото

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 18:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт