Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 816
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Аз през цялото време очаквах онова последно позвъняване от Германия и затова не очаквах всичко да завърши с усмивки и реших да й поставя усмивка задържаща се за повече от секундите които ни отпускаха с капкомер.

# 511
  • Кърджали
Ако случайно решат да правят шести сезон предлагам на Зорница да и се наложи да избира между магарето и баткото. Даже за да има трепет последния епизод на пети сезон може да завърши с един кацащ самолет (или спиращ пред болницата мотор). Тъй де...

# 512
Ако това се случи, не си представям какво ще стане тук. Grinning Някаква лудница ще е сигурно.

# 513
  • Wonderland
Леле, момичета как сте се развихрили. Влизам и гледам 30 нови отговора Astonished помислих, че е излязло нещичко от новия сезон. Пък то....старата песен Hug Разрешете да се включа и аз #teammagare завинаги Joy

Fairy това клипче Heart Много се зарадвах като намерих техни клипчета в тубата. Моето любимо https://youtu.be/BTSH5UzHSx8 Hug

# 514
Ако стане така, ще е може би най-голямата изненада, която ще поднесат и то ако успеят да опазят в тайна завръщането, ще сме пред дилема цяло лято Grinning

# 515
https://www.youtube.com/watch?v=d5cqwL5il5I или пък това клипче. На мен песента ми харесва много. Даже беше в промото към 43 епизод. Wink

# 516
Аз през цялото време очаквах онова последно позвъняване от Германия и затова не очаквах всичко да завърши с усмивки и реших да й постявя усмивка задържаща се за повече от секундите които ни отпускаха с капкомер.
Ахахаха, да! Капкомер и то запушен Joy Както съм казвала, аз си я спомням с него веднъж широко и щастливо усмихната - като й каза, че ще живеят заедно.

Александра, може пети сезон да завърши като дадат Огнянова как си седи в кабинета и изведнъж чува едно характерно „Зорница”. Така даже ще имаме възможност да бистрим до началото на шестия сезон дали доцентът се е върнал или тя се е побъркала и е почнала да чува гласове от миналото Joy

# 517
Тогава и когато му каза, че е бременна.....ама то и двата епизода накрая завършиха зле Grinning

А аз предпочитам по-драматично, Зорница пред болницата с новия, гукат си сладко, сладко и идва милото ни магаре с мотора си........физиономията и на тримата ще е безценна Joy

# 518
Тогава и когато му каза, че е бременна.....ама то и двата епизода накрая завършиха зле Grinning
Ама тогава беше някак несигурно усмихната. Докато оная сцена, когато влязоха у тях си беше истинско неподправено щастие. И той самият беше за първи път истински спокоен и щастлив. Ама тъп. Не си държи скелетите  в гардероба.

Клипчетата са много сладки, жалко, че клипоправачите не са много продуктивни Grinning

# 519
  • Разпиляна във въображението
Надявам се Банков да не се връща. Оправил си живота, отървал се от жена си и се връща за? Толкова щастие й донесе, че иска да й донесе още? Винаги, когато говорите за връщане и аз се сещам за аборта.

Този няма да я даде лесно.

# 520
Мириел, знаеш ли моят момент, в който си казах, че искам да се махне и повече да не се връща - като първо я видя в спешното, че не е добре (тя точно беше говорила с Галя за аборта) и въпреки това я остави да си тръгне и след това вечерта й каза в общи линии как е могла да забременее баш сега.
Даже и сега като си ги припомня и ми идва да кажа - go,go, batko Grinning

# 521
Ако случайно решат да правят шести сезон предлагам на Зорница да и се наложи да избира между магарето и баткото. Даже за да има трепет последния епизод на пети сезон може да завърши с един кацащ самолет (или спиращ пред болницата мотор). Тъй де...

Хаха, аз този сценарий го развивах тук преди n на брой страници, точна сцена бях измислила, само да я намеря Grinning Grinning

Човек да го няма да половин час и вие сте изписали света Simple Smile Ех, Банков наистина постъпваше гадно с нея, като описвате тези моменти и започвам да му се ядосвам; иначе някакси между другите им сцени, забравям гадориите

Не съм единствената луда, която гледа онези клипчета - това е добре Laughing

# 522

Човек да го няма да половин час и вие сте изписали света Simple Smile Ех, Банков наистина постъпваше гадно с нея

Така е, това не може да се отрече, особено в последните епизоди. До някъде мога да го оправдая, заради всичко, което му се случи така изведнъж, но все пак... Неслучайно сме му лепнали името "магаре".Grinning

# 523
Аз като се сетя за тези му глупости, поглеждам към аватара ми или този на Дона и рязко ми минава Grinning Sunglasses

# 524
Единственото нещо, което ме кара да му прощавам, е фактът, че тя му прости и си го обичаше такъв - магарешки. Но си беше за бой през повечето време Grinning

Общи условия

Активация на акаунт