Грип 2018

• 75 752
  • 536
  •   1
Отговори
# 360
   Бързо оздравяване Ви желая.  Hug

# 361
Ne i moqta lichna gram ne obrashta vnimanie. I az plashtah za nqkoi izsledvaniq, no za hlamidiq ne sam si pravila. Nqmam veche kinti. Ne sam vzela parva zaplata i sega sam na vitamin d3 i biozinsi kupih za imunna sistema.

# 362
  • shumen
При мен даде усложнение отит и бронхит,който стана пневмония.Пих АБ и си слагах инжекции Гентамицин 7 дни,разбира се,изписани от лекар.
След месец се разболя и детето.При него почна с ангина уж,пи Аугументин,след седмица беше с вирусна пневмония и лежахме в болницата.Там му правиха венозни инжекции и инхалации с Вентолин,оправи се,изписаха ни и уж всичко беше добре.Но до онзи ден,когато пак се разкашля,заведох го при педи,няма нищо,само храчка го дразни на гърлото и задна хрема,в Четвъртък цяла нощ не спахме.в Петък пак го водя и вече с ларингит.Сега е на инхалации с Пулмикорт и Вентолин и Улитус сироп за кашлица.Днеска е по добре вече.

# 363
  • Тра-ла-ла
Днес минах тестове за алергия. Поне нямам такава към куче, котка, акари, няколко вида треволяци и семейства дървета. Защо не ме тестваха за прах - идея си нямам Crazy Всичко е отрицателно. Според алерголожката някои грипове и вируси, като свинският грип, изискват по-дълго време за възстановяване. Можело да отнеме до 6 месеца. Аз още си влача 36.8-37.2, но не се усеща както когато си болен. След масажите нямам задух. Единственото, което ми остана е запушването на носа и затрудненото дишане в задушни пространства и при къпане в банята.

Адиос грип 2018 и м@ната ти Joy

# 364
А аз се тествах вчера. Имам алергия към тревни, житни, дом.прах, библиотечен прах, плесени, див пелин, котка.
Занесох ги на пулмоложката, която каза, че при тези резултати съм с астма.....
Казах, че винаги съм била алергична, но за първи път направих спазъм сега...и съм сигурна, че е временно!
Та съм решила да си направя кръвен тест IgE...
Джулая, супер си!

# 365
  • Тра-ла-ла
А аз се тествах вчера. Имам алергия към тревни, житни, дом.прах, библиотечен прах, плесени, див пелин, котка.
Занесох ги на пулмоложката, която каза, че при тези резултати съм с астма.....
Казах, че винаги съм била алергична, но за първи път направих спазъм сега...и съм сигурна, че е временно!
Та съм решила да си направя кръвен тест IgE...
Джулая, супер си!
Hug Аз бях сигурна, че поне за животни ще е отрицателен. Да не говорим, че пиенето на Ериназе и Зиртек-Д не повлия много на тогавашните ми оплаквания. Антибиотиците оправиха всичко и то чак третия по ред и то при чиста микробилогия. Туш Crazy Crazy Crazy

Тази астма само по тестуването за алергени ли ти я определиха? Нещо преслушване на дробовете за хрипове и свиркане след лечението? Функционални тестове с бронходилататор? Може да се ориентираш към тези 2 теми за протеолитични ензими и за поръчки на добавки от Iherb. Там са много доволни от Кверцетина по отношение на алергии и астми. Аз ще го почвам от утре да видим дали ще доизчисти проблемите.

П.П. Доволна ли си от Синево? Ти сама ли си назначи за какво да те изследват или по съмнения на лекар? По кръв ли ти хванаха хламидия пневмония или по секрет?

# 366
Благодаря, Джулая!
Бях 10 дни с бронхоспазъм. Изписаха ме на 07.02. Вчера за 4ти път ходих след изписването. Миналата седмица беше с лек спазъм. Но съм от 40 дни с бронходилататор Инкруз елипта.
Изследванията в Синево ги поиска пулмолога.
Ще прочета за ензимите сега...

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 13:54 от bubkab

# 367
  • shumen
Бубка,Джулая радвам се,че сте по добре.

# 368
И аз се радвам за Вас. Явно само мойта ще е сложна и дълга..

# 369
И аз се радвам за Вас. Явно само мойта ще е сложна и дълга..
Мерси! Подобрението ми е, че няма остра фаза. За съжаление продължавам да се потя, да ме втриса...През нощта по няколко пъти се преобличам. /Лекарката каза,,че след тази силна инфекция, още ще продължи.../ В работата си нося  поне 2 чифта сухи дрехи. Дишам с бронходилататор.
Толкова ме боли в дясно, че не мога да си вдигна ръката нагоре и да дишам дълбоко.
Изморявам се много и мускулите ми са като желе.....
Но...си повтарям, че съм здрава и се подобрявам!!! Като знам как едва дишах, радвам се на всяко подобрение!!!
Стъпка по стъпка Simple Smile

# 370
Здравейте,
Искам да попитам,ако човек ,който е  заразен с ХИВ ,но не знае за това по-уязвим ли е към гриповете и вирусите и как ги преболедува? 

# 371
Дали знае или не знае, няма знаение. Хив позитивните са с по слаба имунна система и следователно по-податливи .

# 372
  • в кукувиче гнездо
Здравейте,
Искам да попитам,ако човек ,който е  заразен с ХИВ ,но не знае за това по-уязвим ли е към гриповете и вирусите и как ги преболедува? 

Пусни си тест за СПИН, като се страхуваш да не си болна. По-добре от колкото да си търсиш различни симптоми.

# 373
Не ,нямам спин. Не мога да намеря отговор на този въпрос просто. В интернет не пише

# 374
  • в кукувиче гнездо
Не ,нямам спин. Не мога да намеря отговор на този въпрос просто. В интернет не пише
А защо те интеpесува точно този въпpос? По пинцип хозата със спин са по-уязвими към всякакви болести, защото имунната им система е отслабена и не може да се боpи нито с виpуси, нито с бактеpии. Дето се вика от една бактеpиална инфекция човек може да си отиде.

Общи условия

Активация на акаунт