Грип 2018

• 75 762
  • 536
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Че то имунитетът може да падне и по време на месечен цикъл ...

# 376
  • в кукувиче гнездо
Не знам от мц дали пада, там желязото по-скоро пада, ама да се сравнява сринат имунитет от СПИН и мензис е най-малкото смешно.

# 377
  • Пловдив
Не знам от мц дали пада, там желязото по-скоро пада, ама да се сравнява сринат имунитет от СПИН и мензис е най-малкото смешно.

Ами информирай се, като не знаеш. Пък може и да се посмееш.
То, ако човек знае какво означава абревиатурата СПИН, изобщо няма да зададе въпроса дали спада имунитетът на страдащите от този синдром.

# 378
  • Тра-ла-ла
Вече на никой няма да се хваля, че съм добре cry

# 379
Мисълта ми е ,ако човек примено в последните 5 години не е правил секс, а се е заразил преди това и  се разболява много рядко , примерно 2 пъти  за тези 5 години и лесно се излекува от грипа или вируса, който е хванал, може ли да има ХИВ 5-6 години без да подозира

# 380
Оправяйте се бързо всички. Грипът намалява, но още не си е отишъл.

Нас за щастие изглежда ни подмина този сезон. Само да припомня, че за първа година сме ваксинирани всички.

Преди няколко седмици изкарах някакъв вирус, не беше грип, водих дъщеря ми на кожен лекар и там в чакалнята го прихванах. 3 дни имах хрема и то не особено силна и това беше, изчезна и нямаше никакви други симптоми. Децата пък го изкараха още по-леко, само ги видях да кихат повече от обикновено и да си търкат носовете, дори и хрема нямаха. Никой друг не се разболя.

По принцип последните пъти, в които сме боледували е било все след посещение при лекар. Отивам да взема направление за очен лекар например и се връщам с бонус някой вирус. Повечето поликлиники са стари и според мен нямат никаква вентилация в чакалните и там е мъгла от вируси, цяло чудо е да излезеш здрав от там. 

# 381
Мен ме потрети този грип .

# 382
  • Тра-ла-ла
Мен ме потрети този грип .
Какви са симптомите?!

Аз вчера вечерта ни в клин, ни в ръкав бааам! 37,7. Без да пия нищо спадна до 37. Сега е 37.5. И пак носа запушен. 8 дни устисках след последния антибиотик. Всичко изглеждаше на 6. Най-инетерсното е, че едни и същи температури заковавам newsm78 Ще ходя да ми пуснат една МБ, ама вече при проверен специалист-микробиолог.

# 383
На мен ми изписаха Авирон Рапид :
1 ден - 3х3
2 ден- 3х2
3 ден- 3х1

И на 4 ден бях чук

# 384
  • Тра-ла-ла
1 ден - 3х3
2 ден- 3х2
3 ден- 3х1

И на 4 ден бях чук
Това е интересно. Само 5 дни ли се пие? Поне така пише на листовка. Какви симптоми ти тушира?

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 14:08 от Джулая

# 385
  • Пловдив
Мисълта ми е ,ако човек примено в последните 5 години не е правил секс, а се е заразил преди това и  се разболява много рядко , примерно 2 пъти  за тези 5 години и лесно се излекува от грипа или вируса, който е хванал, може ли да има ХИВ 5-6 години без да подозира

Може да е само носител на вируса. Плюс това заразяването не винаги става по полов път, може и по кръвен.

# 386
Температура, кашлица и хрема са ми симптомите .

# 387
1 ден - 3х3
2 ден- 3х2
3 ден- 3х1

И на 4 ден бях чук
Това е интересно. Само 5 дни ли се пие? Поне така пише на листовка. Какви симптоми ти тушира?

Бременна съм и ми го изписаха ,защото имах температура 38 градуса, втрисване, зверско главоболие, сополи и болки в гърлото , целият офис беше пламнал. Аз го бих  точно като е в листовката. Просто първия ден са 9 таблетки ударно.

# 388
  • shumen
Джулая,ужас.Мен също така ме повтори грипа.

# 389
  • Тра-ла-ла
Джулая,ужас.Мен също така ме повтори грипа.
Мен ме потретва Crazy  И никой не казва грип ли е, вирус ли е, бактериална инфекция ли е. Всички изследвания са прекрасни Crazy

Общи условия

Активация на акаунт