Астрология - 12 тема

• 70 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Почти 30 години съм живяла в заблуда.

Много ти благодаря.

# 106

Много ти благодаря.

Ако си сигурна, че часа е верен - си точно в самото начало на Козирога.

# 107

Много ти благодаря.

Ако си сигурна, че часа е верен - си точно в самото начало на Козирога.

Сигурна съм
А как се определя асцедент?
Извинявам се ако въпросите ми са глупави,но наистина нямам познания по темата Simple Smile

# 108

Ludichka
, зависи коя система използваш за изчисления.
Използвай сайта, който тук често споменаваме, astro.com, въведи си данните и автоматично, безплатно ще ти се изчисли Асц. и по двете зодиакални системи: тропическа и сидерална.
По сидералния зодиак си със Слънце в Стрелец.

Аз пък тази вечер си подпалих главата с изучаване на Гулика (Gulika) и Маанди  (Maandi).
Сега ми трябва малко време, да отдъхна от прочетеното, да ми улегне.

# 109
  • София
Момичета, какво мислите за Транзитен Марс в 10 дом?
По принцип би трябвало да е повече положително влиянието, но при мен се характеризира със ужасно много работа - буквално на автопилот, конфликти със шефове и колеги. Знам, че това е планета, която дава много енергия но и в същото време няма да донесе нещо революционно, някакъв обрат. Дали в крайна сметка, когато се премести Марс ще има нещо положително от всичко това?
След това ще отиде в 11 дом, там пък се чудя как ще донесе енергия, след като там е Сатурн от есента насам и той ограничава.  newsm78

# 110
Катеричке, подтикна ме да търся за Гулика и Маанди. Малко инфо намерих и разбира се обобщено някак, ама вярно се оказа, съотнесено към картите, които гледам.
Благодаря!
Споделяйте, моля, ако нещо проучвате и четете!  Лаици като мен всичко поглъщат.

# 111
  • SF
Момичета, какво мислите за Транзитен Марс в 10 дом?
По принцип би трябвало да е повече положително влиянието, но при мен се характеризира със ужасно много работа - буквално на автопилот, конфликти със шефове и колеги. Знам, че това е планета, която дава много енергия но и в същото време няма да донесе нещо революционно, някакъв обрат. Дали в крайна сметка, когато се премести Марс ще има нещо положително от всичко това?
След това ще отиде в 11 дом, там пък се чудя как ще донесе енергия, след като там е Сатурн от есента насам и той ограничава.  newsm78

Ами мислим точно това, което описваш - енергия, раздразнения, действията изпреварват мислите. Когато напусне 10-и дом, ще усетиш същото, но вече ще е насочено към приятели, групи от хора, които са извън семейството, освен, ако нямаш доведени деца, деца на партньора... Такъв е Марс, обикаля с факлата с огъня, но добре че го има, защото без него ще сме лентяи.
Кой знак е на върха на 10-и дом в натала при теб?

# 112
  • София
Козирог

# 113
Не е хвалба, просто съобщение. Понеже тук имаше хора, които се интересуват и от Таро.
Излезе най-сетне, откога чакам! Още в края на октомври бе предадена в редакцията.

Приятно четене!  bouquet

# 114
Сотис, това ли е книгата, която превеждаше? Аз малко поизгубих нишката.. Ако е така, честита ти рожба! Simple Smile
И аз се интересувам от Таро и бих я прочела с интерес.

# 115
Да, това е. Като съдържание е на доста високо ниво, професионално. Подходяща за напреднали и напредващи любители. От трите книги дотук, по които работех, това е най-доброто. Затова наистина като любима рожба я чувствам.

# 116
luna ,  Hug
според наученото, тези две планети са сенчести (наричат се упаграхи -Upagraha /(chayagrahas) "shadow planets" ), също като Раху и Кету. Те не са физически планети, а математически точки.
Някои автори смятат, че е една и съща планета, но с две различни имена.
В програмата ми обаче са обозначени и двете. Rolling Eyes
Общо сенчестите планети са 9, като само една от тях има благотворна природа, сравняват я с Юпитер. Казва се Ямагхантака (Yamaghantaka).
Важни показатели са, изучават им се аспектите, месторазположението им, също и това на диспозиторите им и съвпадите им с другите планети от септенера. По време на Дашите и Антрадашите се проявяват резултатите от влиянието им.
Аз изучих някои трактовки, според това къде са попаднали в моята карта всичките 9 планети. Като цяло има доста засилени характеристики, които не са факт. Не знам причината, ясно е, че всичко се гледа комплексно, а освен това, не съм била в техните Даши.
Има школи обаче, които НЕ ги разглеждат, не ги изучават и не работят с тях.

Sotis
, поздравления! bouquet Hug
Пожелавам ти още радост и удовлетвореност от положените усилия и реализиран труд Simple Smile

# 117
  • Sofia
Сотис, искрено и сърдечно те поздравявам! Браво!!! И благодаря, че сподели с нас за книгата!

# 118
  • София
Сотис честита рожба! Ще я погледна и аз Simple Smile
Влизам обаче с едно питане. Случват ми се страни емоционални неща нещо напоследък няколко седмици след затъмненията.
Може ли съвет какво да погледна? Затъмненията са ми все в 1-7 дом, мисля че е нормално да са свързани с емоциите, но и преди това са били там а не съм усетила влияние, та явно е нещо в допълнение Simple Smile

# 119
Виж си прогресивната карта, може Луната по това време да е направила някакъв аспект. Говорим за прогресивна Луна.

Общи условия

Активация на акаунт