Астрология - 12 тема

• 70 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
И Сатурн на К12 Simple Smile

# 121
  • София
Сотис, Алена благодаря ви момичета Simple Smile
На предните затъмнения (август месец) прогресивна луна няма аспекти, на затъмненията сега има секстил със слънцето - У7.
Аленка Сатурн е на 3 градуса от К12 може ли да го броим за съвпад, иначе аз повече бих заложила на Плутон върху У7  и уран, който ми затваря тао квадрата на слънцето и луната - мисля си че могат тез двамата да доведат до неочаквани, разтърсващи и променящи на 180 градуса събития 🤔 ама си мисля се не съм сигурна че е така 🤣

# 122
  • Лиеж, Белгия
Запис

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:28 от lendo.calendo

# 123
  • София
Здравейте момичета,
Чета ви , но от известно време нищо не разбирам Simple Smile) Исках да запиша спешно час при добър астролог, но най-рано беше на 20.04(Мира Кунева).Някой от вас има ли желание и време да ми изготви , ще платя естествено RelaxedRelaxedRelaxedRelaxed В много кофти ситуация съм и искам да имам някакви насоки , за да се справя Purple Heart

п.с Извинявайте ,че ви наруших дискусията:)

# 124
При някои от често коментираните тук имена не искаш ли да пробваш?
Магерова, Трифон, Кожухаров...

# 125
Здравейте момичета,

Благодаря много за информацията коя зодия съм.
Естествено след като половин живот съм живяла в една зодия сега седнах да проучвам напълно нова.
За целият си живот съм изчела супер много грешни  прогнози.
Съответно и съвместимостта с мъжът ми няма да е същата.
Преродих се като един напълно нов човек.

Ако някой има желание и време да ни отдели ще съм много благодарна Yellow Heart

Това съм аз :

Вашият Асцендент е:    Рак 15°14' 12"
Вие сте зодия:    Козирог 00°00' 44"
Луната ви е в:    Близнаци 10°21' 24"

Това е той:

Вашият Асцендент е:    Дева 28°53' 22"
Вие сте зодия:    Козирог 00°27' 39"
Луната ви е в:    Водолей 17°03' 51"

Хубава вечер на всички Simple Smile

# 126
 Здравейте отново.
За интересуващите се от ведическа астрология споделям инфо /за навамша/, което намерих и чета.
Моля, кажете, дали линкът е активен.
http://dox.bg/files/dw?a=a0448c8b0b

# 127
  • SF
Здравейте момичета,

Благодаря много за информацията коя зодия съм.
Естествено след като половин живот съм живяла в една зодия сега седнах да проучвам напълно нова.
За целият си живот съм изчела супер много грешни  прогнози.
Съответно и съвместимостта с мъжът ми няма да е същата.
Преродих се като един напълно нов човек.

Ако някой има желание и време да ни отдели ще съм много благодарна Yellow Heart

Това съм аз :

Вашият Асцендент е:    Рак 15°14' 12"
Вие сте зодия:    Козирог 00°00' 44"
Луната ви е в:    Близнаци 10°21' 24"

Това е той:

Вашият Асцендент е:    Дева 28°53' 22"
Вие сте зодия:    Козирог 00°27' 39"
Луната ви е в:    Водолей 17°03' 51"

Хубава вечер на всички Simple Smile

На една и съща дата ли сте родени с мъжа ви? Може да е в различни години. И двамата сте с въздушни луни. Предполагам, че и за двама ви комуникацията е много важна. Неговата Луна е свободолюбива, не е настроена към обвързване, а твоята има нужда да споделя, да събира информация. Предполагам, че той има нужда от новости, да бъде ексцентричен, актуален.
Ти с твоя АСЦ в Рак си семейно ориентирана, грижиш се за всички, за храната вкъщи, а за него е важно да бъде физически здрав, добре нахранен, с пълно стомахче, да му е чисто, спретнато и подредено, нещо което твоят Рак ще свърши с готовност, защото е създаден да се грижи за комфорта на другите, да им осигурява храна, топлина и уют. Той е по-прагматичен за пред другите, а ти си по-емоционална в техните очи.
Според мене сте си комбина. Това, което той иска, ти го даваш, защото така си създадена.

Последна редакция: сб, 03 мар 2018, 18:40 от Esmee

# 128
Здравейте отново.
За интересуващите се от ведическа астрология споделям инфо /за навамша/, което намерих и чета.
Моля, кажете, дали линкът е активен.
http://dox.bg/files/dw?a=a0448c8b0b

Изтеглих го успешно, благодаря Flowers Bouquet
Почнах да го чета, харесва ми, защото материалът  е структуриран, с нагледни примери. Само дето картите са с ромбчетата, а аз съм се учила само на квадратчетата. Ама нищо, данните са посочени, така че мога да си ги трансформирам с програмата под формата, лесна за мен.Blush

# 129
Есме Heart

Аз съм родена на 21.12.1988, а той на 23.12.1979. Понякога много си приличаме, но друг път сме в двете крайности. Той понякога се затваря и не споделя, но аз не го притискам. Имаме добра комуникация. Много ти благодаря за информацията и за отделеното време. Yellow Heart

# 130
  • SF
Никакво време не съм отделила и няма за какво да ми благодариш. Simple Smile Описваш много точно водолейската му Луна, която си има нужда от собствено / лично пространство: той понякога се затваря и не споделя.
Ако ми дадеш час и място на раждане, мога на лични да се опитам и повече неща да ти кажа.

# 131
Здравейте !Не съм много запозната с астрологията.Чета често характеристики за зодиите и хороскопи,но само това.Та искам да ви попитам,дали можете да ми дадете информация за мен и приятелят ми ,дали сме съвместими в зодиите и асцендентите ни.На лично съобщение ако може Simple Smile

# 132
Здравейте,преди известно време разбрах,че когато съм се родила моите родители са ме записали с  името Юлиана,след което за да се избегнат семейни разпри,веднага ,са подали молба и са го променили на Юлияна.Освен всичко друго съм родена в деня на Света Анна.Това което ме вълнува е, дали с промяната на името са променили  съдбата ми и кое от двете имена е по-подходящо конкретно за мен?Според вас към астролог или нумеролог да се обърна?

# 133
yuliyana.ilieva, съдбата ти не зависи от смяната на една буква, не се безпокой. Задала си въпроса си, все едно не ти, а буквата има власт над решенията ти в живота. В зависимост от изборите ти, ще се развива и житейският ти път. Аз съвсем наскоро попаднах на един блог, в който авторката се занимава както с но(у)мерология, така и с астрология. Та в него бях видяла някаква таблица с цифри и съответстващите им букви от нашата азбука. Според халдейската система, както буквата "а ", така и  буквата  "я " попадат под едно и също число. Т.е. енергетиката, която би ти влияла, е една и съща.
Хубаво е, че знаеш, че си родена в ден, в който се отбелязва паметта на св. Анна. Според мен е много хубаво това, отдавай й почит, опитай се да й изучиш житието (ако още не си) и вярвай, че с нейното застъпничество ще се бъдеш закриляна и водена в Пътя ти.

# 134
  • София
Какво означава, когато в картата има две наклонени линии?

Общи условия

Активация на акаунт