Астрология - 12 тема

• 70 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Какво означава, когато в картата има две наклонени линии?
Ако е ведическа програма, това е Асцедентът.

# 136
Кажете нещо за съвпад прогресивно слънце с натална венера
Нат луна е в 4ти дом на 29°40 ' в скорпион, съвпад с възела, наталният възел е на 1°47' в стрелец

# 137
  • При децата ми
Какви теми засяга това новолуние? Дайте насоки за писане на желанията?Simple Smile

# 138
  • София
Какви теми засяга това новолуние? Дайте насоки за писане на желанията?Simple Smile
Ето тук темите по новолуние в Риби: http://www.astronews.eu/?p=3412
Духовно изцеление, медиатация, йога Wink

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 19:38 от Sycamore

# 139
Ето тук темите по новолуние в Риби: http://www.astronews.eu/?p=3412
Духовно изцеление, медиатация, йога Wink

Моля ви за менение -  ще си подавам документи за шофьорска книжка тази седмица, което ще е в четвъртък 22-ри и се чудя ретро Мерка как ще се отрази. Обикновена услуга - до 30 дни, бърза услуга - до 10 дни. Това е документ все пак и ще е издаден по време на ретроградието, Меркурий управлява транспорта ...

Вие как бихте постъпили?

Аз бих изчакала да мине ретроградието и тогава.
Ако ти е спешно -подавай си ги, просто внимавай повече, оглеждай нещата по 2 пъти и тн.

Може да има някакво забавяне, объркване, но едва ли ще е фатално.

# 140
  • София
Не ми е спешно.  И да се обърка нещо документално, не ме притеснява. Това от което ме е страх е пътни инциденти, но това не е директно засегнато от издаването на документ, струва ми се!?
Благодаря за мнението, Adriana11!

# 141
По време на ретро меркурий съм пътувала, прекосявайки с кола цяла България, за да обновя документи.  Въпреки притесненията ми, нищо не се случи. Спри да мислиш за това явление и давай смело Sycamore!

# 142
# 143
Хареса ми статията. Благодаря, Алена!
Всеки си носи кръста(изкривяванията). Не можем избяга от тях.
...

# 144

Мдааа, това го разбрах след бърз прочит на статията. Оттам нататък скромно ще си замълча.

# 145

Мдааа, това го разбрах след бърз прочит на статията. Оттам нататък скромно ще си замълча.
Сподели, де, моля! Астрологично, по статията почти нищо не отбрах. Пише по теми, които не съм задълбавала. За другото, то си е така.
Между другото, по неща, които си споделяла, изявени в картата ти, как са проработили - не конкретно в теб и за теб, а по незасегната, т.е. около теб, отбелязвам, че при мен е същото...

# 146
Сподели, де, моля! Астрологично, по статията почти нищо не отбрах.

Споделям лично мое мнение, с което никого не искам да засегна.

Намирисва ми малко на псевдоезотерика, много психологизирано, хаотична мисъл и недобре структуриран изказ. Това са ми впечатленията от писанията на този човек.

# 147
Потвърждавам. Твърде хаотично.
Не знам дали в конкретна карта би бил по - ясен.
В други материали на този астролог съм намирала повече подреденост и яснота.
След този материал ми останаха мухи в главата. Blush

# 148
Лилит-Приап е свързана ос и според немската психологическа астрология. Авторът не открива топлата вода. А в руската школа, както и той е споменал, това са две различни точки – Лилит и Селена, Черна и Бяла Луна.

# 149
За мен новото беше сравняването на Селена с Юпитер. Но то и във ведическата астрология Ямагантака я оприличават с Юпитер.
Интересно, че прозерпина не беше спрягана.
А цената, която " трябва да платя ", както е наречена Лилит, ми е върху СЛВ, който пък е в лявата ръка - нещата, които трябва да придобием. Объркана работа.
Да не споменавам, че не ми се струва логично в дясната ръка да са нещата, от които трябва да се освободим. Та нали при Страшния съд грешниците( т.е. тези, които не са се покаяли или освободили /очистили от страстите и греховете си)  ще са отляво на Бога, а праведниците отдясно .

Аз днес цял ден чета  Зага . Добре, че Sotis го е виждала наживо и го обрисува прилично.
В един момент започна да ми звучи някак доста злокобно и безжизнено.

Общи условия

Активация на акаунт