Астрология - 12 тема

• 70 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Е, колко прилично да е, съвсем кратък контакт беше. На едно астрологично парти. И си спомням, че беше започнал да ме разпитва за теоретичната основа на ведическата астрология. А аз съм си практик, не се интересувам от учебникарски дискусии.

# 151
Е, колко прилично да е, съвсем кратък контакт беше. На едно астрологично парти. И си спомням, че беше започнал да ме разпитва за теоретичната основа на ведическата астрология. А аз съм си практик, не се интересувам от учебникарски дискусии.
Явно с отговорите си  не си го удовлетворила Wink Hug  Само 6 месечно обучение има по Джйотиш. Харесват му Китайските стълбове (не бях чела преди за тях) .
В материала му сидерален vs. тропикален зодиак  има сюжет за филм, но не и особени научни доводи. Интересен ми е, комбинира техники и се специализира в изчисления на продължителността на живота. Точната дата на смъртта. Кои планети са убийци, кои свидетели.  Чудничък Хорър.
Какъв е този интерес /акцент на темата, не виждам смисъл.

# 152
Какъв е този интерес /акцент на темата, не виждам смисъл.

И в античната, и във ведическата астрология има такива техники.
На един курс ги изучавахме – античните, за ведическите съм чела тук-там, но не проявявам задълбочен интерес и не го смятам за полезно.

# 153
може ли линк към това с китайската астрология, за което си говорите
вчера го виждах от телефона, днес не го намирам

# 154
Българин, изследваш предимно античната Астрология, древни техники, Китайския астрологичен метод на четирите стълба на съдбата и др.
Зага

# 155
здравейте, току-що разбрах, че има толкова интересен форум в бгмама.започвам да ви следя и сега ще изчета, но искам на първо четене да попитам как влияе ретроградния Юпитер в Скорпион на скорпионите относно идеята за забременяване....скоро бях на астролог и ми каза добър период след 9 април, но като видя, че юпитер е ретрограден каза не....юли месец..?!

# 156
Юпитер е естествен сигнификатор на децата, но това не е достатъчен и единствен фактор, който се оценява в наталната карта, когато се правят такива прогнози.

# 157
тъй като този месец претърпях един миссед аборт дали може да се види - така ли ми се е давало (то явно да - щом се е случило), но какво е повлияло - още не съм наясно какво точно дебатирате във форума и за това питам каквото лично си ме интересува

# 158
Това консултиращият астролог би трябвало да го е видял, ако е било тема на разговор.
Съмнявам се някой да почне да чопли картата Ви, за да види защо така се е случило.
Ако вече сте преминала въвеждащо ниво в астрологията и можете да разсъждавате самостоятелно по наталната си карта, тогава евентуално би могло да се обсъди, ако има желаещи. Да има дискусия, която е полезна за всички, а не само за питащите по наталните си карти, ходили вече при астролог.

# 159
Да, за това попитах, защото не знам как точно функционира все още форума - не е като в другите бгмама форуми всеки да си пита, каквото си го вълнува....заемам се да изчета назад ....не съм карала курс, много ме влече материята и любителски съм чела и имам общи познания, но в никакъв случай не са задълбочени , а пък астроложката, при която ходя ми казва неща, но не ми обяснява кое от къде идва и коя планета е застанала на "криво"

# 160
Ами тя медицинската астрология си е специален дял, пък и май не е за всеки астролог. Трябва си сериозни познания и по медицина, освен по астрология. Аз съм до никъде. Още чертая космограми Grinning

# 161
Здравейте момичета , да попитам за втори брак кой дом се гледа?

# 162
Здравейте момичета , да попитам за втори брак кой дом се гледа?

9

# 163
Благодаря  . Защото ми прави впечатление ,че Трифон обръщаше внимание за седми дом и по него ми каза какъв партньор ми трябва в живота , а аз съм разведена.

# 164
Девети дом е производен, по седми се гледа като цяло за партньорските отношения.
Във ведическата астрология 9 дом също има отношение към брака, но домовете не се отброяват по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт