Астрология - 12 тема

• 69 913
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Това е картата ми. След прочетеното тук просто аз явно съм в голяма заблуда за разчитането. Ако някой може да ми каже нещо интересно в картата ще съм много благодарна. И най- вече ме интересува този 4 дом. Там имам много проблеми в живота.

# 526
Какво му е на 4 дом? Ти си родена няколко дена преди мен, много подобни разположения имам и аз. Слънцето ти е в 7д, както и моето - квадратирано от Луната. Моето пък е от Сатурн.
Какво те притеснява?

# 527
Edеn, забранила си получаването на лични съобщения
извинявайте, че го пиша тук, но не знам как да ѝ отговоря  Embarassed

# 528
Черна орхидея,  няма човек без проблеми:) Ще мине, каквото и да те тревожи, ти най-добре се познаваш за да си го дефинираш и изтърпиш.

Мога само да ти дам обобщение от себе си, когато ме сгази Сатурн. Продължи около 5 години, силно повлияно всичко на емоционална основа и доверието към другите.Влияние  според мен, не толкова, че Сатурн ми е във втори дом и се асоциира с финанси, колкото от асцедента ми -  рак. Прекалено идеализиране на другите, огромни усилия хвърлени,  имам изключителна физическа издръжливост, която пилеех безразсъдно - не знам точно дали е от Марс или бушуващия Уран -всичко да е сега на момента:)
Е, това беше периода в който скъсах с дългогодишни приятелства, ревах като, че ли някой е отрязал част от мен, защото интуицията ми казваше, че няма връщане назад, честолюбива съм. В работата си бях в съдружие и там всичко се помете и занули, удари под кръста от хора, с които бях в екип и давах всичко от себе си.
Пренаредих си познанствата в този период. Започнах да работя сама, станах още по добра в детайлите и по успешна, в това което върша.
Работих по овладяване на гнева, насочих енергията си към самоконтрол и дисциплина. Това ми помогна да бъда по-спокойна във взаимоотношенията с другите от там и да привличам хора на които мога да имам доверие.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:21 от Щефи

# 529
много съм боса , момичета
а всичко е толкова интересно Simple Smile))
имате ли калкулатор, с който мога лесно да си изчисля кога преминава Сатурн през мен?

Аз така и не разбрах точен час на раждането си. Регистрите за набора ми са унищожени, майка ми казва около...не съм сигурна , че хороскопите ми са верни , но пък ме вълнуват много и това не ме отказва.

# 530
много съм боса , момичета
а всичко е толкова интересно Simple Smile))
имате ли калкулатор, с който мога лесно да си изчисля кога преминава Сатурн през мен?

Аз така и не разбрах точен час на раждането си. Регистрите за набора ми са унищожени, майка ми казва около...не съм сигурна , че хороскопите ми са верни , но пък ме вълнуват много и това не ме отказва.
Всеки е започвал бос..лека полека почваме да плетем чорапки, за да ги обуем...който колкото може. А пък дали ще стигнем и до първите крачки или уверен вървеж с красиви и здрави чорапки... е въпрос на многостранни фактори.

За ректификация на часа е най- добре да се обърнеш към специалист. Без час е безсмислено да изследваш своята карта. Полезно е до толкова, че трупаш знания.

черна орхидея няма човек на земята, който да не се е сблъсквал с проблеми, изпитания, страдания. Няма такъв. Въпросът е да се научим да ги приемаме със смирение, желание да се научим от тях, да не роптаем. Ако роптаем или не дай Бог, "ритаме ръжена", тогава ни се пращат още по- големи страдания. Такъв е Законът, според моя опит.
Скрит текст:
Картата я погледнах много набързо, това, което виждам е, че имаш сериозна зависимост от други- роднини, а в брачна възраст- партньори. Майката ти не ти е помагала, имаш сериозни проблеми с нея. Към теб е била отправяна агресия, а имаш да научиш урока за Любовта, състраданието, Луната ти е водеща (по ведите ти е Атмакарака), а ти е слаба и ранена.Пази се от всякакви депресии, въведи практики за укрепване на психиката си.
Имаш обаче, потенциал за обучение, за учене, заложи него, знанията и духовното израстване ще ти дават сила. Също, важно е да се научиш на партьорство.

# 531
Да , аз бях на астролог
той щеше да каже ако нещата не съвпадат нали?

# 532
  • При децата ми
Чета ви за Сатурн и неговия възврат... Тъй като идея си нямам кога при мен Сатурн е във възврат /дори не знам дали така трябва да го напиша/ искам да знам, сега като Сатрун е в Козирог, аз съм с Асцендент Козирог какво дава това? Или най-вероятно всичко зависи от аспектите в картата?Thinking

# 533
Катерица Благодаря ти много ! Има много истина във описанието за мен.
Можете ли да ми кажете някоя хубава книга за начало, за разчитане на карти ? Стигнах до извода, че голямата информация, която чета в нета явно нещо не я разбирам правилно.
Как мислите , напримерно имаш лош аспект, очертаващ неприятности и проблеми. Как да вярвам тогава в ритуали за позитивно мислене, фън шуи и разни духовни практики, че ще променят ситуацията. Като планетите са нареди кофти и трябва да чакаш да отмине. Тогава обезмислят ли се всички тези позитивни практики ?

# 534
Аз наминавам да покажа само клип за навамша. Днес попаднах на него и по-добре от мен обяснява за активизирането и проявлението на навамша... В началото на клипчето е.
https://www.youtube.com/watch?v=vQk4VX6hBlM

# 535
  • в 1001-та нощ
Чета ви за Сатурн и неговия възврат... Тъй като идея си нямам кога при мен Сатурн е във възврат /дори не знам дали така трябва да го напиша/ искам да знам, сега като Сатрун е в Козирог, аз съм с Асцендент Козирог какво дава това? Или най-вероятно всичко зависи от аспектите в картата?Thinking

Вече написахме, че Сатурн прави една обиколка за около 30г. Т.е. при всички възвратът му е около 30-тата година от раждането. Ако си родена 1976г - отдавна е преминал. Сега щом си с Асцендент Козирог - Сатурн ще мине през асцендента или вече се е случило. От 12 дом - преминава в 1 дом. Можеш да потърсиш информация за транзит на планетата през 12 дом и през 1 дом. Разбира се - зависи и от аспектите - ще направи. Може да се активират и темите/аспектите на наталния.

Това е картата ми. След прочетеното тук просто аз явно съм в голяма заблуда за разчитането. Ако някой може да ми каже нещо интересно в картата ще съм много благодарна. И най- вече ме интересува този 4 дом. Там имам много проблеми в живота.

Сутринта много набързо погледнах от телефона - имаш съвпад на Уран и Сатурн в началото на Козирог. 4 дом е с интерсептиран знак (Стрелец), тема ти е. На 20-21 декември е бил точният възврат, сега Сатурн е ретро - но няма да се върне до градуса на наталния. Мисля спира на третия градус - на 6 септември и тръгва напред. Трябва да е било буреносно при теб - Сатурн прави ингрес в Козирог, следва възврата и съвпада с нат.Уран, продължава напред, минава през К5, стига до Марс и още нещо имаше около него и тръгва назад. Марс ти управялва 4 дом, заедно с Плутон. Сега, докато Сатурн се движи назад - премисляш случилото се и дай Боже септември, като тръгне напред - да има прояснение. Освен това Уран направи ингрес в Телец през май и подкрепя стелиума ти там. Но и на него му предстои ретроградие. Така с намесени - Сатурн, Уран, Марс ... не е съвсем веселба, но очаквай неочакваното и "се стягай".

Довечера на спокойствие ще погледна по в детайли. В момента не мога да видя картата. Тези неща ми направиха впечатление на пръв поглед. То сега и Марс тръгва назад - ще се върне за малко в Козирог...

# 536
  • При децата ми
Алена, благодаря за отговора!
Скрит текст:
Вярно, че възврата на Сатурн беше около 30-тата годишнина, ама кой да помни!:blush:
Офф, вярно, че И Марс тръгва в ретроградна посока! В момента Сатурн и Плутон са ретроградни, нали?

# 537
Здравейте, ако някоя от  вас има време и желание да погледне моята карта. След две седмици ми предстои явяване на конкурс за работа, която искам много. Дали звездите предвиждат нещо такова за мен? Ако има и други интересни неща ще се радвам да ми ги кажете! Благодаря! Flowers Bouquet

# 538
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Вярно, че възврата на Сатурн беше около 30-тата годишнина, ама кой да помни!:blush:
Офф, вярно, че И Марс тръгва в ретроградна посока! В момента Сатурн и Плутон са ретроградни, нали?

Това лято ще си имаме 5 ретро планети - тъкмо на 10 юли (по памет) Юпитер ще тръгне директен  ... и малко след това Меркурий ще заситни стъпките назад ... И три затъмения предстоят - юли/август ... Smiling Imp

# 539
  • При децата ми
Скрит текст:

Това лято ще си имаме 5 ретро планети - тъкмо на 10 юли (по памет) Юпитер ще тръгне директен  ... и малко след това Меркурий ще заситни стъпките назад ... И три затъмения предстоят - юли/август ... Smiling Imp

Значи сега и Юпитер е ретрограден?
И това какво ще рече!? Сигурно пак връщане към стари дела и недовършени работи?

Общи условия

Активация на акаунт