Астрология - 12 тема

• 69 947
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Щефи,  заинтригува ме с пророческите си сънища! Blush
На мен ведите много ми помогнаха с изясняването на този мой "проблем ".

Катерица, много съм боса в материала. Преди си го обяснявах с наследено от някъде, баба ми сънуваше.
Но като се поразрових за планети и аспекти, започнах да си отговарям, че материята около нас е отговорна. Миналото новолуние, например, може би и заради благоприятния в емоционално състояние за мен период, сънувах  ясно смърт в семейството на наш близък приятел с мъжа ми. Само вметнах на мъжа ми, че  Х ще си има ядове. Две седмици по-късно разбрах, че баща му е починал, точно1-2 дни след съня ми.   Обяснявам си го с планетарното разположение, където на подсъзнателно ниво съм била спокойна.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 11:19 от Щефи

# 496
Здравейте, от известно време залитнах по астрологията. Все още съм доста начинаеща и неразбираща. Много ще се зарадвам ако някой от тук разбиращите погледне моята карта, да ми каже до кога ще продължи сатурновия ми възврат, на финала ли съм вече. Че това чудо ми сравни живота във всички сфери до основи. Ако има някой желаещ да надникне ще му изпратя картата си.
Знам, че той трае около 2.5 г. , но не свършва този възврат пълен ад е във всяка сфера на живота ми.
Благодаря предварително.

# 497
  • в 1001-та нощ
...
Знам, че той трае около 2.5 г. , но не свършва този възврат пълен ад е във всяка сфера на живота ми.

Няма как възвратът на планетата да продължи 2,5г. За толкова време планетата преминава през един знак.

# 498
Вероятно има предвид престоя на Сатурн в знака на наталния.

# 499
  • в 1001-та нощ
Той влезе в Козирог (по тропическия) малко преди Коледа.

# 500
  • тук-там
Сатурн беше в стрелец от 2014 до 2017. За това ли говорим?

# 501
Да. Именно, вероятно аз не съм се изразила правилно. До кога ще е престоя му в козирог ? Сатурн ми е ситуиран в 4 дом в козирог. И в самия 4 дом имам най-много струпани планети.

# 502
  • в 1001-та нощ
Сатурн беше в стрелец от 2014 до 2017. За това ли говорим?

Да, мисля на 20.12.2017 направи ингреса в Козирог, а на 21.12.2017. започна нов цикъл със Слънцето.

# 503
  • SF
Леле колко имам да наваксвам с терминологията, ако искам да пиша в тази тема...

mtz, според това, което си баба знае, чета, че не си изпитвала завист, веднага поглеждам картата, която ни показваш и виждам, че няма твърд аспект между Юпитер и Марс. Може би освен от завист и от усещането за завист и от други усещания да те "лишава" липсата на твърдия аспект. Дори и някога да си усетила завист, аз не бих допуснала, че това е нещо характерно за теб, което да изпитваш постоянно или често. Освен ако ти не ми дадеш друга обратна връзка.
Така ще отговоря и на Адриана (здравей, Ади! Simple Smile ) От време на време, както казваш ти, всички сме си задавали въпроса "защо точно на мене?" - планетите транзитират и аспектират наталните ни планети. Ако натално  липсва аспектът, транзитът се усеща "по-шоково", отколкото при тези, които си го носят натално и са "свикнали" с аспекта, приели са си трънчето в петата и донякъде са го отработили.

# 504
Леле колко имам да наваксвам с терминологията, ако искам да пиша в тази тема...

За мен темата, която повдигна и последвалите включвания са ми полезни. Едно е да се прочете като клише, съвсем друго е всеки да намери нещичко за себе си в дискусия.
Давам си сметка, че твърдите аспекти са изградили воля и търпение у мен.

# 505
  • тук-там
Esmee, благодаря за тълкуванието! Наистина нямам спомен да съм завидяла на някой за нещо. Но аз и като цяло помня само хубавите неща, нямам никаква “зла” памет. Често като се сдухам, ми се усмихва късмета. Някак усещането ми за щастлив край ме съпътства.

Много са ми интересни диалозите в тази тема. Всяко мнение е от полза!

# 506
  • в 1001-та нощ
Да. Именно, вероятно аз не съм се изразила правилно. До кога ще е престоя му в козирог ? Сатурн ми е ситуиран в 4 дом в козирог. И в самия 4 дом имам най-много струпани планети.

Както уточнихме вече - 2 години и половина се задържа в един знак. Посочено беше кога е бил ингреса му в Козирог. Сега при ретроградието - няма да се върне в Стрелец. Ако действително искаш да научиш нещо, а не просто да ти се снася наготово - отваряш справочник и поглеждаш. Аз ползвам http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm Едно по едно - човек се учи - ако наистина се интересува.

# 507
Някой може ли да ми даде координати на добър астролог в Пловдив?

От години с моя партньор правим опити за бебе и не ни се получава, обяснението на една астроложка беше, че тъй като Аз съм Скорпион с луна в Овен, а моят партньор е Овен с луна в Скорпион - тази опозиция ни пречила и давала трудности - някой може ли да коментира тази подредба, нали това не означава, че Никога няма да ни се получат нещата...?!

# 508
Някой може ли да ми даде координати на добър астролог в Пловдив?

От години с моя партньор правим опити за бебе и не ни се получава, обяснението на една астроложка беше, че тъй като Аз съм Скорпион с луна в Овен, а моят партньор е Овен с луна в Скорпион - тази опозиция ни пречила и давала трудности - някой може ли да коментира тази подредба, нали това не означава, че Никога няма да ни се получат нещата...?!
Ох, като разбера за такива обяснения и си загубвам граматиката.
Започвам да се чудя защо и аз се интересувам от Астрология. Дори не мога да опиша какво се твори в главата ми.
За мнения и впечатления от астролози има специално създадена отделна тема; погледни в нея, може да ти е от полза. Hug

# 509
Благодаря алена за сайта. Ще го разгледам задължително.
Само едно нещо не можах да разбера, навсякъде пише, сатурновия възврат трае 2.5 години и настъпва около 29.5 годишна възраст. До кога трае ? Моментно или през тези 2.5 години ?

Общи условия

Активация на акаунт