Астрология - 12 тема

• 69 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
Ами то почти приключва вече Smiling Imp През март - Юпитер тръгна назад, април и Сатурн. През май беше кулминацията на цикъла Слънце-Юпитер Simple Smile После Уран направи ингрес в Телец ... Все по нещичко има да ни размърдва Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 541
  • При децата ми
То бая размърдване става!
Аз наистина усещам как все повече ми се действа, отколкото преди и го усещам с цялата си същност!

Обаче, ме е страх да не направя някоя грешка и все си повтарям, че не трябва да действам импулсивно!:smiles:

# 542
Аз наистина усещам как все повече ми се действа, отколкото преди и го усещам с цялата си същност!

Обаче, ме е страх да не направя някоя грешка!:smiles:

И аз съм така... направо буца в гърлото от страх и желание за действие. Козирогът се обажда постоянно.

# 543
  • При децата ми

Обаче, ме е страх да не направя някоя грешка!:smiles:

И аз съм така... направо буца в гърлото от страх и желание за действие. Козирогът се обажда постоянно.

Това от Козирогът ли е!?

# 544
според мен да, зодията ми, асцендента, слънцето... всичко ми е козирог
напук на очакванията , че си твърд , амбициозен и решителен, всъщност сме изтъкани от страхове... да не изгубим контрол най - вече, от което да изпаднем в депресия …. примерно

# 545
Аз си признавам, че нищо не ви разбирам.  Frowning
За нито един знак или планета не усещам да ме държи за гърлото. Ами то все някой е напред, назад по картата.  Откъде разбирате, че страховете ви идват от еди коя си планета в еди кой си знак? Мен по-скоро това ме интересува.

# 546
  • При децата ми
Нищо не разбирам и аз!
Просто написах, че като никога ми се действа! Сигурно ще да е от Уран, нали той така действал, пък при мен е на някаква важна точка, Медиум цели ли беше!?Thinking

# 547
Здравейте, имам питане - защо не ми върви в нищо? Нито кариера (все завистливи колеги ми пречат), нито личен живот. Дали трябва да се преместя в Лондон или Америка, та Chiron да излезе от 10-ти дом (страдание в кариерата)? Ама поне в любовта да ми вървеше... но съм невидим.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 21:15 от AnMary

# 548
Иван, не съм ти гледала картата в детаили, но погледнах, че си роден 88, както и дручото момиче, което се оплака, че има много трудности.

В момента сме в период на Сатурново завръщане (и аз съм в това число), затова нещата изглеждат толкова сиви и мрачни. И на мен не ми е лесно, писала съм вече, да не се повтарям.
Живота ми март месец се преобърна на 180 градуса, това на първото завръщане, “подкрепено” от прогресивно новолуние.

Сега ще има второ, после и трето, докато Сатурн вече дръпне напред.

Алена го е написала, трябва да се стискат зъби докато премине периода ...

# 549
Тоя Асен много загорял, дори не е обърнал внимание, че не съм мацка хаха. Grinning
Сатурн уж е вън от завръщането ми вече? На практика от 2014 лош късмет, а 2013 беше обратното - идеална година. Луна в Скорпион - депресия (поне е ендогенна, т.е. химическа та се лекува), Венера/Сатурн - никаква любов. Асцедент Дева - (само)критичност и анализиране, което подхранва недоволството. Вече дори и не се напъвам да работя много като луд за да получават други овациите.

# 550
Ох, Иване, успя да ме разсмееш.
 Нищо му няма на Асен.

# 551
Не е вън от завръщането ти. Сега се случва, тази година  Simple Smile

# 552
  • София
Преживял го е още миналата година. Той е със Сатурн в стрелец. Транзитния вече е в козирог. Удря му пети дом и прави съвпад с Нептун. Това го кара да се пльоска много лошо от небесата право на земята. Би трябвало да завършиш висше образование, Иване. И с Юпитер в девети дом се запътвай право в някоя страна със силна огнена карта.

# 553
Аз имам вече висше. Но ми прищрака, че съм тип креативен и се мъча да вляза в индустриалния дизайн. Обичам и колите и затова Wink Коя е тая с огнена карта, как да го определя? Харесвам Англия, Полша и Швеция.

# 554
  • София
Испания, Португалия, Италия, Люксембург, Дания, Карибите, Бразилия.

Общи условия

Активация на акаунт