Астрология - 12 тема

• 69 252
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ама какво му е на АСЦ Дева бе и аз съм с такъв, хаха.
Анализираме, теоритизираме, задълбаваме ... какво сега Simple Smile))
Хи хи......моето Слънчице е все там, независимо от зодиака (тропически или сидерален) .
А Меркурий ми прави съвпад с Плутон и рекордна дузина аспекти.
При ведите  Меркурий е в своя знак, в 3 дом в Раши, а Лагната ми в Навамша е в Дева.

# 586
Аз с Деви много се разбирам. Едни от най-любимите ми хора са Деви, аз съм го казвала и друг път.

майтапа настрана, но наистина анализираме много, мислим постоянно, което доста често води до негативизъм и ниска себеоценка.

Моят Меркурий за съжаление е заточен в Риби, а ми е управител и на АСЦ и на кариерата - 10Д. Може би затова ми е и по-трудно с работата и постоянно искам да раста нагоре, да ми се случват нещата, а те се бавят ли, бавят ...

# 587
Имам една мрънкаща дева с асцедент дева, която укротих с времето. Перфекционисти до втръсване, но с един Уран за разкош в първи дом може да докара до полуда другия. И Плутон, та  като се вторачи в нещо да си го преследва, нищо, че му се обяснява да не се хаби.
Но пък Юпитер и Меркурий добре си съжителстват във втори дом и аспектират с Венера, може да опакова и продаде на секундата преди насрещния да се е усетил.

# 588
Здравейте ,искам да си нахравя хороскоп.Чух отзиви за Адрияна Вотей и Ани от Пловдив.Коя е.по добра и при Вотей каква е цената?

# 589
По принцип анализът и мисленето не са функция на Асцендента, а на определени планети. И тяхната позиция, аспектация, сила или слабост ще покажат как се случва този процес.

# 590
Баща ми е везни, не се разбираме хич. С кожата нямам много проблеми освен омазняване.

Аз обичам да засилвам венера, защото сатурн я ограничава. Затова гледам да правя като телците - да забавям темпото и да си угаждам с храна и удоволствие. Wink Жалко, че в миналото с някои от тази зодия сме имали конфликти, харесва ми как земно се радват на живота и рядко бързат. Аз съм хиперактивен понякога и подобни вечно бързащи като мен ме натоварват. Е явно и аз съм ги натоварвал преди, сега като понамалих темпото повече се разбирам с телци. Девите ме натоварват защото засилват анализирането, а не мога да съм щастлив като анализирам прекалено (с луна в скорпион трябва да гледам да засилвам радостта).

Дори песните които харесвам са бавни, бавни. В едната дори има пасящи крави във видеоклипа и хората вървят бавно, радващи се на невероятната природна красота - песента и клипа са изцяло под знака на телеца и венера - красота, радване без бързане, и крави. Grinning

Аз имам най-малко земно в натала и май затова предпочитам бавните песни и небързащите хора, които умеят да се радват на мига. Прекалено огнените, бързи парчета ме изнерват до паник атаки. Прекалено тъжните пък (водни?) ме депресират, та бавна, но радостна музика! Селския живот като че ли повече ми харесва, има повече земна енергия там.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 16:30 от Iwan87

# 591
Скрит текст:
Баща ми е везни, не се разбираме хич. С кожата нямам много проблеми освен омазняване.

Аз обичам да засилвам венера, защото сатурн я ограничава. Затова гледам да правя като телците - да забавям темпото и да си угаждам с храна и удоволствие. Wink Жалко, че в миналото с някои от тази зодия сме имали конфликти, харесва ми как земно се радват на живота и рядко бързат. Аз съм хиперактивен понякога и подобни вечно бързащи като мен ме натоварват. Е явно и аз съм ги натоварвал преди, сега като понамалих темпото повече се разбирам с телци. Девите ме натоварват защото засилват анализирането, а не мога да съм щастлив като анализирам прекалено (с луна в скорпион трябва да гледам да засилвам радостта).

Дори песните които харесвам са бавни, бавни. В едната дори има пасящи крави във видеоклипа и хората вървят бавно, радващи се на невероятната природна красота - песента и клипа са изцяло под знака на телеца и венера - красота, радване без бързане, и крави. Grinning

Аз имам най-малко земно в натала и май затова предпочитам бавните песни и небързащите хора, които умеят да се радват на мига. Прекалено огнените, бързи парчета ме изнерват до паник атаки. Прекалено тъжните пък (водни?) ме депресират, та бавна, но радостна музика! Селския живот като че ли повече ми харесва, има повече земна енергия там.
[/spoiler]
Идеално описваш своята сидерална карта - Д1 ( Раши) .
Там земната енергия ти е много застъпена. Венера и Юпитер ти са в Телец; за бащата също има някои ясни указания, например У. 9 ти е в 8 дом.

# 592
Слънцето в 11-ти не знам как означава групови мероприятия? На мен точно те са ми ад. След поредното фиаско на тийм билдинг вече избягвам места с големи групи. Не паднах и не говорих глупости, но видях студено, хладно отношение у някои колеги, поздрав с половин уста, все едно не ме искаха там (е може би просто не се разбирам с руснаци). И не е внушение от луната в скорпион, истина беше. И това беше в самото начало. Не знам защо изобщо да излизам и ходя някъде като постоянно се сблъсквам с това, от край време съм черната овца. Щом като явно с поглед смятат че им пия енергията и урочасва няма да погледна вече никой в очите.

# 593
И как точно луната в скорпион те кара да се чувстваш така? Не се заяждам, по тропичния и моята луна е в скорпион, ама нищо подобно не усещам. Принципно не обичам тарапана, но и в нея не се усещам зле или изгубена, неприета... 

# 594
Луната в Скорпион означавала емоционална нестабилност и склонност към депресии. Освен това настроението влияело и на околните. Имало е случаи да ми е депресирано както обикновено и съвсем без лошо да погледна случайно някой (например някой слизащ когато чакам да се кача в автобуса) и да вземе да си изпусне нещо или да падне. Сатурн в опозиция с Венера също е предпоставка за сблъсък със студеност и депресия.

# 595
А асцендента в кой знак ти е? Имаш ли планети в първи дом? Той показва как те приемат хората.

# 596
Greene, нищо в 1-ви. Асцедентът е Дева.

# 597
Луната в скорпион означавала емоционална нестабилност и склонност към депресии. Освен това настроението влияело и на околните.
Приятно ми е да се запознаем. Никаква склонност към депресии. А емоционална нестабилност - този термин какво трябва да означава - липса на темерутщина ли или сутрин, обед и вечер да да се разхожда човек по скалата на различните емоционални състояния? Мислиш ли, че всички хора с луна в скорпион са емоционално нестабилни, каквото и да е искал авторът на тая фраза да каже? Аз не мисля така. Въпросът е ти как се определяш, но не мисля, че каквото и да е, какъвто и да е нюанс у нас, се свързва само с едно единствено нещенце - дали ще е планета, градус, аспект...

# 598
Greene, нищо в 1-ви. Асцедентът е Дева.
И Слънцето значи е в рак? С асзендент дева е трудна комбинация - резервиран човек си, трудно допускаш хората до себе си, предпазлива си, вероятно и много критична. Луната в скорпион допълнително затруднява изразяването на емоциите. Определено не се чувстваш на място сред много хора. Вродената ти срамежливост и стеснителност пречат за това.

# 599
  • в 1001-та нощ
А асцендента в кой знак ти е? Имаш ли планети в първи дом? Той показва как те приемат хората.
Ето тук е качил карта http://bg-mam.ma/p/1016318/36945094

Общи условия

Активация на акаунт