Клиника Адела - пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 107 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ще се присъединя към пожеланията на Ивка!

Честит празник мили момичета! Желая на всички ни скоро да има кой да ни казва МАМА!

# 556
Присъединявам се и аз към пожеланията. Както започва една тема тук във форума: Ако всички помечтаем заедно сега, тази нощ, утрешната нощ и всяка следваща нощ ... Ако мечтаем заедно ще успеем... Защото всички искаме да създадем живот, мечтата ни е еднаква...
Пожелавам го от сърце на всички!  Heart Eyes newsm32

Последна редакция: чт, 08 мар 2018, 09:18 от Boby_pl

# 557
Честит празник и от мен, момичета!  bouquet Бъдете преди всичко живи и здрави, все така борбени и упорити, много обичани и раздаващи любов!  Heart Eyes

Честито и на най-новата мама в групата - Рени! Живи и здрави да сте с бебка!  Hug

# 558
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честит празник на всички мами и на тези които ще станат мами! Бъдете здрави и обичани, с много усмивки, любов и нежност надарени, с много радост наградени!
Продължаваме с борбата за титлата МАМА.

# 559
Честит празник момичета!!
Нека следващата година преоткрием празника в друга светлина, като майки!

# 560
Момичета, честит празник! На настоящите Мами, много детски усмивки, на всички останали-бъдете живи и здрави, усмихвай те се по-често и бъдете силни. Всички ние сме вече Мами в сърцата си, само трябва да вярваме повече, че ще ни се случи.

# 561
Бени, ползвай редакцията на постове, за да не пускаш три поредни Wink Hug

# 562
Момичета тези резултати са от 1ден мц. дали са добре?за старт на стимулация.
LH  5.23
Е2  99
FSH  4.94

# 563
  • София
Честит празник, момичета! Пожелавам на всички, които се борят за бебче, да се случи съвсем скоро! Да сте глезени, обичани и подкрепяни от любимия човек. Heart Hug
Искам да ви попитам, на коя акушерка звъните вие и препоръчвате да се обадя? Следващата седмица трябва да се обаждам да уговаряме за дата на хистеро и Калчев ми каза да досаждам на акушерките за този месец..Simple Smile Но разбрах, че някои от акушерките са доста дръпнати, а и се оплакваха момичета, че куца нещо комуникацията и понякога не си правят труда да предават на док. Аз нямам наблюдение и за това моля да ме насочите. Телефоните виждам на 1-ва стр., но не знам на коя да се обадя.

# 564
Смърфи, дай мерни единици.

Бибиян, знаеш ли коя беше на прегледа ти? Не ти ли дадоха телефон, на който да се обадиш? Обикновено така процедират и комуникираш с конкретна акушерка.

Аз стандартно говоря с Цвети и Теди, като Цвети май повече се занимава с оперативните процедури. Поне така беше докато преглеждаха в Репрото.

# 565
Смърфи, дай мерни единици.

Бибиян, знаеш ли коя беше на прегледа ти? Не ти ли дадоха телефон, на който да се обадиш? Обикновено така процедират и комуникираш с конкретна акушерка.

Аз стандартно говоря с Цвети и Теди, като Цвети май повече се занимава с оперативните процедури. Поне така беше докато преглеждаха в Репрото.

фол.ф 2.12-10.89 овул.ф 19.18-103.03лут.ф1.2-12.86 меноп10.87-58.64 М 1.24-8.67  LH  5.23

фол.ф.24-114 овул.ф 62-534 лут.ф 80-273 меноп20-88 М.20-88  E2  99

фол.ф 3.85-8.78 овул.ф 4.54-22.51 лут.ф1.79-5.12 меноп16.74-113.59 М 1.27-19.26  FSH 4.94

# 566
Мерни единици визирах, това са референтни. Така или иначе, особено, ако са правени в Малинов, Е2 е висок и вероятно има ЗФ или киста. Трябва да те погледнат. Нормално се очакват стойностите му да са около 50. Твоето е двойно. Иначе ЛХ и ФСХ ми се струват добре. Мен не ме стартират с такива стойности на естрадиол.

# 567
Мерни единици визирах, това са референтни. Така или иначе, особен,о ако са правени в Малинов, Е2 е висок и вероятно има ЗФ или киста. Трябва да те погледнат. Нормално се очакват стойностите му да са около 50. Твоето е двойно. Иначе ЛХ и ФСХ ми се струват добре. Мен не ме стартират с такива стойности на естрадиол.

Да в Малинов са правени. Мерси.

# 568
Здравейте,

От известно време ви следя. Днес бях на преглед при д-р Калчев. Назначи ми изследвания на антифосфолипидни тела. И по-точно антикардиолипинови, антибета-2-гликопротеин, антилупус.
Имате ли представа къде мога да ги изследвам?

Благодаря!

# 569
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета ,искам да помоля някоя от вас да ми запази час при Док за преглед и подготвка на ЗЕТ.От чужбина немога да звъня на тел.на клиниката .За 19 или 20 март . Благодаря Ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт