Клиника Адела - пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 107 039
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
Пада се точно пункцията да е преди Великден. Евентуално. Там кой ще ми наблюдава яйцата и евентуално трансферира, ако няма никой?

# 631
Затова е най-добре да звъннеш и да ги питаш все пак. Ние колкото и да го мислим нямаме цялата информация. И аз мислех, че ще ме отрежат за опит миналия месец, но ме изненадаха приятно, нищо че отпаднах впоследствие.  Peace

# 632
  • София
Момичета, притесних се като ви чета. Какви са тези Великденски почивки - то не са ли само 3 почивни дни - 7, 8 и 9 април (събота, неделя и понеделник). Аз имам уговорка от началото на другия цикъл да им се обадя и да почваме стимулация по дълъг протокол. Чакам си М на 01.04. МБ и други изследвания не съм правила. Така и не разбрах по този дълъг протокол какво на кой ден от цикъла трябва да изследваме. Ще съм благодарна, ако някой с опит сподели.

# 633
  • София
Джаки, като са ти казали дълъг протокол - там имаш повече време. Аз чакам Ц на 28 и О около 8 - няма как да стане просто.

# 634
Джаки, при дълъг протокол ще стартирате с изследвания и ОК, след това ще имаш преглед около 15-16ти ден и от там ще стартирате с Декапептил, така че не виждам драма. Simple Smile

Боби, кога чакаш Ц пак? (Питам на този заветен ден... Само аз днес май бях при док...)

# 635
  • Varna
И мен ме интересува по подробно дългия протокол. Този Декапептил някакъв блокаж ли е? После какво?

# 636
Много ми е мъчно. Така се обнадеждих когато Цвети ми каза "идваш за проследяване на 27-ми" и си викам, започваме, свършиха мъките...  А то О ми се пада баш тези 4 почивни дни.
Сега остава да се надявам, че по Великден стават чудеса!!!
Успех на всички чакащи! Все пак много е индивидуално, едва ли всички ще се паднем по едно и също време.

# 637
Не мога да говоря точно по дни, защото все пак при всеки е разлино, но се пият ОК, след преглед се почва декапептил, да, той е блокиращата инжекция. По преценка на док ще има определен период, в който декапептил и ок се застъпват. След като ОК се спрат - цикълът идва до 2-3 дни и от тогава се стартира самата стимулация, по нейно време пак има декапептил, но в по-ниски дози. Хормони, прегледи, пункция - вече по преценка на док.

Зазамег, съжалявам. Толкова пъти са ме канселирали и не сме почвали, че те разбирам, но знам, че като се почне - всичко се нарежда и се получава.

# 638
  • София
Момичета, благодаря за обяснението!

# 639
  • София
Момичета, имам глупав въпрос. Днес бях за първи път на преглед, имам една купчина хормони за изследване, в суматохата не питах къде да ги правя - има ли значение?

# 640
Момичета, имам глупав въпрос. Днес бях за първи път на преглед, имам една купчина хормони за изследване, в суматохата не питах къде да ги правя - има ли значение?
На мен д-р Калчев ми приема изследвания даже и от лаборатории в Добрич, не мисля, че има кои знае какво значение къде ще ги направиш.

# 641
Доколкото знам няма конкретни изисквания. Аз ги правя в Цибалаб.

# 642
  • София
Моите бяха от Кандиларов и Калчев нищо не каза за лабораторията.

# 643
По принцип няма особено значение, но все пак зависи какви са изследвания. Спермограмата е задължително в Адела. За базови хормони бих препоръчала Малинов. Бързи и адекватни са и никога не е имало драми с резултати. Лабораторията на Адела също е Ок, но аз не съм доволна от обслужването и бързината там. Направо ми губят времето и нервите, а и не ти дават резултати без да ги е видял лекар. Та за мен лабораторията в Малинов си остава номер едно, особено от както резултатите излизат онлайн.

# 644
И мен ме интересува по подробно дългия протокол. Този Декапептил някакъв блокаж ли е? После какво?

Явно тия със заповеди ще сме по Дълъг протокол... и за лятото.  Rolling Eyes

какъв Великден, какви майски празници...   Shocked
В старата ни клиника отсъстват само 2 дни макс. Работеше се и уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт