Паническо разстройство - 31

• 84 384
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Али, аз говорих с невролог по този въпрос за фибромиалгията и ми каза, че се правели куп изследвания да се изключи всичко друго, ходи се и на ревматолог нещо се пробват някакви тригерни точки по тялото за реакция на болка и в крайна сметка си остава само предположение дали има или няма, нямало сигурно изследване, което да го докаже. Доколкото разбрах се "лекува" с АД, добавки и витамини, физическа активност, режим на хранене и т.н - като тревожните разстройства демек Simple Smile

# 241
Аааа, а аз се надявах сега от понеделник като лежа в неврология да им насоча вниманието към моята предполагаема фибромиалгия  Joy Явно няма да стане.  Това е една мааалка провинциална болница.

# 242
  • София
Нищо, ти си питай все пак Wink

# 243
  • София
Иначе и аз се бях насочила натам, защото съм с дискова херния на кръста и 2 протрузии и правя много гадни болкови кризи и в двата крака.

# 244
Аз точно затова и влизам. Не мога да стоя права от болка.

# 245
  • София
Разбирам те, стискам палци да почувстваш облекчение

# 246
Аз имам проблеми подобни на фиброиалгия но всъщност се оказаха латентна тетания установиха ми я в Италия, тоест ако имате мускулно нервни проблеми само невролог психиатъра е некомпетентен в тая област и се установява най често с Електромиография.

# 247
Като сте на АД, пиете ли алкохол? Не говоря да се изкъртиш с 2 големи или бутилка вино, но примерно 1-2 бири или чаша-две вино?

В момента с тази терапия с ад+ривотрил ме е страх да пия, та в компания цъкам безашкохолна бира. Мама обаче, която е била на ривотрил, и баща ми на ксанакс, си цъкаха по 1-2 малки ракийки вечер. Знам, че не е идеално, но как действате вие? Ей тъй, за наздраве, 2 пъти месечно примерно?

# 248
По една бира с ривотрила.  Психиатър ми е казал само на АД може 2 бири.  Което се равнява на около 80 мл концентрат.
Прекалявала съм.  Положението на следващия ден е ужасно.  Даже и на по-следващия и има -  никога повече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
Аз си пийвах с предните АД и бира и вино, и ракия, но сега с трициклика съм само на безалкохолна биричка.  Rolling Eyes

# 250
  • София
А какво се случва всъщност, ако се приема алкохол заедно с АД- уврежда се черния дроб или нещо друго ?
Аз пия по 1 чаша бира вечер, не съм по твърдия алкохол, че мн бързо ми става лошо Simple Smile

# 251
А какво се случва всъщност, ако се приема алкохол заедно с АД- уврежда се черния дроб или нещо друго ?
Аз пия по 1 чаша бира вечер, не съм по твърдия алкохол, че мн бързо ми става лошо Simple Smile
Всъщност съчетанието на Ад с алкохол може да засили или отслаби действието на АД, затова не е препоръчително. За 1-2 глътки вино или ракия нищо няма да ви стане. Бъдете спокойни Simple Smile

# 252
Алкохола е депресант. Лекарства са антидепресанти. Следователно,  пиенето на алкохол е нещо което си причинявате и в същото време се лекувате от него. Алкохола увеличава симптомите на тревожност и депресия и намалява влиянието на АД.

# 253
Именно....Може за кратко да се почувстваш весел и спокоен, но после, като отмине действието на алкохола, става по-зле.

# 254
Пил съм ривотрил със есцитил и 1 литър узо стана шах мат, после 3 дни незнаех къде съм, тоест освен бира с тия лекарства друго не бива да се смесва, личен опит!

Общи условия

Активация на акаунт