Паническо разстройство - 31

• 84 379
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Ми аз си пийвам 1-2 пъти месечно.. миналата седмица си пийнах 2 водки, ми нищо ми няма, освен малко главоболие..

# 256
Здравейте, пия Деанксит от 4 месеца,време ли е да го спирам? Спомням си нещо, че сте коментирали за 6 месеца, че се пие, но ме е страх да не се пристрастя към него. Има ли схема за спиране?

# 257
  • Пловдив
Ад скапват достатъчно чения дроб, а в комбинация с алкохол дори и малко е убийствено. Не виждам какъв е смисъла да се пие. Не можете без чашката ли? Навик? Или просто е по-лесно? Дано да не е последното защото това е пътя към злоупотребата и алкохолизма. Резултати с алкохола идват по-бързо отколкото с хапчета, но си и отиват по-бързо и оставят след себе си много повече проблеми.

Дончев, не става да мрънкаш колко са ти кофти резултатите на изследванията на черния дроб и след това да се хвалиш как с една шепа хапчета пиеш литър узо.

# 258
Знам така е правих много грешки през годините, това не е хвалене а просто колко съм бил глупав това го правих когато се чувствах добре и си мислех че вече всичко е минало и заминало но с моята нервна система вече кристално ясно разбрах че мн неща трябва да променя в живота си за да съм добре и едното от тях е край на алкохола мога да си позволя само една максимум две бири, както и съня за мен става закон номер 1 край на недоспиването шофирането нощно време на бусове,тирове и квото е там или на работа с нощни смени и още куп неща които ще променя просто разбрах че не ми понася, преди като се чувствах добре се хвърлях на всичко това и после си плащах жестоко, но за в бъдеще повече немога.

# 259
  • София
Здравейте, пия Деанксит от 4 месеца,време ли е да го спирам? Спомням си нещо, че сте коментирали за 6 месеца, че се пие, но ме е страх да не се пристрастя към него. Има ли схема за спиране?
Здравей, на мен ми го бяха давали за 3 месеца, но не го пих. ММ го пи около 4 месеца и го спря изведнъж, но той беше просто изнервен, без проблеми като нашите тук. Не мисля, че се пристрастяваш, по-скоро спира да действа. Питай за схема на спиране лекаря, който ти го е изписал. По колко на ден пиеш ? Може да пробваш да ги намалиш примерно по 1 на ден, после 1 през ден. Мисля, че Leni_rad пие деанксит, може би тя ще ти отговори Simple Smile

# 260
  • София
Да, аз пия деанксит, както казва Вени Simple Smile. Пия го повече от година по едно на ден, сутрин. Само това. Чувствам се добре с него. Преди половин година направих опит за спиране, но не ми се получи. По скоро от мисълта, че не го пия не се получи спирането. Най - добре се посъветвай с лекар, който е предписал деанксита, той знае.
Имах известно спиране преди около четири - пет години, спрях го отведнъж, но тогава мислите ми бяха насочени към друго и не мислех за деанксита. Както казах, сега взимам по едно на ден.

# 261
С нашите проблеми алкохола хич не е за препоръчване.Както писа Дарси алкохола е депресант,но преди да започне да депресира първо много бързо успокоява и отнема синптомите ни,което си е абселютна предпоставка за привикване и злопутреба,освен това след няколко часа ефекта на анти депресант изчезва и се появява ,ефекта на депресанта,което само по себе си подтиква към още употреба и тн.С две думи доста зависими от алкохола са стгнали до там именно заради нашите пролеми.Лошо няма да пиеш по бира,две,или водка две,но с едно на ум.

# 262
  • София
Имам чуденка - различните серотонинови препарати ( с различна активна съставка ), по еднакъв начин ли се отразяват - имам предвид, ако един не действа от тази група, може ли друг от същата група, но с различна активна съставка да подейства ?

# 263
Имам чуденка - различните серотонинови препарати ( с различна активна съставка ), по еднакъв начин ли се отразяват - имам предвид, ако един не действа от тази група, може ли друг от същата група, но с различна активна съставка да подейства ?
Мисля,че всяко лекарство не зависимо дали е от една група или не, би трябвало да действа по различен начин,на различните организми.В смисъл разсъждавам по пътя на логиката,ако на теб не ти действа парацетамола за да свали температурата,това не значи че и ибупрофена няма да ти подейства.Мисля,че различните съставки се приемат различно от организма,пък нищо че влиаят на едно и също нещо.Съдя и по децата панадол изобщо не им действа,но нурофена е безотказен,а при приятелки е обратното.Всеки организам е различен.

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 21:33 от renatta

# 264
  • София
Тези от вас, които са от София да имат впечатления от д-р Запрянова и д-р Владимирова ? Мисля да си сменя психиатърът и се чудя между тези двете Simple Smile 

# 265
Тези от вас, които са от София да имат впечатления от д-р Запрянова и д-р Владимирова ? Мисля да си сменя психиатърът и се чудя между тези двете Simple Smile 
Запрянова не е ли тази от 4км.Която преглежда в кабинета на Асен Карадалиев там? Ако е тя пълна трагедия!

# 266
При която и да отидеш, всички действат на принципа "проба-грешка". Залагах и аз преди на големи имена, светци в психиатрията уж и само парите си давах, пък и то едни суми, за 10 минути 50-70 лв:) Всички изписват АД, който не си пила и така, ако не улучи, дава следващия. Лично аз от един такъв  имам над 20 рецепти с какво ли не, антидепресанти, антипсихотици и какви ли още не, през 10 дни ми даваше ново  Joy Моя съвет е да не мислиш, че като е име е вълшебник. За Владимирова се чакаше адски много, другата не съм я чувала:)  Дори при психиатър от поликлиниката, неизвестен, ако отидеш ще действа по същия начин, даже може и повече време да ти отдели.
Прегръдки  Hug

# 267
  • София
Запрянова не е ли тази от 4км.Която преглежда в кабинета на Асен Карадалиев там? Ако е тя пълна трагедия!
Велика Запрянова , кабинета й бил на Граф Игнатиев, много я препоръчват в групата във ФБ Simple Smile

# 268
  • София
Нелка, така е знам, но ми се иска да се консултирам и с друг пси Simple Smile
Споделете , ако някой определен пси в София ви е паснал като манталитет и адекватност Wink

# 269
Нелка, така е знам, но ми се иска да се консултирам и с друг пси Simple Smile
Споделете , ако някой определен пси в София ви е паснал като манталитет и адекватност Wink
Аз съм доволна от Джупанов. Дори и с направление да отида ми отделя максимално време, случвало се е и по 40-50 минути. Той също работи на 4км в психиатрията, частно има кабинет в Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт